Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. MJF

  MJF Double Gearhead

  :rotfl::poff:

  Kyllä mää tuossa päivällä Skodalla ajaissa mietin kans. Koko ajan tuntui että olispa jo perillä ja painaa kaasua lisää. Satellitella ajellessa ei ollut mihinkään kiirettä :cool:
   
  Kustom STW ja leivonharri tykkäävät tästä.
 2. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Äsken Iisalmen keskustassa ISO Corolla Coupe.Piti ihan hieraista silmiäni,että näinkö oikein;).
   
  SARKERI-71 ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Aamulla kuopiossa 80-lukuinen ranskatar. Milloin viimeksi näit tapauksia parhaimmillaan.
  505 GTI (tai GTD) Peugeot. alkuperäisillä aluilla. Väri valkea.
   
  Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Aamulla Pakilantiellä Kehätien sillalla tyylikäs Camino.
   
 5. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Työpaikan pihassa tänään pyörähti Ford Taunus 2d -82.
  https://oivanpoika.fi/kulkuneuvo/?id=4007 eli Corvette Stingray -64 pyörähti myös parina päivänä pihassa.Näkyi olevan tuo Corvette "Rehti-Sepillä" olevan myynnissä vaivaisella 70 000 eurolla;).
   
  isalmela ja C4vettester tykkäävät tästä.
 6. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Kallansilloilla etelään kauhtunut punainen 60-luvun "siipi-mersu", vanhalla vitosella huristeli faikku66 vastaan ja myöhemmin Kuopion kohdalla motarilla etelään vihreä Datsun 100A varustettu takalasin ritilällä ja lisävaloilla.
   
  faikku66 ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 7. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Eilen Volvo 340
   
 8. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Kuopiossa piti Fairlanella pyörähtää.Kelihän oli paikoin todella huono sakean räntäsateen vuoksi.Minkälaisia "aivoinvalideja" ovat nämä uudehkoilla autoilla ajelevat.Ajellaan sakeassa räntäsateessakin takavalot pimeänä.Sähköautoissakin kymmenillä takavalot pimeänä.Ja huomaa hyvin,kun keli menee huonoksi niin ajotaito on monella lähes 0:confused:.Tien tukkona en ollut minä Fairlanella vaan nämä nykysukkuloilla paahtavat tyypit.Mietin siinä ajaessani,että miten rumaksi nämä nykyautot vielä tulevat menemään.Onko "teiden kunkku" se jolla on suurin ja rumin auto varustettuna katolle nostetulla rumalla muovilaatikolla?Ja tietysti pitää olla keulassa mahdollisimman suuri ja ruma LED-lisävalopaneeli vielä lisäksi:p.Ei olis kiva olla pikkupoika,joka kattelee liikennettä.Turhautuminen ja vitutushan siinä vois tulla näitä nykyhärveleitä katellessa.No Motonetin pihassa näkyi vanhempi auto,6-ovinen Volvo 740;).
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 9. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Monet ei osaa käyttää niitä valojansa. Ainakin uudemmissa Vaggineissa on se automaatti asento, joka sytyttää takavalot kun hämärtyy tai sataa yms, mutta kun porukka haluaa jääräpäisesti itse määrätä millon valot syttyy ja ei syty. Ja sit ajellaan perse pimeänä huonossa kelissä.
   
  isalmela ja hartsa69 tykkäävät tästä.
 10. Swinger

  Swinger Gearhead

  Täytyy olla vittu tyhmiä autoja jos laittaa valot päälle ja takavalot ei syty samalla. Mulla ei oo yhtään noin paskaa autoa vielä ollut eikä tule. Voihan se hyötysuhde vähän kärsiä mun autoissa ku takavalot palaa samaan aikaan ku etuvalotkin.
   
  kuula tykkää tästä.
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mitä, tietoisesti rikot EU säädöksiä? :D Sieltähän toi takavalojen palamattomuus on lähtöisin. Oliko -97-> pitää olla valot niin, jos sulla on edessä huomio-/päivävalot, niin takavalot ei saa palaa samaan aikaan.
   
 12. Swinger

  Swinger Gearhead

  Nähtävästi olen rikollinen tosin ei mulla oo ku yksi auto mikä on uudempi kuin -97 mutta ei siinäkään oo kyllä päiväkäyttövaloja. Parkit löytyy mutta eikös täällä suomessa oo joku ajovalo pakko ni silloin palaa myös takana valot..
   
 13. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Mullakin tossa yhdessä automaattivalot mutta pidän aina valot päällä ihan oman ja muiden turvallisuuden takia harmaa auto hämärässä hankea vasten katoo jo melko hyvin menköön tupaöljyöä vähän enemmän
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  0 asento, saa palaa päivävalot, mutta ei takavalot. * eli parkki, palaa parkit edessä ja takavalot, sit ajovaloasennossa ajovalojen ja takavalojen pitää palaa.
  Autolla sit ihan riippuvainen autosta, mutta ainakin työpaikan skodissa on tosi herkkä hämärä tunnistus. Normaalisti palaa päivävalot edessä, mutta tarvii tulla kuin todella tumma pilvi päälle niin syttyy ajovalot ja takavalot.
  Dodgessa en ole testannut että miten herkkä toi auto asento on, kun en jaksa muokata tai ostaa uutta päävalokytkintä, niin ajelen sumarit päivävaloina ja takavalot aina päällä. Ai miksi takavalot aina päällä, no ettei Bolliisin prkleet näe että takavalot on melkein mustat. :D Tosin takavaloina on todella kirkkaat punaset ledit, että ne kyllä näkyy.
  Ite laitoin aikoinaan päivävalot 95 Golf keulille, niin takavalot ois pitänyt kytkeä päälle, koska vanhempi kuin 97, jossa taas takavalot ei olisi saanut palaa päivävalojen kanssa... Ja ihan sama auto, mutta parin vuoden heitto.... Tosin en ole tutkinut muuttuko noi 2021 rakentelusäännös päivityksessä...
   
  Swinger tykkää tästä.
 15. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford Lappeenranta 05.01.2015

  [​IMG]

  Ford Lappeenranta 19.03.2023

  [​IMG]
   
  isalmela ja C4vettester tykkäävät tästä.
 16. always bb

  always bb Gearhead

  Juustohöylää näkee harvoin, ja talvella
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. C4vettester

  C4vettester 2nd gear

  Jos haluat erottua automassasta, positiivisella tavalla, niin tässä yksi hyvä vaihtoehto.

  Sympaattinen muotoilu ja yksityiskohdat kulkineessa. Nettiautossa peräti yksi vastaava myytävänä, eikä ole hinnalla pilattu.
   
  isalmela tykkää tästä.
 18. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Vanhalla lahdentiellä vihreä 67(?) polara tai monaco ja keravalla musta gmt400 fleetside lavakatteella.
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  GMC Lappeenranta 22.03.2023

  [​IMG]
   
 20. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford Lappeenranta 22.03.2023

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!