Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  Musta uudehko Lamborghini Paimion keskustassa OKT:n pihalla sunnuntaina.
  Eilen täällä Salossa valkoinen 1967 avo -mustang.
   
 2. Janssa

  Janssa 1st gear

  Kyllä metallin oranssi ja Aventador. Kuvatodiste:
  [​IMG]

  8)

  Rodista en tullut kuvaa ottaneeksi prkl..
   
 3. unknown

  unknown 3rd gear

  Eipä siitä rodista niin... Mutta toi Aventador oli minulle yllätys, maahan on tullut Murćielago, joten sen oletin olevan kyseessä, tuo Aventador on semmoinen kansalaistottelemattonuuden synonyymi, että semmoisen hankiminen pitäisi nainita presidentin uudenvuoden puheessa.
   
 4. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  vihree valkoinen Pontiac Chieftain ? ca 1955-1957 Hangon rantatiellä tänään
   
 5. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Avo-Edsel hammasirvistyksellä Malmin hautausmaan kupeessa.
   
 6. Putte

  Putte 1st gear

  Järvenpäässä vihreä -70 avo Challenger.
   
 7. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Viikonloppuna tuli bongattua tommonen hiukka erikoisempi kombinaatio:

  [​IMG]

  Ajotyylistä päätellen mahdolliset eväät taidettiin nautiskella kertakäyttöastioista. :poff:
   
 8. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo Gearhead

  Keiteleellä tänään Chvy Apace 1958 lyhytlavainen menossa rannikolle,Vesannolla Plymouth oisko ollu -61 kaupan parkissa ja tulipa vastaan kustomi Vesannolta,mattamusta en ehtinyt katsoa merkkiä.
   
 9. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Kuopiossa aamulla 50-luvunn kelta-valkoinen chevy steppari trailerin päällä Rastaantien Teboilin risteyksessä, päivällä Tasavallankadun mäkkärin seutuvilla valkoinen coupe 64 galaxie ja illalla Siilinjärvellä 60 lukuinen valkoinen 4 ovi Falcon, kääntyi pohjoisen suuntaan...
   
 10. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Me oltiin matalla buickilla Vesannolla liikenteessä 8)
  Kuopiossa '57 Chevy, n.'65 laikka-avo Chevy, apparina paikallinen harrastaja 8)
  seiskyt luvun musta Firebird 400, '80 luvun alun hieno met vihreä 4D Olds.
  '59 Impala, epämääräisen punanen ja keulasta kustomoitu :lol:
   
 11. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Tornio-Haaparanta välillä vanha trans-am, hieno Buick ja vihree hieno Cuda. Oulussa farmari 64 Plymouth, oli hieno!
   
 12. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Emännän kanssa ajeltiin paria pohjois-oululaista kuntaa yhdistävää välitietä,ja sattui äärimmäisen harvinainen tilanne josta on pakko heittää julkiset kiitokset: Olin pahimmoilleen puhelimessa etten kerenny nähdä minkä leirin auto oli,mutta 50-luvulta kuitenkin,ja käsi nousi vilpittömään tyyliin! 5 vuotta ajellu näillä seuduilla ja oli jo(ironiaa) kolmas jenkki joka nostaa kättä..Oulunsalossa astrolle kerran toisesta koppiautosta,trans-amille kerran 65-67 bel air/impalasta,ja nyt tämä. Tyhjää on huidottu satoja kertoja.3 kädennostoa viiden vuoden aikana.Että on kulttuuri kohillaan...Mutta tosiaan ilman ironiaa kiitokset fiftarille,lämmitti sydäntä.
   
 13. Mopar Suomi

  Mopar Suomi 1st gear

  Viimeisen 2 päivän aikana olen nähnyt 3 autoa jotka olivat liikenteessä nastarenkailla!!?
  Onkohan niillä tietoa jostain aikaisesta talvesta.
   
 14. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Orggiskuntoinen siisti -64 4d Valiant kutosella puolen päivän aikoihin Lahden läpi ajamassa. Takana mustan rekkarin yläpuolella tarra Hyvinkää
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Pari Verreä, pari siistiä Kuplaa, Austin Healey ja tämä Mustang Järvenpäässä.

  [​IMG]
   
 16. onre

  onre 3rd gear

  Mulla on nyt ollut tän kesän harrastepelinä Volga, jossa on vielä toistaiseksi keulilla liettualaiset siirtokilvet. Olen morjestellut vastaantuleville amerikanvehkeille samaan tapaan kuin Buickilla ajellessa, ja tämä tuntuis menevän niin, että muskelivehkeistä, vanhemmasta kalustosta ja rodeista moikataan käytännössä aina, vaneista tai leppäjeepeistä ei koskaan. :rotfl:
   
 17. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Noissa vaneissa ainakin täytyy tosin muistaa että suurin osa taitaa niistä vehkeistä olla ei-harrastajilla.Mutta on se vain täällä semmonen systeemi ettei varmaan missään muualla suomessa,kerran pidin kättä ylhäällä varmaan parikytä sekuntia ja tuijotin kuskia suoraan öögaan,möllötti vaan takasin....Eikä ole ainoa esimerkki.. :D
   
 18. seeklima

  seeklima 1st gear

  Punainen Mustang sedan(-64?) Jämsässä tänään, oli jotkut hienot kromivanteetkin alla.
   
 19. Skoll

  Skoll 2nd gear

  Offtopicciin menee, mutta täällä haukiputaalla sekä oulussa kun ite ajelen niin hoksannut saman, turha nostaa vanikuskeille kättä.

  Toki on tässä viime aikoina jäänyt itselläkin käsi nousematta, lähinnä vaan sen takia kun silmä kovana räplännyt soitinta tahi kännykkää (tai sitten vaan krapulassa ajanut äkkiä kotio kuolemaan), joten älkää välittäkö jos ei oulun seudulla aina nouse käsi Fury farkun hytissä :lol:
   
 20. turismo

  turismo 1st gear

  vanilla kun tulee ajeltua tässä oulun seudulla niin ei tuu ite enää lapaa nosteltua monestikkaan kun vastausta ei saa kuin muilta vanin omistajilta jos niiltäkään... takaisin kyllä koitetaan aina nostella jos satun huomaamaan että käsi nousee mutta ei vaneille paljon yleensäkkään muu porukka nostele kun muutamat kohtalotoverit keskenään :-? btw onko jp350: pick up musta ja lavalla kate? tuli vain mieleen kun pari kertaa sellainen tullut vastaan :lol:
   

Kerro tästä muillekin!