Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mikkeli-Mäntsälä-Hyvinkää-Riihimäki-Lahti-Mikkeli. Hyvinkäällä valkoinen 2006-2010 Charger, Riksussa musta 300C farkku :confused: Ja pari vania ja pickuppia.
     
    isalmela tykkää tästä.
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eilen näin jo melkein liikenteessä olevan Rambler American STW -67 laatuvaunun tallin pihassa;).Tänään se näkynee jo liikenteessä.Laitetaan Fairlane pikkuhiljaa kesäteloille ja otetaan Rambler päivittäisajoon.Tervetuloa bongailemaan:D.
     
    Ismoskosmos ja C4vettester tykkäävät tästä.
  3. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Onko kukaan koskaan nähnyt milloinkaan faikku66:n Fairlanea livenä liikenteessä? Vai onko se kuin vanhojen V8-Magazinejen Rummukaisen tarinoiden haamuauto jonka kaikki kyllä tietävät vaan kukaan ei sitä kuitenkaan ole koskaan oikeasti nähnyt?

    (Legal Disclaimer: Tämä oli vitsi...mahdollisia mielensäpahoittajia silmälläpitäen ;-).
     
    SARKERI-71 ja karra tykkäävät tästä.
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen kun ajelin Hyvinkäälle niin Vanhalla Hämeenlinnantiellä kaksi '60 luvun pikkukorista Amerikanautoa kohtasi kun hienokuntoinen vaaleansininen '65 Valiant tuli vastaan.:odcool: Hieman myöhemmin tallin ikkunasta bongasin kun ohi ajeli sininen C-Kadett ja illalla Hyvinkään keskustassa tuli vielä vastaan arviolta '74-'75 isokorinen Chrysler.
    [​IMG]
     
    Moparboy440, isalmela ja Fileeraus tykkäävät tästä.
  5. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Höpö höpö.
     
  6. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    33 vuotta tällä nyt ajellu.Välillä ympäri vuoden,välillä kesällä,välillä talvella jne...on noita härveleitä tällä hetkellä 4 kipaletta joilla voi käyttöautoilla,että pitää niitäkin liikutella välillä.Luulisin,että joku olisi josku Fairlanenkin nähnyt;).
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  7. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    On usein vastaan tullu en vaan pidä bongauksena kun niin usein
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  8. kuula

    kuula Gearhead

  9. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Olen nähnyt mutta siitä on vuosia. Joskus mentiin soittokeikalle ja siellä se sohjoa kynti niinkuin muutkin autot.
     
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään piti Fairlanella pyörähtää Kuopiossa asioilla.Finn Datsun tuli vastaan Lapinlahden kohdalla.Kuopiossa ei näkynyt mitään kiinnostavaa kulkuneuvokalustoa.Jouduin ajamaan ns. Toriparkkiin eli parkkihalliin,kun asioita Kuopion keskustassa hoitelin.Parkkihallista kun lähdin niin sen verran V8 näytti jytisevän,että parista nykykotterosta meni hälyt päälle;).Sinne jäivät huutamaan.Kotimatkalla pysähdyin vielä kahville Lapinlahden Matin-ja Liisan Nesteelle.Latauksessa oli pihassa ihka uusi sähkö Mustang.On se kyllä ruma.Mustang brändihän rupes kyllä menemään perseelleen jo,kun Mustang 2 tuli markkinoille ja eipä se Fox-koppakaan kovin kaunis enää ollut,mutta pohjanoteeraus on kyllä tuo sähkö Musse:D.
     
  11. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Tommonen LX kyllä on ihan ookoo:

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

  13. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Tänään näkyi 80-luvun mallin Chevy Van Starcraft sekä uusimman mallin Mustang joita en ole ennen talvella liikenteessä nähnyt. Oli tummanharmaa ja lähistöllä oli myös suunnilleen saman värinen Mustang Mach-E.
     
  14. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    UAZ Lappeenranta 30.03.2023

    [​IMG]
     
    Moparboy440, faikku66 ja isalmela tykkäävät tästä.
  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Dodge Lappeenranta 30.03.2023

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyllähän tommosella rakkineella kehtaa jo rahtia kuskailla:).
     
  17. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ihan kamala paska tommonen purkki :rotfl:
     
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Toissapäivänä Juvanmalmilla Espoossa näkyi pari hienokuntoista vanhempaa Volvoa, ensin vaaleansininen Pyhimys Farkku ja hieman myöhemmin sinapinvärinen Volvo 242 tai 244 (en nähnyt tarkemmin sivulta).

    Tänään duunin pihalla kävi hieman vanhempi nokkamallin Volvo hinausauto. Siistissä kunnossa sekin.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Niin,silkkipersehän ei tommosta härveliä ehkä saisi edes käyntiin saati sitten liikkeelle:D.Minä ilkeisin tuommoisellakin ajella.
     
    kuula tykkää tästä.
  20. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Semmoisiahan kaikki 60-luvun vehkeet on, toiset tykkää ja sen tykkäämisen selittäminen on täysin turhaa ellei vastapuolella ole kaikupohjaa.

    UAZissa on sekin mukava puoli, että tuokin rakkine voi olla yllättävän uutta tuotantoa, lavaversio oli tuotannossa varmaan johonkin ysärille asti ja rynnäkköpakua valmistetaan varmaan edelleen - tai taas jos ehtivät tässä välissä jo lopettaa.
     

Kerro tästä muillekin!