mitä niille kuuluu nyt?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja juro the dog, 3.10.2008.

  1. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    pikku-kollina oli suomalaisessa kustomi kentässä meikäläiselle kaks kovinta juttua nää:

    fredlundin merkkuri ja se -60 chevy delivery, pyöreillä uuppera-akkunoilla.
    chevyn näin sillon joskus ihan livenä paikallisen baarin pihalla...

    mutta mitä niille kuuluu nyt?

    merkku oli joitakin vuosia sitten lehmäkuosissa ja deliverykin esiteltiin joskus v8:ssa. tais olla vaaleenpunanen louraideri sillon?

    kertokai hyvät immeiset jos tiedätten?
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Viimesimmät kuvat joita olen tosta chevystä nähnyt oli muutamia vuosia sitten veekasin sivustoilla nimeltä talleissa tapahtuu. Silloin oltiin katkomassa auton tolpista siivua... Sittemmin on ollunna ainaki mobilistissa kuva jossa kosla lötköttää chopattuna (unohdettuna?) jossain metsässä/ tallin pihalla?
     
  3. remo 1

    remo 1 Gearhead

    merkkuri seiso lehmäkuosissa useampia vuosia sitten Itä-Helsingissä Roihuvuoressa kirkon parkkipaikalla.Mikäli en muista aivan väärin.
     
  4. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead

    Kyseessä ei ole sama auto.

    Tuolla lisää: http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... highlight=
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Oho! Johan pomppas! Nyt sitten on tiedossa ainakin 2 kpl eri deliveryjä. Onpas jääny tuo topisko täysin huomaamatta.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Joskus takavuosina Helsingin cruisingin pimeydessä näin tuon harvemman nähdyn Deliveryn, nion viitisentoista vuotta ajatellin että se on tuo toinen mutta mieltä painoi jotkin yksityiskohdat jotka eivät täsmänneet. Mutta eihän se voinut olla mahdollista että Suomessa olisi kaksi customoitua punaista -60 Deliveryä, eihän! Kiitokset Onbuicksille joka pari vuotta sitten valotti että kyseessä tosiaan olivat kaksi eri autoa...
     

Kerro tästä muillekin!