Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Riihimäki
  [​IMG]
   
  Ismoskosmos, PetteriT ja redneck1 tykkäävät tästä.
 2. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Lime vihreä Challenger avo kuopiossa. Valitettavasti nämä syyspimeät olosuhteet ei oikein suosi sisältä ulos kuvaamista...eikä viitsinyt uloslähteä kirmaamaan puhelinkourassa...vai olisiko pitänyt sittenkin???
   
 3. alf61

  alf61 3rd gear

  Juu , pienet lenkit kävin pyörähtelemässä, kohta talviunet kutsuvat. Josko huomenna vielä katto alas ja pilkkihaalari kera karvahatun :) .
   
  12345678910, PetteriT ja Kalu tykkäävät tästä.
 4. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Kuopiossa siellä Kolmisopen rekkaterminaalilla oli parkissa oranssi challenger.
   
  PetteriT tykkää tästä.
 5. AVRO

  AVRO Gearhead

  Aika vähän tuolla liikkuu bongattavaa vaikka meille etelän vetelille kelit ovat olleet vielä ihan suosiolliset ollakseen marraskuu. Omasta kalustosta tuo pikkuRover liikkui vielä menneen viikon kun nuoriso kaappasi mun käyttisRangen oman 10v autonsa pimahdettua, eilenkin tuli ajettua +300km ihan "asioikseen". Alkuviikon ajelin töihin,
   
 6. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  En tiedä minkä herätyksen olivat motoristit saaneet tänään mut tuossa lähellä olevalla mutka tiellä meni kolmen tunnin aikana lähes 20 motoristia.
  Kommen ryhmä oli suurin ettei ollut mikään yhden porukan gruising
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. TwistOla

  TwistOla 3rd gear

  [​IMG]

  Joku oli lähtenyt vöyreesti Kenworthilla ostoksille Tuuriin Keskiselle eilen (la).
   
  cdv70, juko7, PetteriT ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. ajuri

  ajuri Gearhead

  Lauantaina 7.11 Helsingin keskustassa punainen DeTomaso Pantera.
   
  PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Aamupäivälä töihin kävellessä Saab 9000, Volvo 740 ja 240. Äsken kotio tullessa VW Passat variant, sellanen n. 1986 vuodelta.. lyhyellä MKS-oo kilvellä
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Maanantaina näky Gen 3 punainen Charger liikenteessä Mikkelissä. Komea.
  Tänään näky myös Mikkelissä punainen Gen 2 Firebird Vuorikaden ja Maaherrankadun risteyksessä. Komeat äänet.
   
 11. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Rambler-mies ajellut monta viikkoa lähes ylhäisessä yksinäisyydessään;).Iisalmikin ihan kuollut ja lähes haikeana muistelen 90-lukua ,kun ympärivuotisia käyttöjenkkejä oli kymmeniä katukuvassa.Mutta liikkuu Iisalmessa yksi monivärinen -72 Camino,jota näkee lähes päivittäin.Ja tänään satuttiinkin yhtä aikaa Siilinjärvellä Kasurilan Shellille.Kyllähän se piti porukalla kahveet juoda ja ihmetellä mitenkä voi olla tämä "talvijenkkeily" niin harvojen kiinnostuksen kohde nykyään..Erittäin leppoisaa ja mukavaa touhua molempien kuljettajien mielestäo_O,
   
  PetteriT ja Ismoskosmos tykkäävät tästä.
 12. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Millaista se talvijenkkeily sitten on? Kyllä 1980-2010-luvun jenkkejä talvella tulee vastaan. Jotkut 20-70-lukujen jenkit on jo harvassa talviaikaan.

  Ei ole lunta maassa, mutta eilen tuli vastaan Ford Galaxie 1964, joka on ilmeisesti ympärivuotinen käyttöauto.

  Sitten näkyi Pontiac Grand Prix 1965
   
 13. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Mulle 1980-2010 vuosmalliset autot eivät oikeen oo edes autojao_O,mutta
  Anteeksi,en muistanut tarkentaa sitä,että mun mielestä oikeiden autojen valmistus loppui jo 70-luvulla.Tai no ehkä nipin napin ymmärrän just ja just 80-luvun härvelit,mutta siitä uudemmat rupeavat yököttämään mitä pidemmälle nykyaikaan tullaan;).
   
 14. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Just ku ajattelin '91 Roadmasterin hakea... No ootellaan pari vuotta.:D;) Mutta minä en ole vielä tälle iälle omistanutkaan '72 vuosimallin B Kadettia uudempaa. Tuo 91 Volvo on edelleen Kuolinpesän omistuksessa eli vielä ehdin pelastautua ja pitää haarniskani.
   
  Muokattu: 14.11.2020
 15. MJF

  MJF Double Gearhead

  Siinä on sellainen ero että silloin 90-luvun alussa 70-luvun auto oli vähän yli kymmenvuotias. Eli sama kuin 2000-luvun auto nyt. Joo, ei itseäkään 80-luvun ja uudemmat autot kiinnosta.
   
 16. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Juu. Ensimmäiseen 66 Darttiini hain varaosia jopa maahantuojan tiskiltä. Autoni oli vain 15-vuotias tuolloin. Höh, miksköhän sitäkin piti jo korjata?
   
 17. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Juu lähinnä hakusessa ollu ikuisuudet '49-50' Nash tai Hudson ja '50-'60 vaihteen Farmari ja jos oikein ollaan tarkkoja ollaan niin Ford 1959, mutta sitten tulee pimeät voimat esiin eli sämpylä '90 GM Farkut on mulle se heikko kohta. Minusta muotoilultaan hienompia kuin moni '60 luvun Farkku. Itse asiassa tykkään enempi nuista kuin vaikkapa aikoinaan omistamastani Chevy'64 STWn muodoista... Hmmm Mistä muodoista?
   
  faikku66 tykkää tästä.
 18. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Kun ostin Fairlanen tammikuussa -90 ei se tuntunut älyttömän vanhalta autolta ja nyt sama Fairlane on edelleen mulla ja nyt ikää kohta 55 vuotta,eikä se tunnu vieläkään kovin vanhalta:).Oli mullakin joskus 80-luvulla pulla Escortti ja se oli 13 vuotta vanha.Nyt jos pitäs ajella 2007 mallisella autolla niin ihan rupeaa puistattamaan.Yksinkertaisesti ei pysty.
   
  PON1, MJF ja Ismoskosmos tykkäävät tästä.
 19. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kyllä mulle kelpaa 2000 luvun autot. Charger, Magnum, 300C, Ram tai Challenger.
   
  cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Keljon Shellillä näkyi olevan 2D Malibu 70-80-luvun taitteesta. Vihertävä alaosa, vaalea yläosa. Ihan menevän näköinen auto, neliovinen on jotenkin tötterö mutta tuo oli noin pikaisesti bongattuna jopa linjakas.
   

Kerro tästä muillekin!