mitä tapahtunut kun nettisivut enää pelaa Hot Rodders Kuopio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 31.10.2014.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys,kysyy -85 ollut kerhoa perustamassa mukana ja jotain jatkossakin tehnyt kerhon eteen kovastikin matkan varrella eli onko kerho kuopattu vai onko jotain muuten tapahtunut kun ei löydy netissä nettisivuja?Olisi tulossa 30v.juhlavuosi eli onko homma hanskassa ja juhlitaan loppukesästä kerhon 30v. juhlia vanhojen kavereiden kanssa tuoreiden vetäjien kanssa?Terv:Kari "Supo" Laitinen Ps.Toivottavasti pelkkä nettivirhe ja nähdäänkö jälleen Kuopiossa Hot Roddersin perinteinen harraste -auto Näyttely?
   
 2. starsky

  starsky 1st gear

  Re: mitä tapahtunut kun nettisivut enää pelaa Hot Rodders Ku

  Kerho voi hyvin ja 30v juhlavuodeksikin on jotain tulossa. Eiköhän hallitus tiedottele täälläkin asiasta.

  Nettisivut kylläkin nurin, joku matolaatikko päästi ilmeisesti siniset savut ulos. Eiköhän sivut ilmesty jossain vaiheessa taas näkyviin.

  Akuuteissa asioissa voi olla tarvittaessa yhteydessä hotrodderskuopio@gmail.com
   
 3. tzei

  tzei Gearhead

  Re: mitä tapahtunut kun nettisivut enää pelaa Hot Rodders Ku

  Niin, näihin nettisivuihin sen verran, että tässä on pitkin vuotta ollut puhetta hallitukselle, että pitäisi hommata uusi tila nettisivuille jostain, ennen kuin vanhalta serveriltä (jossa ilmaiseksi ollaan oltu), joku vetää töpselin irti. Noh, nyt se töpseli on irti ja nettisivut ei näy. Varmaan uusi hallitus sit miettii tykönänsä riittääkö naamakirja ja tallin perinteinen ilmoitustaulu informaatiokanavaksi vai väsääkö joku taas nettisivut pystyyn.
   
 4. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Re: mitä tapahtunut kun nettisivut enää pelaa Hot Rodders Ku

  Kerhoa ei ole kuopattu ja se voi hyvin. Jäsenmaksun maksaneille on kyllä tullut tasaisesti emailia koko vuoden!
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Re: mitä tapahtunut kun nettisivut enää pelaa Hot Rodders Ku

  Hienoa että voi hyvin!!Kyselin kun muutamat merkittävästi kerhon eteen vuosia tehneet soittelivat kun tallilla ei palanut valot eikä esim.nettisivuja löytynyt!Toivottavasti Kerho puuhaa merkkivuoden kunniaksi vielä kerran esim.entisen KK-marketin tiloihin vapuksi harrasteauto näyttelyn ja esim.Tupis tekisit kerhon historiikin kuvineen/videoineen mitä löytyy ainakin ennen kerholta riittävästi esim.Facebookkiin/youtubeen muistoksi jälkikasvulle että joskus oli hienoa toimintaa!!Ps.Näyttelystä saa syksyn 30v.juhliin esim.bändit maksettua ja jäsenille jotain hyvää!!Hyvvee syksyn jatkoa kaikille tasapuolisesti.Terv:Kari "Supo" Laitinen
   

Kerro tästä muillekin!