mitä ja mistä tilasit ja mitä makso

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja hara64, 4.8.2008.

  1. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kyselin Caminoon ovitiivisteitä (sekä niitä oviin tulevia että karmiin tulevia) Oitraconilta, hinta 250€. Sitten huomasin tuon täällä mainostavan Entisöinti.comin ja sieltä sai samat tiivisteet 160:llä..
     
  2. TransSami

    TransSami Gearhead

    Tossa ylempänä kyseltiin tuon Pro-touringin rahdeista... Kysy suoraan maililla sieltä, kyllä ne on ainakin aikaisemmin vastailleet.

    Paino kai noissa rahdeissa sen hinnan tekee, eli pelkän vakaajan/vakaajat voi saada vielä jossain määrin järkevällä hinnalla.

    Mulla on aika tarkkaan vuosi kun kyselin rahteja suoraan Suomeen suspension kitille, 390usd sekä stop flex kitille, 170usd. Otin ne sitten FL:n kauta kontissa. Rahti Floridaan n. 100usd yhteensä.

    -Sami
     
  3. Selli

    Selli Gearhead

    Morjensta.

    Kirjottelin niille suoraan ja niiden arvio oli rahdeista 256$ suomeen rahtina ku ilmotin ettei ole mikään lentokonekiirus. Paketissa siis vakaajat,subrframet ja strutsit takavakaajaan.Eli paketti tulee olee kookas ja kohtuupainava.Mielestäni tuo ei ihan kauheen hintanen rahti olis.Toki jos jollain on kuntti tulossa ni varmaan muutaman taalan tippuu jos kimppakonttiin sais mahtuu noi. Laitoin vielä suomalaisiin toimittajiin kyselyn millasella diilillä saatas noi suomeen paikallisin avuin.

    Täytyy sitte ilmotella tänne mitä suomiputkat tarjoaa.
     
  4. vitoni

    vitoni 1st gear

    Tuli juuri tilattua mancinilta procomp ready-to-run jakaja ja saman firman sytkäboxi, kovasti taitavat olla msd:kopioita,tai sitte ei,laadusta ei ole mulla tietoa,mut kokeillaan. Lisäksi ketjunkiristin,jaköpää ja moparin vesipumppu. Hintaa tuli 357$ joka tällä kurssilla on 261 euroa.Rahdista ei vielä tietoa mutta ilmoitan kun saan tietää.
     
  5. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Juu kyllähän ne kai kopioita käytännössä ovat, lähes 1:1. Tossa procomp boxissa on vaan säädettävä rajotin, tosin siinä on myös mahdollisuus käyttää msd:n rajotin kiteitä jos haluaa. Itselläkin siis on kyseisen firman jakaja, boxi ja puola, vaikuttavat olevan ihan jees, testaamaan en ole vielä päässyt.
     
  6. jannis

    jannis Gearhead

    halvalla tuli

    Tilasin Käkkylääni kaasarin tuolta http://www.i-5automotive.com/page5.html ja hinta oli 280$. Käsittely ja lähetyskulut 17.50$!!! Uskomatonta, mutta totta. Juuri saman verran oli lähtenyt fyffeä luottokortilta. Ei taida pystyä Itellan pallinaamat samaan. Muutenkin on postin hinnat suomessa ihan ihmeellisiä kun ei oo kilpailua. Taidan lähettää ensi kerralla joulukortitkin matkahuollon kautta.
     
  7. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Eckler´s tuli tutuksi kun pistin tossa ekan tilauksen kyseisee kioskiin -64 bel airin osien merkeissä
     
  8. original

    original 1st gear

    us-partsilta edelbrockin 600cfm kaasari, toimitusaika nyt n.4vko, tuskin edes tulee, mutta halpaa oli, 0€.
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Suuttimien kärjet tuli just ameeriikan joelta. 8tsipaletta 86€ rahteineen, täällä pikkasen päälle 40€ kappale :rotfl: .
    Tullissa akka ei oikein löytäny noille numeroa vaikka puol tuntia kansioita plaras. Sitten se vaan sano että ei näistä tullia juuri mene, mutta kyllä se alvi kaiken päällekkin on tullia :argue: . Aika perseestä että tohon tuli vajaat 20e päälle vielä tullissa :mad: . Kummaa syrjintää kun mukana saa tuoda tullitta vissiin 340€:n edestä tavaraa :mad: .
     
  10. nippelit.fi

    nippelit.fi 1st gear

    Tuo 340€ on esim. ulkomaanmatkalta mukana, saisi kyllä tosiaan olla tilatessakin, kun tullivirkailia uhraa 30 minuuttia asiakkaaseen jolta saa 20,- ja lasketaan palkkakulut sivukuluineen+välilliset kulut+kaikki tilojen yms kulut, niin tappiolle varmaan meni sekin, jos yksityisille tulevat paketit olisi tullivapaita ( ja alvivapaita) esim 500,- saakka, tuskin valtion budjetissa mitään romahtamista tapahtuisi. Säästyvillä viroilla olisi varmaan tähdellisempiäkin paikkoja
     
  11. Mopar

    Mopar Gearhead

    Saa se tulli henkilö palkan vaikka olisi tekemättä mitään, eli sen puoleen esimerkissä tappiot vain pienenisivät :rotfl: :rotfl:
     
  12. nippelit.fi

    nippelit.fi 1st gear

    Säästyvillä viroilla olisi varmaan tähdellisempiäkin paikkoja[/quote]
    ( eli tullista säästyvät virat tähdellisempiin virkoihin)
     
  13. usparts

    usparts 1st gear

    Tähän syöttiin täytyy jo tarttua :rotfl: . Mikäköhän malli on ollut kyseessä??
    Hyllystä löytyy (ja löytyi myös 23.1.) Edelbrockin 600cfm kaasaari mallinumerot 1405, 1406 ja 9905.
    Jos noista ei kelpaa, niin sitten menee tilauspuolelle.
     
  14. wiljo

    wiljo 1st gear

    Sorry topiikin lainaamisesta,mut oisko tuosta faktaa/käytännön kokemusta kellään? Kiinnostais tietää noin niinku käytännössä toi homma,onko siinä jotain selvittelyä/paperihommaa jos tulee jotain osia mukana? Kk:n päästä ois jenkkilässä käynti ja eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä tarttuu matkaan :odroll:
     
  15. hara64

    hara64 1st gear

    chevs of 40´:ilta -54een chevyyn korjaamokirja.
    ostohinta 20,5$
    posti 30$
    yht 50,5$
    euroiksi 38,7€
    ei tullia eikä alvia
     
  16. Stance

    Stance Gearhead

    Tilasin kaksi teleskooppiperhovapaa jenkeistä (Ebay ostos) kun ei Suomessa ole tarjontaa. Vavat lähti Tennesseestä 12.5. ja oli tänään 20.5. perillä.

    PUCCI Back Country 7-ft 6-in Telescopic Fly & Spin Rod
    Item# 220003915808 $19.95 USD 2 $39.90 USD

    Shipping and handling $29.75 USD
    Insurance - not offered ----
    Total $69.65 USD

    Eli noin 52€ koko hoito, eikä mennyt tullia eikä alvia. Toimitus oli USPS Priority International. Itella vaan sähläsi loppumetreillä kun paketin piti tulla kotiovelle tänään aamupäivällä. Odottelin ja ihmettelin kun seurantaan oli kirjattu että Luovutusta yritetty, ilmoitus lähetyksestä jätetty. Mihin sitten on yrittänyt ja ilmoituksen jättänyt, kun koko aamun olin tässä kotosalla?? Paketti kirjaantui kuitenkin hetken päästä tuohon lähi toimipaikkaan, josta kävin sen ottamassa talteen ennen kuin sotkevat lisää.
     
  17. Town Car

    Town Car 1st gear

    Itsehän tilasin Ebaysta Lincolniin uudet jarrusatulat (sis. männät ja liukutapit) eteen. 30 taalaa pari ebayssa ja 80e meni että palikat oli kädessä, viikossa tulivat. Ei taida saada suomesta tohon rahaan...
     
  18. vitoni

    vitoni 1st gear

    hughes nokka-akseli, comp jakopää, msd tulpanjohdot,clevite77 full groove runkolaakerit, öljypohjan pultit, dampperin pultti ja fuel pump block off plate= 370$ =268e, rahdin,tullin ja verojen jälkeen hinta on varmaankin n.350e. Ja tulevat todennäköisesti ensi viikolla. Mancini racingiltä tilasin. :x niin ja olihan siinä vielä msd:n tulpanjohtojen "pitimiä"
     
  19. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Itella sähläsi, ei vooi olla totta (sarkasmia) :lol:
     
  20. testaaja

    testaaja Gearhead

    Usautomatcorp-putiikista ebaystä tuli matot buickkiin,hintaa oli 27.99$+postit 39.50$ viiden maton setti, suomeen paketti tuli 3-päivässä ja itella kuskas niitä viiden päivän verran.
    Matoissa on logot.
     

Kerro tästä muillekin!