Mitä bongasit liikenteessä?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Tänään 26.6 viel bongattu. Punainen Ford anglia, vaaleanpunainen avocaddy 62? liekeillä särkiniemenkohdalla.
  Fox-body musse savon dieselin pihalla. Harvemmin nähty LX eli ei korisarjaa ja pakoputkesta päätellen neloskoneella. Varsin ryhdikäs tapaus.
  Siilissä vaalea Kupla joka oli varsin matala, punaiset vanteet jne. asiaan kuuluvaa
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Trump äh eiku Triumph avo Lahti 18.06.2020

  [​IMG]
   
  cdv70, isalmela ja Pande_K tykkäävät tästä.
 3. 383

  383 Gearhead

  71 avo chevelle :):):):):)
   
 4. 1320

  1320 Gearhead

  Perjantaina päivällä Juvanmalmilla joku sinapinvärinen '70/80 luvun taitteen Japsifarkku, tosi hienossa kunnossa. Hieman myöhemmin samassa paikkaa keltainen '55 Cadillac ja neljän aikoihin kun lähdin duunista, niin Juvanmalmilla oli vielä tankkaamassa Suomiautona maahan tullut vihreä '70 Olds 442. Vihdintiellä Stadiin päin mentäessä näkyi avo- Cadillac ja joku '40-'50 luvun tuntematon avo Euroauto.
  [​IMG]

  Lauantaina alkuillasta Malminkartanossa vihreä offroad Blazer ja sininen '60 luvun alkupuolen Cadillac sekä musta '67 Pontiac. Myöhemmin hieman ennen puoltayötä Tikkurilassa Shamrockin edessä jälleen sininen '65 Valiant joka liikkuu ahkeraan Tikkurilan alueella...

  Tänään Vanhalla Lahdentiellä Vantaalla tuli vastaan tämä hieno beige '64 Valiant (olisko sama minkä Fury III oli bongannut?), Keravan kohdalla vastaan tuli harmaa '68 Coronet, Järvenpään kohdalla vastaan tuli trailerin kyydissä C-Rekord Coupe tai Commodore ja Mäntsälän Shellillä oli parkissa siistikuntoinen kasikytluvun Buick farkku. Takaisin tullessa Mäntsälässä tuli taas vanhempi avo Buick vastaan...
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  12345678910, rekkamies, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. isalmela

  isalmela Gearhead

  Komea Buick! Tuommoinen näky säväyttää aina. Mukava nähdä myös noin ehyt leppäkylki,toivottavasti noitakin jää henkiin.
   
  12345678910 tykkää tästä.
 6. 1320

  1320 Gearhead

  Ehjät kasikytluvun piilofarkut on alkaneet miellyttää omaa silmää enemmän ja enemmän. Aina positiivista kun näkee ehjän yksilön mitä ei ole laulettu pilalle. Ja onhan tuo vanhempi Buick hieno korimalli tietysti myös.:odcool:

  Tänään päivällä kun ajelin duuniin, tuli Kehä III:lla vastaan sininen valkoisilla SS raidoilla ollut Chevy El Camino ja hieno punainen Pyhimys-Volvo sekä sininen Toyota Crown. Juvanmalmilla kaupan pihassa näkyi olevan valkoinen '64-'65 Buick Riviera. Illalla kun ajelin kotiinpäin kaverin tallin kautta, Vihdintiellä tuli vastaan Prätkäpajan G-koppainen El Camino ja Pakilassa sininen Volvo Amazon.
   
  PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
 7. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Taas Savon maan autobongailua Kuopio Lapinlahti akselilla. Aamuhan alkoi rivakalla ahterin nostolla toimistotuolista kun kadulta kuului hiukan terävämpi kasin jyrähdys ja renkaiden vieno ulahdus. Ehdin bongaamaan Fuselage coupen mustilla peltivanteilla poistuvan liikennevaloista. Hiukan myöhemmin A-mallin Opel Manta, väri hopean harmaa.
  Sitten kävi käsky ja kohti Lapinlahtea. Kylä joka ei petä autobongaria koskaan...tai harvemmin. Taas bongattuna keltainen Lincolnin sedan tällä kertaa korjaamon pihanmaalta. C5 corvette musta, patinoitunut musta A-Ford. varsin alkuperäisen oloinen... Sitten matta musta 1963 Chrysler 4dht 17" vanteilla. Joku valkea chevy van. Erään tallin ovenraosta pilkotti 4gen Firebird american racing torgue thrusteilla. Valkea Xjs jaguar Lapinlahden kylällä ja musta xkr coupe 5-tiellä. Kuopion motarilla jyristeli kohti pohjoista AC-cobra. Sininen ja valkeat raidat. Replica tai mistä sen nykyään tietää... Tuonverran bongauksia 3 tunnin sisään. Ei huono sanoisi joku tanssitaiteilija
   
  isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
 8. puna niska

  puna niska 3rd gear

  Pikkulinnut kertoili että yks csx valmistenumerolla oleva olisi kuopioon laskeutunut aito vai ei sinällään mulle sama.
   
  PetteriT tykkää tästä.
 9. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kuulostaapa hyvälle, noita härryköitä ei ole koskaan liikaa. Hienoja pelejä oli aito tai replica, kelpaisi joka tapauksessa. Siilissähän on majaillut se malibun tekniikan omaava ainakin jossain vaiheessa. Onko vielä en tiedä en ole ainakaan tänä kesänä bongannut kyliltä.
   
 10. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Punainen Kustom Thunderbird
   
 11. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Tässä lähiseudulla pyörii patinoitunut sininen Z240 (?) Datsun kromipuskurinen, ratin takana aina nuori naisihminen, ajotyyli sellainen "pyrkivä" , useamman kerran nähnyt liikenteessä. Piristävä näky.
   
  12345678910, isalmela ja PetteriT tykkäävät tästä.
 12. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Taitaa olla sama Valiantti, tuskin noita kauheasti pörrää.
   
 13. Ford 15M

  Ford 15M 2nd gear

  Koijärvellä siistin oloinen kermanvärinen takamoottori-Skoda. Taisi olla viimeisiä malleja modernista keulasta päätellen.
   
  12345678910 ja isalmela tykkäävät tästä.
 14. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kuopiossa aamupäivällä, punainen Ebody (challenger?) musta vinyylikatto, centerlinet alla.
  C5 corvette musta.
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. always bb

  always bb Gearhead

  Jonon uusia vito maijoja kissalanpojilla
   
 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Eilen Venetsian liittymässä valoista lähti 50-lukunen? Buickki, musta(hko), perässään Airstream. Oli niskat nyrjäyttävä näky.
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Eilen Kuopiossa neulamäestä päin saapui valkea 4d ht Caddy vuosimalli 59. Se mikä pisti silmään oli keltainen taksi kyltti katolla :odeek:
   
  isalmela tykkää tästä.
 18. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Hudson-mies kävi taas Kuopiossa lenkin heittämässä.Menomatkalla tuli vastaan kanttiumpioinen c-mallin Kadett,Pyhimys-Volvo ja oliskohan ollut -66 Galaxie avo.Kotimatkalla pyörähdin sufeella Matin ja Liisan -asemalla.Tuttu kaveri oli myös lähtenyt kahvin hakuhommiin -60 Courier Kustomillaan.Ja vielä tuli vastaan toinenkin tuttu ennen Iisalmea -65 Sport Coupe Impalallaan.Satoi tullessa reilusti vettä,motarilla jopa varoiteltiin vesiliirrosta.Laskeskelin tuossa ,että pariin kuukauteen tullut ajettua n. 4000km.Osasyynä näin vähiin kilometreihin lienee se,ettei oikeen ole ollut mitään harrasreajoneuvoiluun liittyviä tapahtumia.Mutta autoilla voi ajaa ilman tapahtumiakin;).
   
  12345678910, FuryIII '71, 6PPC ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Saaristokadulla valkoinen -64 Galaxie 500 2dht.
   
 20. 1320

  1320 Gearhead

  Perjantaina Kehä III:lla musta kolmoskorimallin Chevy Corvette. Ihan niitä viimeisiä kolmoskorisia. Sitten Juvanmalmilla punainen '60 luvun puolivälin isokorinen avo- Oldsmobile, valkoinen '65 Mustang ja turkoosi '67 Avo-Pontiac. Illalla kun pääsin duunista, niin Vihdintien varressa bongasin parkkikselta hienon '65 Chevy II:n. Oli pakko mennä katsomaan, ja sehän oli hienossa orkkiskunnossa, ja nyt kolmannella omistajalla.:odcool:

  [​IMG]

  Lauantaina Kehä III:n ylittävällä sillalla ajeli vihreä '70-'72 Buick Skylark ja illalla Hyrylässä Coupemallin Fiat 850:
  [​IMG]

  Tänään päivällä kun ajelin duuniin niin Juvanmalmilla Espoossa todella hienokuntoinen musta '80 Dodge Aspen. Harvoin noitakaan enää kovinkaan siistikuntoisena näkee, niitä ryypättyjä kyllä menee silloin tällöin...

  Kuvasta tuli näköjään aika surkea, kun toi puhelimen kamera ei hirveästi kehuja ansaitse...
  [​IMG]
  Ja hieman myöhemmin duunipaikan ikkunasta sattui silmään turkoosi '64 Impala tai Bel Air/Biscayne. Neliovinen näytti olevan, mut tarkempi tunnistus jäi tekemättä kun sen verran vilaukselta vaan näin...
   
  cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!