Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Tweety-81

  Tweety-81 Gearhead

  Karkkilan torilla pyörähti eilen musta -67 Impala, 4d.
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Pv volvo, el camino, corvette ja vanha willys pickup Orivedellä tänään
   
 3. kippis

  kippis Gearhead

  Vääksyn kohalla punanen avo 300 crysy -70 ja vesivehmaan tietämillä ajelin vihreen -69 furyn perässä myöskin c korilla. körrin pihassa köllötteli " Judge " . Padasjoella suhas mustangi ehkä -70. eli hyvin seitkytluvun vaihteesta oli...
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Joku kartelliajatushan se oli, jolla olisi saatu hintataso pidettyä korkealla ja karsittua yhden-kahden koneen yrittäjät alalta
   
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Viime viikolla torstaina kun lähdin iltapäivällä duunista, niin Kehä III:lla tuli vastaan valkoinen '60 luvun VW Kupla. Hetki myöhemmin tuli toinenkin samanlainen, mutta autonkuljetusauton kyyditsemänä. Vantaan Motonetin pihalla oli kakkoskoppainen Ford Capri.
  [​IMG]

  Hieman myöhemmin kun hyppäsin faijan kyytiin niin Hämeenlinnan motarilla tuli vastaan harmaa Aaltopelti-Citroen ja sininen ekan korimallin Ford Mustang trailerin kyydissä.

  Perjantaina Matchboxia katselemaan Järvenpäähän oli tullut useampikin harrastepeli. Lauantai-iltana Porvoon Emäsalon suunnalla ajeli vastaan hieno valkoinen kakkoskoppainen Ford Cortina.


  Sunnuntaina hypättiin kaverin kanssa Impalaan ja lähdettiin ajelemaan Vaasaan katsomaan Matchboxia. Keli ei ollut menomatkalla kovin kaksinen, vettä sateli enemmän ja vähemmän kunnes sitten Vaasassa keli alkoi kirkastumaan. Siitä huolimatta Ylöjärvellä ajeli vastaan sininen ehkä noin '70 luvun puolenvälin Camaro, Parkanon seudulla tuli vastaan musta neliovitolppa '64 Bel Air ja Kurikassa talon pihassa valkoinen '70 luvun lopun Pontiac TransAm. Vaasassa ohitustiellä kuparinvärinen '57 Chevy Bel Air ja keskustassa hieno punainen Volvo 144. Käytiin kirjautumassa hotelliin sisälle, niin siinä parkkiksella oli kanssa hieno '57 Chevy:
  [​IMG]

  Sitten lähdettiin vielä pyörähtämään kaupungilla paikallisella grillillä. Ohi ajeli hieno '49 Oldsmobile ja Opel Rekord C tuli myös välipalalle grillille.
  [​IMG]
  [​IMG]

  Takaisin hotellille ajaessa tuli vielä vastaan musta Isuzu Bellett. Ja toki illalla hotellin pihallakin oli paljon kalustoa bändejä kattomassa.

  Tänään lähdettiin sitten Vaasan Vappuajojen jälkeen takaisin kohti Vantaata. Ajeltiin kotiin Porin kautta, Vaasa-Pori välillä tuli vastaan '71 Ford Mustang, vihreä '61 Chevy Bel Air ja valkoinen '71 Barracuda avo. Hetken aikaa ajeltiin myös hienokuntoisen 142 Volvon perässä.
  [​IMG]

  Porissa tummansininen Volvo Amazon ajeli vastaan ja turkoosi '62 Chrysler ajeli keskustan liepeillä. Kauppakeskuksen pihalla näkyi olevan myös sininen '55-'56 Chrysler Imperial. Jossain Luvian kulmilla kaupan pihassa näkyi musta '60 luvun lopun Ford Thunderbird ja jonkun kahvilan pihassa valkoinen IFA F9 farmarimalli.

  Vantaalla kotinurkilla tuli vielä illalla vaalea '64-'65 Barracuda vastaan.

  Hyvin pelitti Impala, taisi tulla reipas 1000 kilsaa pariin päivään ajeltua.:odwink: Niin ja Matchbox oli todella hyvä, kannatti lähteä käymään.:pinup:
   
  roadmaster95, SARKERI-71, chevy-kane ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tänään työpaikalla Lincoln 2dht -57.Saimpa pikkulenkin tällä ajella ja kylläpä oli mukava kyyti:).Myös Toyota Corona -73 pyörähti pihassa.
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Keravalla diesel-Cedric ja sämpyläcaprice. Vantaata kohti pikkutiellä joku 60-70 luvun kuorkki, ehkä neukku. Porvoon suunnalla kaks brittiavoa ja Haval H6(?) ryssänkilvissä, Haval se ainaki oli ku niin luki kämmenen kokosin kirjaimin :D
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford Hämeenkoski 28.04.2023

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  MB Hämeenkoski 30.04.2023

  [​IMG]
   
  karra ja isalmela tykkäävät tästä.
 10. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Buick Hämeenkoski 30.04.2023

  [​IMG]
   
  faikku66, roadmaster95, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  VW Kausala 30.04.2023

  [​IMG]
   
 12. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Työpaikalla pyörähti c-Kadett Coupe ja vielä 1200 S Automatic.
   
  SARKERI-71 ja isalmela tykkäävät tästä.
 13. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Luultavasti sellasen uuden Grand Wagoneerin.
   
 14. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Eilen Nokialla valkoinen viimeisen korimallin valkea El Camino, Pispalassa Blues Mobile. Tänään 9 tiellä tuli vastaan vaalea 59 Cadillac 4dht ja 65 (?) musta Cadillac limo.
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Ramblerilla pyörähdin Kuopiossa.Aurinko paistoi ja tiet kuivat,mutta eipä näkynyt vanhempaa kalustoa juuri ollenkaan.Kotimatkalla Mäntylahden kohdalla vastaan ajeli hopea Firebird ,ehkä jotain 80-luvun loppua vuosimalliltaan.Ei ollut järjestettyä cruisingia niin autot pysyy tallissao_O?Vaiko Lahdessa kaikki?Itsekin meinasin sunnuntaina Lahdessa pyörähtää,mutta oikeaan takarenkaaseen iski runkovika,joten joutui nyt reissun jättämään sikseen.Yritetään Oulun näyttelyyn huristella sitten ens lauantaina;).
   
  SARKERI-71 tykkää tästä.
 16. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eilen pyörähti kaveri Volvo 144 -74 laatuvaunullaan tallilla.Tänään duunissa kävi 2 Chevy Vania,dieseleitä molemmat.Olikohan toinen jopa Starcraft mallia.Töissä pyörähti myös vanhemman herrasmiehen Volvo 240 farmari -91,jonka hän oli ostanut uutena .Alla Volvon orkkis alumiinivanteet,jotka myös olleet paikallaan uudesta asti.Töistä kotiin ajellessa näkyi vielä yksi diesel Vani lisää ja siistin näköinen Taunus -82?.Lincoln Continental -64 oli vielä parkissa lähellä himaa.Taisi olla ihan MR-auto.
   
  SARKERI-71 ja isalmela tykkäävät tästä.
 17. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Työpaikalla pyörähti Nuffield -60 ja ihan omin voimin liikkui:).Pihassa pyörähti myös Dodge 330? 4d -64 ja Transit -82.Kaupungilla näkyi Alfa-Romeo Spider ehkä jostain 80-luvulta ja Corvette C4 -90?
   
  SARKERI-71 tykkää tästä.
 18. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Torstaina työpaikalla pyörähti Carina 72-75 ja illalla,kun olin tallilla Kaiser-hommissa ajoi tallin ohitse Taunus 2d -74 ja Chrysler New Yorker 4d -59.Tänään Ramblerilla Kuopiossa pyörähdin ja motarilla näkyi mattamusta Saab 96,Motonetin pihassa punainen siisti Corvette C3,Kasurilan rinteiden lähistöllä keltainen Duster talon pihassa ja Iisalmessa Finn Datsun.Ai niin,näkyihän Matin ja Liisan Nesteellä nuoret neitokaiset nappisilmä Ladalla liikenteessä.Kesä on jo lähellä;).
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Tässä tällä viikolla ekat harrikka bongaukset, sitten näkyi myös 70-luvun kleinbus, Volvo PV, Taunus yms. Kaikki alle 0,5km päästä toisistaan. Ei ainuttakaan vanhaa jenkkiä. Ainoastaan 90-luvun Chevy pickup, Escalade 2007-2014 yms.

  Kaunis ilma (kauniit ilmat) näkyi vilkkaammassa liikenteessä. Sähköautotkin herännyt talviuniltaan kun niitä näkyi pitkästä aikaa yllättävän paljon. Kokonaan uusiakin malleja. Näkyi myös yksi diplomaatti kilpinen Suzuki, maatunnus jäi näkemättä.
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mikkelissä puolilta päivin näkyi joku valkoinen 50-luvun alun/puolivälin limo Cadillac.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!