Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Volvo Lappeenranta 25.01.2023

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Toyota Loviisa 26.01.2023

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Luultavasti oli tämä sama, muistelin ottaneeni kuvan 2021

  [​IMG]ML by Hartsa T, on Flickr
   
  karra tykkää tästä.
 4. always bb

  always bb Gearhead

  Tuollainen corona oli serkkuni kotona, mutta oli umpikylkinen delivery malli. Meni paaliin kun pitivät romu ukot näitä kiertäviä keräyksiä maakunnissa. Nyt sen arvo olis jotain mitä ei edes ymmärtäs. Eikä ole toista näkynyt 80 luvun jälkeen
   
  SARKERI-71 tykkää tästä.
 5. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Keravan aamuliikenteessä siisti punanen chevy gmt400 dually ext.cab pikkis
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 6. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Reilut pari vuotta sitten kuvasin tollasen

  [​IMG]Marraskuu2020 by Hartsa T, on Flickr
   
  always bb, SARKERI-71, Kustom STW ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  On ne hienoja. Isällä oli sedani ku olin pikkupoika ja tuommonen ikkunafarkku. Molemmat punasia ja farkussa oli hieno punavalkea Tucknroll sisusta. Kummatkin päätyi meidän romulaanille aikansa palveltuaan. Pari vuotta sitten oli mattamusta Delivery aikansa Nettiautossa myynnissä. Taisi sen joku ostaa sitten pois kuleksimasta. Olisko ruutukatto ollu.
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Hki keskustassa joku linjakas valkoinen MB Coupé, olisko jollain V12 koneella kun niin hienot soundit oli. Kyllähän se kantakaupungin kaduilla äänteli ja kuski sen ihan hyvin tuntui tietävän..
   
  Muokattu: 31.1.2023
  isalmela tykkää tästä.
 9. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eilen työpaikan pihassa Volvo 245 D6 -82.
   
  always bb ja isalmela tykkäävät tästä.
 10. rosswell47

  rosswell47 2nd gear

  Tänään tarjottiin w123 mb dieselin ruoste hommia korjaukseen,.siisti auto.päivän päätteeksi kilvet palautettu konttorille ja romu mies nosti lavalle ja autojen taivaaseen,.asiakas lähti hakemaan veholta sähkö auton.
   
  always bb tykkää tästä.
 11. 1320

  1320 Gearhead

  Tänään aamulla vähän ennen puoli seiskaa Kehä III:lla ajeli vastaan hieno '70 luvun puolenvälin Ford Taunus. Pimeä kun oli niin paha sanoa tarkkaan minkä värinen se oli, tumma jokatapauksessa. Iltapäivällä kun lähdin töistä kotiin niin samassa kohtaa tuli vastaan autonkuljetusauton kyydissä valkoinen Volvo PV.
   
  always bb ja isalmela tykkäävät tästä.
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Oliko noin paha? Eikö nuo ole jo sen verran karsiutuneet, että kakkoslaatuisestakin kannattaa jo tehdä autoa uudestaan?
   
 13. karra

  karra Double Gearhead

  Ja hyvistä pisteosista saisi kait jo jotain. Mutta se purkamisen ja säilömisen vaiva... esim siniset kojelaudat on loppu maailmasta.
   
 14. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Luojalle kiitos
   
  Pertura tykkää tästä.
 15. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Harmihan se on...
  Jokainen auto on nykyään musta tai harmaa sisältä. Beigekin on tosi harvassa.
  Vihree on paikotellen aika kauhia sisustan väri, mutta useimmat siniset on ihan kivoja, kuten vaikka W211 Mersuissakin ihan menevä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. rotaksi

  rotaksi 1st gear

  Nokian suunnalla jo sunnuntaina tais tulla alkupään vaalea Barracuda? vastaan. Kaarevaan pitkään takalasin kiinnittyi huomio.
   
 17. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Kun etsin w126 itelleni niin suurin osa oli sillä karmeella sinisellä sisustalla,kuten esim. vanitkin. Se sininen on halvan näkönen eikä sovi mihinkään ja sen kanssa sopivat ulkoväritkin on vähissä. Nykyisessä vanissa on onneks vähän harvinaisempi ruskea.
   
 18. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mulla oli aikoinaan w126 500SE sinisellä kangassisistuksella, mutta ostin siihen nahkapäälliset ja sen hirveän mammuttiratin vaihdoin puurattiin. Johan muuttui tuntuma paremmaksi.
  Oli kun ihan eri autoa olisi ajanut.  Ja ruskea ei taida olla kenenkään lempiväri.
   
  Muokattu: 2.2.2023
 19. karra

  karra Double Gearhead

  :rotfl: sitä vaan et jos joku tarvis omaansa sellaista :lol:
   
 20. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Mä olen aina ihmetellyt että ketkä noihin vanhoihin Mersuihin laittelee niitä kammottavia parkettiratteja :rotfl: Varsinkin semmonen missä on jopa keskiö puuta, ai että... Onneksi meidän W201:ssä on alkuperäinen ratti, tosin vaihdan sen nahkaiseen orkkisrattiin jossain vaiheessa.

  Tää on ihan totta, käytännöllinen musta tai harmaa on ah niin tylsä. Tulevan käyttiksen kanssa puntaroin kovasti että olisin ottanut beigen sisustan (kaverin mukaan kuulokojeen värinen), mutta meillä matkustaa takapenkillä kaksi sellaista täystuhoa että sitä olisi saanut olla puunaamassa päivittäin. Tulee tylsä musta...

  Bongauksiakin; tiistaina Honkanummen hautausmaan kulmalla ympäristölle sopivasti Lincoln Town Car-ruumisauto, sellainen kulmikas 80-luvun malli. Tuskinpa oli ansioajossa kuitenkaan...
   
  karra ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!