Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Aamulla bongasin autorekan kyydissä, todennäköisesti -57 Chevyn pick-upin. Katto ja b-pilarit ruskeat, muuten kermansävyinen. Kromi kiilsi, ja alla oli kromatut aluvalssit varustettuna matalahkolla profiililla olevilla renkailla. Helvetin siisti vaikka en ehtiny ku hetken sitä öögata. Ja sehän oli matkalla tuonne itänaapuriin.
     
  2. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Joo musta helmihän se,täysmusta mustine ikkunoineen ja mustine lavakatteineen,mustine vanteineen.. :) Samaa polkua tallailee ponu välillä,tänä kesänä enempi menty taas ponulla.
     
  3. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Hmmmh, pakko kysyä, onko ponu ollut tälle kesää pari kertaa Haukiputaan Valintaladon parkkiksella pidemmän aikaa? Nimittäin kahdesti parkkeerannut liki viereen ja kaupasta tullessa vielä odotellut hetken tai pari, että jos omistaja ilmaantuisi mutta ei ole näkynyt, ilmeisesti omistaja (sinä tai joku muu) ollut muualla asioimassa kuin Valintaladossa..

    Mutta tuon pick-upin olen kyllä pari kertaa nähnyt tässä putaalla kun olen kävellyt kaljaa ostamaan tahi sitten baariin.
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ennen asuttiin putaalla,tänä kesänä ei olla kun saatanan äkkiä käyty pyörähtämässä pari kertaa.Ja ei varmasti ole missään seissy pitempään... :wink:
     
  5. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Mä vaan edelleenkin odotan että ees joskus joku laittais bonganneensa meijän kehonsiirtimen. Kohtsillään 20tml rullailtu, räpylää nosteltu, viime aikoina jopa tuplaten kun juniori etupenkillä aktivoitunut. Ja jottei menis OT:ksi niin Chevy pick-up 6,6 duramaxilla tänään Äänekoskella, älyttömän nätti lavakaari. Räpyläkin nousi.
     
  6. JnZm

    JnZm Gearhead

    Uusi Charger, pari 3gen-Fbodyä ja avo-Impala (väliltä 69-72 ehkäpä)
     
  7. jallu81

    jallu81 3rd gear

    Paraisilla tänään ennen puoltapäivää, siin liikenneympyrän vieressä olevan kahvilan/taksi/bussiaseman pihalla viininpunainen -66 gto(rekkarikin oli gto-66) ja vieres joku -60luvun kopun mopar. ehkä joku 300c?

    ja sitte puolnpäivän jälkeen Lideon tuulissuolla musta korotettu 3gen rami. yhdellä pystyputkella.
     
  8. Caideman

    Caideman 1st gear

    Tänään iltapäivällä Turussa, joku aikas hieno customoitu, metalli-lila 30-luvun lopun kehonkuljetin, Vakka-Suomentien ja Naantalin Pikatien risteyksessä. Tarkempaa merkki/malli-määritystä en nopealla silmäyksellä ehtinyt tekemään.
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Nimim. riviera56 tais tänään päivällä päästellä katto alhaalla näsin apsin ohi mäntsälän suuntaan? Sit kaks Darttia, toinen valkoinen '75 (tuli joskus vaihdettua pari sanaa näsin apsilla), ja toinen tumma metallihohtoluumun värinen, myös väliltä '73-76.
     
  10. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    muuten hyvin mutta ihan 2koppanen tuo on ;) ja vielä vanhimmasta päästä.

    Taidat ajaa sitä scaniaa mikä siinä grillin pihalla oli?
     
  11. MAZA96

    MAZA96 1st gear

    Eilen Alkuperäisessä kunnossa oleva ilmeisesti 32 Ford sedan Nastolassa. Ja tänään aamulla Lahden mukkulassa vihreä '70 Challenger ja Nastolassa KE10 Corolla sekä uus koppanen Charger.
     
  12. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Eilisistä bongauksista unohtui '67-69 mallin barracuda, sekä '67-68 avo-mustang.
     
  13. bathory

    bathory Gearhead

    tervakoskella tossa melkeen naapurissa joku isompi kasi papattaa. sen verran puita ympärillä että en näe yhtään mikä peli kyseessä.. jos luet tän niin ilmianna itsesi :D tässä naapurissa myös c5 hopeinen corvette ja sinine dartti menee usein ohi..
     
  14. M

    M Gearhead

    Hervannan rampista liityin sujuvasti toisen 3 gen f-bodyn perään. Lapa nousi komeasti kun huristelin tunnelityömaan jälkeen ohi.
     
  15. ari vw

    ari vw Gearhead

    Hämeenlinnan kohdalla ajoi pohjoiseen päin Citroen SM! saman yksilön näin vuosia sitten pielavedellä...(tummansininen)
     
  16. tammercity

    tammercity Gearhead

    Kukkaisviikon letkassa..

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    [​IMG]

    Järvenpäässä eilen.
     
  18. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Tänään fillaroin Huopalahden aseman ohi, niin sen viereisellä parkkipaikalla oli erikoisen näköinen moottoripyörä. En käynyt läheltä tutkimassa, mutta taisi olla tämmöinen sähköpyörä. Jos se seisoo siinä muinakin päivinä niin pitääpä käydä vaikka kauppareissulla tiirailemassa tarkemmin.
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Muunmuassa nämä eilen illalla Stadissa ...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  20. v*lle

    v*lle 1st gear

    Perjantaina siilinjärvellä sekalainen lajitelma mustangeja, la firebird tai vastaava vitostiellä vastaan, ja eilen maaningalla vaaleenpunanen ford galaxie..
     

Kerro tästä muillekin!