Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tampereellakin tuli ajeltua jonkin verran ja Jämsästä tein vielä yhden "sivusiirron" Lahden suuntaan kotimatkalla,kun yhtä vanhaa kamua kävin moikkaamassa.
   
 2. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Liekö jo Putinin vihreät miehet liikkeellä, kun tänään näin kolme ladaa liikenteessä, aamulla Hirvaskankaalla ja iltapäivästä JKL:ssä 2kpl. Yksi 2105 ja pari 2107:aa,kaikissa alkuperäinen aatteen väri.
   
 3. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Työpaikan pihassa MR-rekisteröity Subaru Elcat -91 sähköauto.Tämä sähköauto on vielä ihan auton näköinenkin verrattuna näihin nykykikottimiin:D.
   
  PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Mli-Hurissalo-Juva-Mli lenkillä GM farmari ja 300C farmari, siinä iltapäivän saldo. Eilen Sierra ja Escalade.
   
 5. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  66 barracuda Vaajakoskelta Jyväskylään menossa, punainen ja jotain raidoitusta kyljessä.
   
  PetteriT tykkää tästä.
 6. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Joku viikko sitten näin tuollaisen Subaru Domingon ihan alkuperäisen koneensa voimin liikkumassa, siistikuntoisena. Ei noita pikkupakuja enää usein näekään.
   
 7. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kuopio-iisalmi-Kuopio setti. S197 koppaisia mustangeja kaksi. Viininpunainen, joka kuran määrästä ja rengastuksesta päätellen oli käyttöauto statuksen omaava. Sitten valkea, jossa oli mustat teippaukset ja komeata vannetta alla. Paineli kohti pohjoista moottoritiellä.

  Töistä pois lähtiessä yliopiston kohdalla kohti etelää autoili joku jota ei tieto polttoaineen hinnan noususta ollut tavoittanut. Musta noin neljän Nissan Micran kokoinen laiva piristi päivää ja ahdisti viherhippiäiset koloihinsa...Lincoln 1958...erottuu juuri ja juuri noista nykykieseistä :)
   
  isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 8. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Keravan kaupungilla oli noita. En muista monta mutta jokunen oli. Ne oli täällä tehty. Yksi oli niiden huoltoauto ja se oli bensa motilla. Ne oli kaikki koko ajan korjaamoilla. Bensa vehjes tuli Stefun pajalle missä mä tuurasin sitä kesäloman ajan. Voi vittu mä jouduin ajaa sitä. Pari metriselle helvettiä.
  Siitä oli taas lauennut motti. Uusi taas tilalle. Apulaitteet otin vanhasta. Pakosarja oli kuumuudesta mennyt niin käippikselle etten ole nähnyt edes Fordin FE menevän niin kieroksi.
  R Koneistus höyläsin sen mitä pystyi.
  Pieni motti mutta vittumaisin vaihto mitä oon tehnyt
   
 9. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tänään piti lähteä hieman rahtia kuljettelemaan Econoline -74 laatuvaunulla Kuopion suuntaan.Kelihän oli suht huono tuiskun ja tuulen takia.Mennessä motarilla tuli vastaan 64-65 2d Valiant.Pitkälähden ABC:n pihassa takavetoinen tylppänokka Fiat matkailuautoo_O.Oliko joku 40 NC 70-80 luvulta?Keskustassa M-B 508 avolava ja "äijätaksi" Volvo Laplander.Kotimatkalla motarilla oli vielä 31 auton ketjukolari,mutta onneksi vastaantulevien kaistalla.Empä ihmetellyt tuota kolaria kyllä yhtään.Ajetaan ylinopeutta liian pienillä turvaväleillä ja välillä älykännyä siinä sivussa hieman selataan.Ei seurata liikennettä ja "huippuvarusteet" luovat turvallisuuden tunteen,eikä keli juuri kopissa tunnuo_O.Siihen kun yhdistetään vielä olematon auton käsittelytaito niin aina välillä rysähtää.
   
  Muokattu: 26.3.2022
  isalmela, grantorino ja kuula tykkäävät tästä.
 10. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Olikohan tuo ollu metron huoltohommissa Hesassa aktiiviaikanaan.
   
 11. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  RIIHIMÄKI.
  [​IMG]
   
 12. arskazone

  arskazone Gearhead

  HEMI auto parkissa Raisiossa 25.3.22

  [​IMG]

  [​IMG]


  AZ
   
 13. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tänään työpaikan pihassa suht orkkis ja siisti Saab 9000 CD -90.Omistajan kanssa siinä ehdin rupatellakin ja hän kertoi,että uutena Saab ollut Finnairin käytössä.
   
 14. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Tais Faikku66 ajella reilu tunti sitten Kuopion motarilla vastaan Ramblerilla.:cool:Oli sen verran hämärää että ihan 100% varmuutta en bongaukselle anna.:D
   
 15. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  640 km ajoa.
  Vihreä Taunus Jyväskylässä, pari uutta USA lava-autoa.
  Siinäpä ne suurinpiirtein olikin.
   
 16. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Pihoilta bongailtua. Saaristokaupungissa musta 70 luvun lopun Thunderbird kuoriutuu lumikasan alta. Vehmersalmelle mentäessä erään talon pihassa 70-luvun Jeep Wagoneer, Sininen ja varsin ryhdikkään oloinen kulkine...kesäisin kyseisessä pihassa olen huomannut AMC kalustoa.
  Noita uudehkoja Mustangeja liikuskelee jonkin verran.
   
 17. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Riihimäki 1/4 2022
  [​IMG]
   
  Seevu, redneck1, esmi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Kevät tulee/tuli myöhässä tänä vuonna. Aprillipäivänä vasta ensimmäinen vanha auto bongattu, kun viime vuonna se tapahtui jo helmikuussa.


  Kevään ensimmäiset vanhojen autojen bongaukset:

  09.03.2020: Chevrolet Malibu 1974
  27.02.2021: Pontiac Catalina 1970
  01.04.2022: Chevrolet Impala 1967
   
 19. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  MB Lappeenranta 21.03.2022

  [​IMG]
   
  karra ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Volvo Lappeenranta 23.03.2022

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!