Mitä bongasit liikenteessä?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Taas Savon maan autobongailua Kuopio Lapinlahti akselilla. Aamuhan alkoi rivakalla ahterin nostolla toimistotuolista kun kadulta kuului hiukan terävämpi kasin jyrähdys ja renkaiden vieno ulahdus. Ehdin bongaamaan Fuselage coupen mustilla peltivanteilla poistuvan liikennevaloista. Hiukan myöhemmin A-mallin Opel Manta, väri hopean harmaa.
  Sitten kävi käsky ja kohti Lapinlahtea. Kylä joka ei petä autobongaria koskaan...tai harvemmin. Taas bongattuna keltainen Lincolnin sedan tällä kertaa korjaamon pihanmaalta. C5 corvette musta, patinoitunut musta A-Ford. varsin alkuperäisen oloinen... Sitten matta musta 1963 Chrysler 4dht 17" vanteilla. Joku valkea chevy van. Erään tallin ovenraosta pilkotti 4gen Firebird american racing torgue thrusteilla. Valkea Xjs jaguar Lapinlahden kylällä ja musta xkr coupe 5-tiellä. Kuopion motarilla jyristeli kohti pohjoista AC-cobra. Sininen ja valkeat raidat. Replica tai mistä sen nykyään tietää... Tuonverran bongauksia 3 tunnin sisään. Ei huono sanoisi joku tanssitaiteilija
   
  isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
 2. puna niska

  puna niska 3rd gear

  Pikkulinnut kertoili että yks csx valmistenumerolla oleva olisi kuopioon laskeutunut aito vai ei sinällään mulle sama.
   
  PetteriT tykkää tästä.
 3. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kuulostaapa hyvälle, noita härryköitä ei ole koskaan liikaa. Hienoja pelejä oli aito tai replica, kelpaisi joka tapauksessa. Siilissähän on majaillut se malibun tekniikan omaava ainakin jossain vaiheessa. Onko vielä en tiedä en ole ainakaan tänä kesänä bongannut kyliltä.
   
 4. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Punainen Kustom Thunderbird
   
 5. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Tässä lähiseudulla pyörii patinoitunut sininen Z240 (?) Datsun kromipuskurinen, ratin takana aina nuori naisihminen, ajotyyli sellainen "pyrkivä" , useamman kerran nähnyt liikenteessä. Piristävä näky.
   
  12345678910, isalmela ja PetteriT tykkäävät tästä.
 6. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Taitaa olla sama Valiantti, tuskin noita kauheasti pörrää.
   
 7. Ford 15M

  Ford 15M 2nd gear

  Koijärvellä siistin oloinen kermanvärinen takamoottori-Skoda. Taisi olla viimeisiä malleja modernista keulasta päätellen.
   
  12345678910 ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kuopiossa aamupäivällä, punainen Ebody (challenger?) musta vinyylikatto, centerlinet alla.
  C5 corvette musta.
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. always bb

  always bb Gearhead

  Jonon uusia vito maijoja kissalanpojilla
   
 10. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Eilen Venetsian liittymässä valoista lähti 50-lukunen? Buickki, musta(hko), perässään Airstream. Oli niskat nyrjäyttävä näky.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Eilen Kuopiossa neulamäestä päin saapui valkea 4d ht Caddy vuosimalli 59. Se mikä pisti silmään oli keltainen taksi kyltti katolla :odeek:
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. Desoto57

  Desoto57 2nd gear

  Vesisateisessa kouvolassa tänään bongattu punavalkoinen avo-buick (-63?) sekä violetti-valkoinen oldsmobile 442 (-70??)
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Hudson-mies kävi taas Kuopiossa lenkin heittämässä.Menomatkalla tuli vastaan kanttiumpioinen c-mallin Kadett,Pyhimys-Volvo ja oliskohan ollut -66 Galaxie avo.Kotimatkalla pyörähdin sufeella Matin ja Liisan -asemalla.Tuttu kaveri oli myös lähtenyt kahvin hakuhommiin -60 Courier Kustomillaan.Ja vielä tuli vastaan toinenkin tuttu ennen Iisalmea -65 Sport Coupe Impalallaan.Satoi tullessa reilusti vettä,motarilla jopa varoiteltiin vesiliirrosta.Laskeskelin tuossa ,että pariin kuukauteen tullut ajettua n. 4000km.Osasyynä näin vähiin kilometreihin lienee se,ettei oikeen ole ollut mitään harrasreajoneuvoiluun liittyviä tapahtumia.Mutta autoilla voi ajaa ilman tapahtumiakin;).
   
  12345678910, FuryIII '71, 6PPC ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Saaristokadulla valkoinen -64 Galaxie 500 2dht.
   
 15. 1320

  1320 Gearhead

  Perjantaina Kehä III:lla musta kolmoskorimallin Chevy Corvette. Ihan niitä viimeisiä kolmoskorisia. Sitten Juvanmalmilla punainen '60 luvun puolivälin isokorinen avo- Oldsmobile, valkoinen '65 Mustang ja turkoosi '67 Avo-Pontiac. Illalla kun pääsin duunista, niin Vihdintien varressa bongasin parkkikselta hienon '65 Chevy II:n. Oli pakko mennä katsomaan, ja sehän oli hienossa orkkiskunnossa, ja nyt kolmannella omistajalla.:odcool:

  [​IMG]

  Lauantaina Kehä III:n ylittävällä sillalla ajeli vihreä '70-'72 Buick Skylark ja illalla Hyrylässä Coupemallin Fiat 850:
  [​IMG]

  Tänään päivällä kun ajelin duuniin niin Juvanmalmilla Espoossa todella hienokuntoinen musta '80 Dodge Aspen. Harvoin noitakaan enää kovinkaan siistikuntoisena näkee, niitä ryypättyjä kyllä menee silloin tällöin...

  Kuvasta tuli näköjään aika surkea, kun toi puhelimen kamera ei hirveästi kehuja ansaitse...
  [​IMG]
  Ja hieman myöhemmin duunipaikan ikkunasta sattui silmään turkoosi '64 Impala tai Bel Air/Biscayne. Neliovinen näytti olevan, mut tarkempi tunnistus jäi tekemättä kun sen verran vilaukselta vaan näin...
   
  cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.
 16. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Noin tuhatkunta km ajeltu kolmeen päivään, Keski-Suomesta Piäkaapunniseevulle. Ei juuri mitään kiinnostavaa kalustoa liikenteessä, choppereita Stadissa ehkä eniten mikä kiinnitti huomiota.

  Matkan saldo tuon lisäksi:

  PV544, avo Ferrari, pari Pick Up ja Vania. Musta kasari Ford STW ja pari Taunusta.
   
 17. 1320

  1320 Gearhead

  Tänään päivällä Juvanmalmilla vihreä Peugeot 504 Pickup ja alkuillasta tummansininen Wartburg 353 farkku. Kumpikin sellaisia autoja, että ei nykyisin tule ihan joka päivä vastaan, tosin kumpikaan ei ainakaan minussa herätä myöskään pakottavia omistushaluja vaikka erikoisempia autoja ovatkin.:odcool:
   
  PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
 18. toyopet

  toyopet Gearhead

  Jyväskylän reissulla pari Chevy vania ja yksi 90-luvun econoline van.
   
 19. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kylläpäs nyt tänään on Mustangeja liikenteessä Kuopiossa. 64-66 vaalea keltainen ja sininen HT ja sitten 69-70 luiskaperä isohkoilla aluilla, väri tumma punainen ja joku raita kyljessä. Tuli vastaan Puijon risteyksessä. Sitten toinen vastaava vai liekkö sama näin vain ikkunasta katon ja spoilerin mutta en ennättänyt juosta ikkunaan tarkempiin tuntomerkkeihin (...kele) . Sitten harmaa Mustang näitä 2005 tai tuoreempia tuli vastaan.
  Vanha mini keihäskadulla. Valkea sämpylä caprice, viininpunainen Buick piilofarkku...

  Maanantaina -66-67 Fairlane väriltään harmaa lähti ykkösrastilta.
  Eilen bongattu vanhempi (70 lukuinen) Jaguarin Xj6 bongattu erään talon pihalta saman pihan tallista näkyi 60-luvun lopun coupe buickin perä.
   
  12345678910 tykkää tästä.
 20. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Lisätääs listaan kotimatkalta siilinjärvelle. Beige callooker kupla vanhalla 5-tiellä metsäkoulun kohdalla, sitten musta kupla.
  ,puskureita vaille orkkiksen oloinen. Sitten räjähti potti...vastaan tulla jytisteli tumma 2 gen Camaro 74-77 keulasta päätellen . Pellin läpi tuli remmi tai tunnelram...rengastus näytti kunnioittavan ihan perinteistä muskeli mittaa kromivanteilla :odeek:. ihan uusi tuttavuus minulle. tämä siis Kasurilan rinteiden kohdalla. Kasurilan shellin pihassa oli sitten musta Impala 60-70 lukujen vaihteesta.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!