Mitä maalia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja tst, 8.11.2007.

  1. tst

    tst Gearhead

    Pitäisi lasikuituinen lavakate maalata joka on tuollainen tummanpunainen tehtaan jäljiltä ja ajattelin että puolikiiltävä musta sopisi paremmin kuin kiiltävä kun on tuollainen appelsiinipinta ja sitä sattuisi tuossa sopivasti olemaankin aika lailla mutta pysyyköhän tikkurilan tema siinä?
    Ajattelisi että se tarttuu samanlailla kuin teräkseenkin?
     
  2. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    No joo

    Kyllä se varmaan tarttuu kunhan karhennat pintaa eka vaikka karhunkielellä.
     
  3. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Yleisesti ottaen lasikuitupinta käsitellään ennen maalausta kuten metallipintakin. Vaatinee jonkinlaisen kunnon pohjamaalin tarttuakseen kunnolla samanlailla kuin normi lokasuojan maalauksessakin.
     
  4. delsol

    delsol 1st gear

    http://www.tikkurilacoatings.fi/pdf/coa ... atRM40.pdf
    tätä suositellaan lasikuitu- ja ABS-muovi sekä teräs,alumiini,sinkki ja betonipintojen pohja /pintamaaliksi.kestää erinomaisesti maan ja vedenalaisissa rakenteissa joiden pitää kestää mekaanista rasitusta!
    kiiltoaste puolikiiltävä.
    värisävyjä löytyy 6:sta eri kartasta
    RM40 suosittelivat kunmenin ostamaan veneeseen köli maalia.
     

Kerro tästä muillekin!