Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Tänään kun ajelin duunista kotiinpäin niin Kehä III:lla autonkuljetusauton kyydissä matkasi kirkkaanvihreä '64 tai '65 Barracuda (en kerennyt niin tarkkaan nähdä keulaa että olisin erottanut tarkan vuosimallin).

    Hienoin Barracudan korimalli ylivoimaisesti.
     
    LehtinenA, isalmela ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  2. 0132

    0132 Gearhead

    Keljon Motonetin pihassa bongasin iltapäivällä oranssin Overdrive-tarralla varustetun 40-luvun Mersun
     
    isalmela ja karra tykkäävät tästä.
  3. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Tällä viikolla bongattu kuopiossa punainen ns. iso corolla 70-luvulta. Nyt jo harvinaistumaan päin oleva n. 85 vm liftback Corolla. Näitäkin oli jossain vaiheessa hirveästi, mutta nyt ihan kiinnitti huomion että milloin olen viimeksi tuollaisen nähnyt...
    Uusikoppainen musta mustang jonka maskissa oli käärmes...pihabongauksena Vehmersalmelle mentäessä 70-lukuinen Jeep Wagoneer. muita pihabongauksia Kuopion lähialueilta 3gen musta Firebird (lunta oli paksulti päällä joten varmaan talvisäilössä pihalla). Harmaa Kontio-Sisu.
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. aircool

    aircool 3rd gear

    Ruskeasuolla Helsingin villasukkatehtaan pallokeula volkkari.
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään huristelin Fairlanella Motonettiin ja parkkipaikalla näkyi Ford Taunus 4d 77-82? ja taisipa olla ihan 2.0 myllyllä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. always bb

    always bb Gearhead

    Taas lahessa poikkesin varaosa reissulla niin renkomäessä
    Näky customoitu 63 buick slylark avo. Oli jopa shopattu kattolinjaa. Ei ahdasmielisille
     
  7. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Keravan motonetilla sinivalkonen g20 lauantaipäivänä
     
  8. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Perjantaina läksin töitten jälkeen ajelemaan Fairlanella Iisalmesta Joensuuhun kulttuurimatkalle.Ismo Alankoa piti käydä Kerubissa kuuntelemassa.Olin niin innoissani,että pääsen taas bongailemaan matkalla vanhempaa kalustoa:).Mutta pettymys oli 100 %.Ei näkynyt ainuttakaan vanhempaa rakkinetta.Ei mennessä,ei Joensuussa ,eikä tullessakaan.Näkyi vain alinopeutta toisiensa perseessä kiinni ajavia nykykikottimia.Kelihän oli tosi huono lauantaina,että sitäkö lie pelkäsivät vai oliko polttoaineensäästö ollut köröttelyn syynäo_O.
     
  9. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Moparboy440, Seevu, cdv70 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Fairlanella pyörähdin Kuopiossa asioilla ja hiljaista oli vanhemman ajoneuvokaluston suhteen,Ei ainuttakaan näkyny liikenteessä.Mutta huomioni kiinnittyi näiden nykykikotinkuskien ajamiseen.Liian pienet turvavälit ja oman auton mittojen arviointi näyttää myös olevan suuremmalla osalla aivan hakusessa.
     
    Swinger tykkää tästä.
  11. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Tänään koulun pihalla mercedes maybach 580s 2 viikkoa vanha,..puhelin ohjauksella voi ajaa esim autotallista ulos kun itse istuu sisällä talossa.vaikutuksen tekevä peli,siihen pitää pyrkiä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Naapurissa oli aikanaan tuollainen itseajava valmetti. Sähköt meni yöllä oikosulkuun, löi startin päälle ja lähti pyörittämään. No sammutin oli vetämättä päälle ja vaihde oli silmässä niin ruttasi siinä kulkiessaan pihassa ollutta autoa. Sitä en muista että minne pysähtyi.
     
    MJF, LehtinenA ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. Swinger

    Swinger Gearhead

    Todella vaikuttava, pelkkä ajatus auton näkemisestä ja varsinkin sen ohjaaminen tallista ulos itse istuen sisällä talossa mykistää minut sanattomaksi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. rosswell47

    rosswell47 2nd gear


    Se tuo köyhyys ja kateus ei ole ilo kellekään.
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. Swinger

    Swinger Gearhead

    niin varmaankin.. ehkä se näin köyhänä ja kateellisena ottaa niiiiin hermoon ku jollain on varaa istua kotona ja ohjailla maybachia tallista ulos puhelimella. Kun sais ensin hankittua puhelimen ja tietokoneen ni ei tarviisi lähteä kirjastoon tietokoneelle mitä overdrivella tapahtuu.

    siihen pitäs itse pyrkiä
     
    leivonharri tykkää tästä.
  16. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Viime viikolla tuli Kuopion Päivärannassa vastaan Toyota Corona jostain 70-80 lukujen vaihteesta. Kuski tunnisti toisen Coronan omistajan, kun morjesti, vaikka olinkin w124:lla liikkeellä
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Kolme valkoista Tesla Model X:ää n. 5 minuutin sisään Kuopion streeteillä. Rumahan se 'X' on Tesla-mallina kuin mikä, mutta laskettaneen se silti "jenkkisähköautoksi"?

    Tuo tilanne jo hieman hymyilytti, mutta mitä siitä voisi päätellä? Varmaan sitä, että ainakin tiällä Kuopijossa on jenkkisähköauto-Tesloja yleisesti ottaen todella paljon liikenteessä.
     
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Perjantaina iltapäivällä / alkuillasta Vantaalla tuli vastaan mattamusta '68 tai '69 Chevy El Camino. Keulalla oli putkimaski ja orkkis valonkehykset oli poissa niin tarkempi vuosimalli jäi tunnistamatta.
    Lisäksi lauantaina Ruotsissa E4 motarilla jossakin Tukholman ja Norrköpingin välillä tuli vastaan hinausauton kyydissä valkoinen '63 Chevy Bel Air 4D Sedan ja tänään aamupäivällä Espoossa sininen VW Kupla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eilen näkyi Iisalmessa vanhemman pariskunnan liikkumisvälineenä 123 Mersu.Tänään Lada 2105 .Oli leveät vanteet,lisävaloja ja jotain spoilerinkin tynkää.Ja imuäänistä päätellen jopa jotkut tuplakaasaritkin:).
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikan pihassa tänään viimeistä takavetomallia oleva diesel Carina.
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!