Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  No sehän se 8)
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Pukinmäken ilmestynyt 2 uutta Mustangia ja 80 Vette. Eivät moikkaa Jaguaarille takaisin. :cry:
   
 3. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Tälleen ot:nä, mut mulle ei oo tainnu yksikään vette kuski moikata koskaan takaisin. Tiedä sit pitäiskö itelläkin olla se vette, ennen ku moikataan takas... :odroll:

  Sori, jatkakaa.
   
 4. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Ai ei Vetet moikkaa takas sun ooppelille vaikka se on GM.
  Sori jatkakaa..
   
 5. nipla

  nipla 1st gear

  anteeksi turhamaisuuteni. se oli v8 lehessä se juttu. oltiin rakentajan kanssa samaan aikaan intissä. ei mulla muuta.
   
 6. cuda69

  cuda69 Gearhead

  sama homma,ei vettekuskit moikkaa moppeukkoa,paitsi yks tuttu kaveri :rotfl:
   
 7. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Kyllä oli Spinnerissä(kin?): http://www.spinneri.fi/2005/08/spinneri-magazine-42005/

  Vanha sumuvalo oli kirkkaana!
   
 8. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Arvelin vaan että pyöränkulmissa voi olla vähän sanomista, jos noin kierossa kulkee. Voihan toki korikin olla kiero, mutta siihenkään tuskin keskivertoinssi puuttuu.
   
 9. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Näin muuten 25.2. tuossa 4-tiellä trailerilla 60-70-luvun vaihteen luiskaperäinen Ford tuotteen, torino tai jotain. Harmaa (pohjamaali?) ja punainen itämainen pick-up veti traileria. Nousi justiin Vaajakosken moottoritien rampilta ylös Tourulan kohdilla.
  Hieno peli.
   
 10. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Emmä tuolta ooppelin ratin takaa viitti huitoa. Hävettää ihan tarpeeks jo ajaminen sillä. Kyllä mä oon ihan oikealla harrastepelillä ollu niinä kertoina liikenteessä ku on yritetty vastakaikua saada vettejen ratin takaa.
   
 11. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Ootsä ajanu niistä ovet ku ne ei moikkaa sua? :rotfl:

  PerttiK vanha sumuvalo on aina kirkkaana!
   
 12. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Tuo torino tuli tänne "pohjoseen"yhelle mun tutulle.
   
 13. cuda69

  cuda69 Gearhead

  en oo,enkä syöny niitten eväitäkään.
   
 14. rainbow6

  rainbow6 3rd gear

  Kotkassa Rämän huoltiksella uusi Challenger SRT-8 tankilla. Siirtokilvit ja kuskien habituksesta päätellen haettu justiinsa satamasta ja menossa itään.
   
 15. Bat

  Bat 1st gear

  Meikäläinen ei oo onnistunu bongailemaan vielä oikein mitään, eilen vasta tuli eka jenkki vastaan; punainen 3g Camaro Hyrylässä
   
 16. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Keski-suomesta palatessa näky kärsämäellä karu impala/belair?...Vaaleenpunanen neliovinen puusukset katolla ja ei niin hirveen sliipattu... :D Jyväskylän pohjospuolella joku 58-62 impalan tyyppinen musta,en mee vannomaan oliko just impala.
   
 17. amaz

  amaz 2nd gear

  Missäpäin Pukinmäkeä olet nämä bongannut? Ite kans samoilla nurkilla asustelen, eikä ole osunut silmään tässä kuin yks vihertävä/turkoosi -63/-64 Coupe De Ville viime syksynä omien romujen lisäksi.
   
 18. maerssy

  maerssy 1st gear

  suburbanin ja blazerin kohtasin tänään, kummatkaan ei moikannu takasin.

  ei oo vissiin täällä päin tapana
   
 19. RockAnA

  RockAnA 2nd gear

  Tuo moikkaamis juttu on mietittyttänyt minuakin, pari kertaa on räpylä noussut.. pistäkääs jotkut "pelisäännöt" kuka saa moikata kenellekkin.. tänäänkin tuli vastaan pari sen oloista jenkkiautoa kun omalla subulla ajelin että moikkasin mutta ei mitään vastakaikua. Voyagerit yms oon jättänyt moikkaamatta ellei sieltä oo ensin räpylä noussut, mut kun on newbie nii tahtois tietää jutut, ettei suotta aiheuta pahaa mieltä... entäs pimeellä, vilkutellaanko keskikaistan puoleisella niinku rekkamiehet?? ;)

  Oma ymmärtämykseni ja uskomukseni on johtanut siihen että harrastajat moikkaa toisilleen mutta mistä hiivatista sitä tunnistaa harrastajan esim 80 kilsan vauhdissa??
   
 20. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Missäpäin Pukinmäkeä olet nämä bongannut? Ite kans samoilla nurkilla asustelen, eikä ole osunut silmään tässä kuin yks vihertävä/turkoosi -63/-64 Coupe De Ville viime syksynä omien romujen lisäksi.[/quot

  Ootsä Puksusta? Mä asun thunder roadin ylhäällä eli ukkostiellä. Sieltä kävelen joka päivä Malmille "öljynvaihtoon" jos voin kävellä enkä pysty ajaa, ! ekan keran näin ton ekan kun se oli rekkojen välissä parkissa siinä kaarella kun kävelin malmille. Tokalla krtaa se tuli vastan ja moikkasin, mutta hän ei takas. Se oli tumma. Vielä tummempi eli täys musta tuli Eskolantiellä vastaan ja se ei ollut sama Stang.. Samalla kauppareissulla tuli vastaan 80-81 valkoinen vette eikä sekään moikannut. Nää oli kaikki viime viikolla.
   

Kerro tästä muillekin!