Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Dodge Lappeenranta 30.03.2023

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyllähän tommosella rakkineella kehtaa jo rahtia kuskailla:).
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ihan kamala paska tommonen purkki :rotfl:
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Toissapäivänä Juvanmalmilla Espoossa näkyi pari hienokuntoista vanhempaa Volvoa, ensin vaaleansininen Pyhimys Farkku ja hieman myöhemmin sinapinvärinen Volvo 242 tai 244 (en nähnyt tarkemmin sivulta).

    Tänään duunin pihalla kävi hieman vanhempi nokkamallin Volvo hinausauto. Siistissä kunnossa sekin.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Niin,silkkipersehän ei tommosta härveliä ehkä saisi edes käyntiin saati sitten liikkeelle:D.Minä ilkeisin tuommoisellakin ajella.
     
    kuula tykkää tästä.
  6. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Semmoisiahan kaikki 60-luvun vehkeet on, toiset tykkää ja sen tykkäämisen selittäminen on täysin turhaa ellei vastapuolella ole kaikupohjaa.

    UAZissa on sekin mukava puoli, että tuokin rakkine voi olla yllättävän uutta tuotantoa, lavaversio oli tuotannossa varmaan johonkin ysärille asti ja rynnäkköpakua valmistetaan varmaan edelleen - tai taas jos ehtivät tässä välissä jo lopettaa.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kyllä tuollaisen liikkeelle saaminen ennen ainakin onnistui, mutta en mä silti moisella haluais ajella. Varmaan heittämällä menee top5 kehnoimmat ajoneuvot millä ajanut :poff:
     
  8. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ei kyllä tommonen on vielä surkeampi kun keskiverto 60-lukulainen. Täälläkin oli joskus se video missä ryssät esitteli ihan uutta tommosta pönttömallia, oikean takaoven sisäkarmissa oli hitsauspuikko pystyssä :rotfl::rotfl: Ihan käsittämätöntä, hitsari on niin laiska ettei viitsi poistaa sitä puikkoa mikä tarttui kiinni, ja maalariakin kiinnosti just niin paljon että ruiskutti sen puikonkin samalla vihreällä kun loppukotelon. Vaan ryssät voi touhuta moista.
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Suuri maa, suuret toleranssit ihan niin kuin Amerikassakin - eipä tuollainen sen vekottimen käytettävyyteen vaikuta yhtään. Se video oli hieno, herätti ainakin minussa suorastaan halua omistaa.

    RAF 977 olis tietysti vielä merkittävästi hienompi, mutta harvat Suomeen tuodut lienee puristettu kuutioksi jo vuosikymmeniä sitten.
     
  10. Larry

    Larry Double Gearhead

    Taisi "57 Firedome" kurvailla tänään iltapäivällä punaisella Barracudallaan Vaajakosken liikenneympyrässä.
     
  11. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Nikkilän suunnalla tuli vastaan kirkkaanpunainen C8 Corvette, eka jonka oon ihan livenä ja liikenteessä nähny.
    Rekolan suunnalla myös Volvo 142, joka myöhemmin vieraili myöskin kehäkessalla. Ja tietenkin perinteiset sitkeimmät sissit cruisingissa.
     
  12. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Sanoisin, että voi vaikuttaa, kun räkäsaumat alkaa purkaantumaan omia aikojaan. Kannattaa ehkä ennemmin hankkia varusmiesten koeponnistama malli 80-luvulta, ne ei olleet niin surkeasti kasattuja. Olkaamme kuitenkin kiitollisia naapurimaan kehityssuunnasta, jota nuo uudet pulla-UAZit edustaa.
     
  13. Moparboy440

    Moparboy440 3rd gear

    On vielä tuotannossa. 22 930 €
    https://uaz.cz/en/catalogue/uaz/uaz-3303-dropside-truck#description
     
  14. karra

    karra Double Gearhead

    Tässä ei nyt amerikan jenkki mutta amerikan mersu, side markereilla ja gromivanteilla.
    [​IMG]20230401_142027 by Kari, on Flickr
    [​IMG]
     
    isalmela ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
  15. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Yhtenä päivän bongasin tuon kopan coupen. Tykkään kyllä maillista.
     
    karra tykkää tästä.
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kaverilla on tollanen pönttö-UAZ Toyota Hiluxin tekniikalla ja akseleilla.Toyotan luotettavuus ja UAZin ylväs muotoilu kohtaavat :).Ja käyttöautona pystyy hyvin huristelemaan.
     
    Kustom STW, MJF, Arkkumies ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Vaaleansininen 2-ovinen Volvo 240 (vai 242, oisko se DL)
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Aamulla puna-musta 50-luvun puolivälin 2 d Pontiac (?).
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ei ne kaikki RAF997 oo paalattu. Mulla on yksi jonka tein takaisin liikenteeseen ja tiedän muutaman raadon. Toi henkilö UAZ on ihan kiva. Talvella auraan sillä pihan ja kesällä ajellaan. Pulla UAZ:kori ja paperit löytyy. Pitäis varmaan tehdä sekin joskus. Ai niin 2021 kolarin jälkeen akka tuumas ettei lähde enää mihinkään reissuun ku panssarivaunulla. No kaverilla oli GAZ66 ja sehän kilvitettiin vuosi sitten ja siitä tulee matkailuauto. Saa ooppelikuski koittaa ajaa sitten sen keulaan :mad:;);)
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  20. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Kuulostaa voittajakonseptilta, vähän vastaavia ajatusleikkejä joskus pyöritellyt varsinkin noiden akselinvaihtojen suhteen kun fiksu akselisto muuttaa autoa aika lailla ja antaa mahdollisuuksia asennella parempia komponenttejakin - helpoin tapa pilata auton ajettavuus kun on autoa sattumanvaraisesti ohjaileva takasilta, jollainen löytyy monen halvan perusauton ohella joistakin vhän kalliimmistakin. Andre Citroenkin lausunut osuvasti, että kuljettaja ei saisi huomata taka-akseliston olemassaoloa mistään muusta kuin siitä, ettei takapuskuri raavi tietä.
     

Kerro tästä muillekin!