Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eräältä Malmin reissulta palatessa meni hermo moottoritiellä vasemmalla kaistalla 110kmh/h junnaavaan Kia:an. Oikealta ohi ja takasin ite vasemmalle, sit se tollo tajus siirtyä toiselle kaistalle.
  Ja nämä jotka löytää kaasupolkimen kun alkaa ohituskaistat. Eka vedetään se 90kmh 100 alueella ja meinaat ohittaa sen niin vedetään 110-115kmh ja ohituskaista loppuu, niin vauhti takasin sinne 90kmh. Ja nämä ei ole mitään vanhoja autoja, luulisi että kaikissa uusissa autoissa on jo vakkarit.
   
 2. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  Tätä tullut todistettua liian monta kertaa tänäkin kesänä reissatessa...
   
 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mutkun mutkissa pelottaa ja pitkä suora on se paikka missä on vähän mahdollisuutta ajaa aikaa kiinni.
   
 4. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Tämä on kohtuu tuttu ilmiö mitä olen myös lukuisasti saanut todistaa.
  En ole mitään muuta syytä ilmiölle keksinyt kuin, että tilan avaruus on se mikä vaikuttaa. Tämä tapahtuu sekä talvella ja kesällä. Perustan tämän osin myös siihen kun joskus seuraillut kun ihmiset jotka ajavat esim. junavaunuun tai johonkin muuhun missä on ns. seinät molemmin puolin niin menevät muuten varoivaisesti vaikka tilaa olisikin. Kohtuu harvoin on paikkoja normaaliliikenteessä, että avaruutena on vain ja ainoastaan yksi kaista. Toki voin olla väärässä, mutta näin olen tätä omassa päässäni joskus pohtinut, koska on kovin yleinen ilmiö.

  Isolla autolla hieman surkeaa kun joku junnaa siinä edessä 70kmh ja ohituskaistan alkaessa painaa sen 90-100kmh. Niin pistää hieman tunteita pintaan kun ei 25 metriselläkään viitsi oikein missä tahansa ohittaa ja kun sitä nopeutta ei saa sen ~90 yli muutakuin alamäessä.
  Tämän takia olen monasti sanonutkin ystävillekkin et jos isompi saa kiinni niin tod. näköisesti ajat turhan hiljaa, koska ha:en nopeusmittarit nyt ei ole kovin tarkkoja noin keskimäärin ja joko nostaa nopeutta tai sitten päästää jollain määrää ohi. Ei ne kaikki raskaan kuljettajatkaan täysin reikäpäitä, että siksi "ahdistelisivat" vaan ihan tavan ihmisiä.
   
  duel tykkää tästä.
 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ja sit kun kaikki keskittymiskyky menee niistä mutkista selviämiseen, niin ei sitä edes huomaa, että takana olisi joku, joka ehkä haluaisi ajaa sallittua suurinta nopeutta. Ellei tämä epäkohteliaasti roiku takapuskurissa pitkät päällä.
   
 6. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Asiaan!
  Toriparkissa Mitsubishi Celeste ja saaristokaupungissa kadunvarressa hieno musta -72 MB280 SEL.
   
  isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
 7. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Valkonen kasari caprice stw keravalla äskettäin.
   
 8. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Musta-kulta fleetside keravalla
   
 9. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Ruotsissa, oisko ollu Volvo 740 sarja tai jotain, lava-auto jossa oli hitaan ajoneuvon kilpi.
   
 10. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Nelostiellä on muuten jossain tuossa Toivakan risteyksen ja Heinolan välillä semmoista, että 2-kaistainen osuus on 80km/h rajoituksella ja ohituskaistat 100km/h rajoituksella...
   
 11. jallu81

  jallu81 3rd gear

  10mim sitte Sastamalassa -79 Lil redexpress truck
   
 12. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Junan ikkunasta bongattu Korian (?) kohdilla talon pihassa punainen 67-69 GT Dart ja Mikkelissä Morris Minor Woody farmari, vihreä. Tsadissa ei kolmeen päivään keskustassa mitään mainittavaa.
   
 13. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  ^Tuon Minorin näkee useasti, on vielä oikealta ohjattava.

  Tänään töistä kävellessä siisti XJ Jeeppi.
   
 14. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Tiistaina tuuskilla musta gmt400 sportside
   
 15. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Eilen Neulamäeltä laskeutui 71-73 Mustang avo. Maaningan takamaastossa näkyi erään pihan pressukatoksessa olevan 67 belvedere??, nokka vain näkyi joten saattaa malli heittää, yhdessä pihassa oli unimog, keltainen ja paljon pinta ruostetta, näkyi olevan kaikkea muutakin kalustoa pihalla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Sini-harmaa vanhempi Lantikka, kuulosti bensakasille..?
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Onpa hyvinkin. Muistan erään kerran ku mittarissa oli 140km/h ohituskaistalla ennenko eessä junnannu tampio ei lisänny kaasua rinnalla ettei vaan pääsis ohi. Maisemaanhan se hävis kun ohituskaista loppu ja palas normaaliin marssivauhtiin.

  Prätkällä ajaessa oli kerran jopa vähän vaarallinen tilanne, kun ohitettava BMW veti raon umpeen eessäolevaan, ja kiihytyskaista loppumassa.

  Se on kova paikka keski-ikäselle tuulihousulle joka on lähteny vähä mökkeilee kesä-aikaan viikonlopuks, ku kaikkia ei pelota yhtä paljon ku niitä kehä3 ulkopuolella ajo..
   
 18. AVRO

  AVRO Gearhead

  Harmaa Valiant Mänttilän Shittarin parkkihallissa eilen iltasella. Kakkoskoppainen, jos tällainen ilmaisus sallitaan oppimattomalle mutta oikeamieliselle.
   
 19. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Wartburg Lappeenranta 19.10.2021

  [​IMG]
   
  isalmela ja Fuselage tykkäävät tästä.
 20. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford Mustang Avo Lappeenranta 21.10.2021

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!