Mitä bongasit liikenteessä?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Ja sä tosiaan kuvittelet että en ole asian eteen mitään tehnyt? :rolleyes:
   
 2. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  kyllä niitä vaan löytyy tosi kuumia 60 lukuisia. Itselle ei vaan satu koskaan :D

  Mut ajanu olen. Kyllä tulee oikeesti hiki:eek:
   
 3. grantorino

  grantorino Gearhead

  Mulla on slantissa 90 asteen termari ja kyllä lämpöä löytyy riittävästi.
   
 4. xarper

  xarper Gearhead

  Etpä vois varmaan enempää väärässä olla? Kannattais varmaan pitää huolta niistä autoista ni ne lämpiäiskin.
  Ei paljoo 2000 luvun romuissa, eteenkään diisseileissä enää hiki tuu pakkasilla.

  PS. Oma otanta -65 Barracuda, -68 Satellite ja -69 Impala joista kaikista huollettu lämmityslaitteet kunnolla ja hiki tulee jokaisessa kovemmillakin pakkasilla.
  Ennen sitä kaikki oli tyypillisiä "jääkaappeja lasit huurussa" niinku "kaikki jenkit nyt vaan on"
   
  Pertti K, Gary Grand, mikaa7146 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. simeoni

  simeoni Gearhead

  Miks pitäis hiki tullakaan? Automaatti AC pitää lämmön sopivana kesät talvet ;)
   
 6. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  195F termarin mäkin tohon laitoin, ajatuksena että lämpö riittää, ei näytä riittävän :rotfl: AC Delco se muistaakseni oli, eipä näemmä ole hääviä laatua jos vuoden välein saa olla vaihtamassa
   
 7. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Sulle on jostain tullut käsitys että en pidä? Vai tarkottaako sikapoljenta sitä huolenpitoa :rotfl: Voi se olla että lämmityslaite puhaltaa lämmintä, mutta korit on niin harvoja ja äänieristettä vähän että lämpö ei kestä sisällä, toisin kun näissä uudemmissa laitteissa.
   
 8. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Ei ole mun auto jollon mun kuvitelmillani ei sinällään ole mitään merkitystä. Mut jo tossa kirjotelmassasi sulla olisi ratkaisun avaimet käsillä jos olet noi asiat jotenkin tolkullisin menetelmin todennut:
  Eli älä vaan tarkista niitä vesitiloja. Samalla tulisit tarkastaneeksi kansipahvin sekä kannen jotka voi myös aiheuttaa outoja lämpeemis ja vedenkierto-ongelmia rikkinäisenä...

  Esim. Lämppärin tiivistesarja ei auta mitään jos ongelma tosiaan on siinä ettei kenno lämpeä. Oletko todennu ettei kenno lämpeä?

  Tuntuu että on vaan ostettu kauheesti osia sen kummemmin miettimättä.
   
 9. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Eli sun mielestä kannattais purkaa kansi pois vai? Moisen takia? No thanks... No eihän se kenno lämpeä jos vesi ei lämpeä :rotfl: Vaikeeta?

  Lämppärin moottori kiukutteli viime talven kovilla pakkasilla, ja totesin sen olevan loppusuoralla, totesin että samalla vaihtuu kenno (vaikka ei rikki olekaan) ja tiivisteet kun ei ne niin kalliita osia ole... Eipä tarvitse (toivottavasti) niihinkään kajota sitten jatkossa, eli kyllä nää on mietitty, kiitos vaan huolenpidosta.
   
 10. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Aattelin etten sekaannu tähän "vetoosi" kun et selvästikkään ole nyt kartalla. Monet uudet diesel ja pensakoneetkin ei häävisti lämpee ilman webastoa jollon on ihan sama kuinka hyvin eristetty kori on kun sinne ei lämpöä tule mistään. Tiiän kun olen noita webastovammasia ajanut ja toiminu asentajana. Äänieriste ei hirveemmin eristä, ilma toiminee niin uusissa kuin vanhoissakin pääeristeenä korissa.
   
 11. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Tai sitten olen, mutta sä (tapasi mukaan) luulet että en oo ja sä mukamas olet... Kyllä kaikenlaista rakkinetta on tullut ajeltua, ja saa olla tosi kova pakkanen että tommosessa tuoreessa dieselissä ei tarkene, viimeisimmissä mitä itsellä ollut ei edes webastot toimi ajon aikana ja kummasti vaan kopissa on lämmin. Ihan varmasti ne moninkertaiset äänieristeet katoissa ja lattioissa eristää, tai jos halutaan saivarrella niin ilmakerrokset näiden välissä, sama se lämpö pysyy kuitenkin paremmin korimittojen sisäpuolella. Näkeehän sen jo siitä että pakkasilla ei katolta lumi sula pois...
   
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tm talvitestejä ahkerasti lukien ei mitään kovin ihmeellistä ole 2000-luvun autojen lämpeäminen. Ei toki ollut kaikilla malleilla 80-luvullakaan mutta terävin kärki on leikkaantunut. Kaikissa pärjää ok mutta mitään supersaunoja ei suurin osa ole.
   
 13. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  No juu älä vaan pura tai sen kummemmin vaivaa päätäs mistä veden lämpeemättömyys voisi johtua. Mistä sitten löytäsit puheenaiheita. Paree vaa vaihdella termareita.

  Mut oma on autosi, turha silti syyttää lämpymöksi tunnettua automallia kylmyydestä jos autossa on selvästi jokin vika. Tätä vikaa kun on jo vuostolkulla "metsästetty"?
   
  Muokattu: 6.1.2020
 14. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Nonii tätä tarkotin.
   
 15. xarper

  xarper Gearhead

  Jos sulla ei näpit pala ilmasuuttimilla ni jotai pielessä.
   
  mikaa7146 tykkää tästä.
 16. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Hommaa vanha Sisu talviautoksi, hytissä on niin kuuma että, voit ajella vaikka alasti.
   
 17. 1320

  1320 Gearhead

  '74 Malibu ainakin pukkaa lämmintä sisälle siihen malliin ettei tarvii palella. Tämä vielä siitä huolimatta että tiivisteet on nähneet parhaat päivänsä. Ajelin tuossa syksyllä sateella lämppäri päällä ja aina kun pysähtyi niin ihmettelin että mikä ihme höyryää noin kovasti, niin vesipisarat höyrystyi tuulilasin ulkopinnalta pois kun lasi oli ihan tulikuuma.

  Tuulilasi ja sivulasit aukeaa tosi äkkiä jos ovat huurussa, takasivuikkunoissa ja takalasissa menee vähän pidempään (Farmari), mutta eipä tuo ole minua haitannut.

  Mulla ei ole nyt ajossa uudempia autoja, mutta kaverien uudemmissakaan kinnereissä ei oo kyllä tarvinnut palella.
   
  passerby, xarper ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
 18. isalmela

  isalmela Gearhead

  Pahoittelut ot.

  "Silkkiperseily", hieno sana jonka otan kyllä heti käyttöön! Minä ainakin ilmoittaudun heti, jos silkkipersekerho perustetaan ;) Olen pitänyt omia autovalintojani (77 Lincoln ja VAG katumaasturi) mukavuudenhaluisina, mutta kyllä silkkiperse kuulostaa komeammalta :cool:

  Miettikääpä miten komealta tuo näyttäisi esim. Lambi wc paperin myyntiedustajan käyntikortissa, silkkiperse N.N. :rolleyes:
   
  mikaa7146, rb, leivonharri ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  "Silkkiperseet CC"

  - ei mitään epämukavaa nahkaliiviä vaan vaikka kerhoverkkarit, joissa ei resori purista
   
  Jussi289, mikaa7146, simeoni ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Rouvan bongaama viime viikolla...Kuopiossa. Buick. Keskustelu meni kotona jotenkin näin.

  -Arvaa minkä auton näin?kyseli rouva
  -No?minä
  -Buick.
  -Niin. mitä sitten?
  -Minä en tiennytkään että se on tehnyt sellaisia uuden auton näköisiä, että ne kaikki on niitä vanhoja?
  -on niitä ihan modernejakin.
  -no ei ole ainakaan uutena täällä myyty.... totesi rouva. Tarkempaa mallia ei osannut sanoa

  Kuopiossa tosiaa pyörii joku moderni buick 2000 luvulta. Sekin siis erottuu sen verran massasta että Rouva kiinnittää huomiota, vaikka nykyauto onkin.
   

Kerro tästä muillekin!