Mitä VIKAA!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja El kamina, 25.3.2010.

  1. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Mistä kannattaisi etsiä! '90 luvun EFI koneisesta kiesistä vikaa! (merkki jääköön mainitsematta! kun ei varmaankaan hirveetä merkitystä!)

    Vika ilmeenee noin kolmenkymmen kilometrin ajon jälkeen! Tällöin auto sammmuu! Muutaman minuutin odottelun jälkeen toimii taas! noin kymmennen kilometriä ja taas sammuu! ja taas sama homma! ja taas!

    Joku fiksu vois selvittää yksin kertaisesti ' 90 luvun EFI + muut anturit systeemin toiminnan! mikä ruokki ja mikä valvoo!

    ** OLI SE ENNEN NIIN HELPPOA!** Muutama johto, sulake, rele,puola, jakaja, akku ja tulppa, kaasari ja pumppu(mekaaninen), letku!

    Ps. NYKYÄÄN EI MEINAA APUA EDES SAADA! Olin reissussa 140km päässä kaupunkissa mistään Huolto/korjaamo firmasta ei aikaa(apua) löytynyt! ''on puolen toista viikon jonot!'' Voi hel___ :mad:
    **ennen sai huoltsikoiltakin jelppiä!**
     
  2. smuige

    smuige Gearhead

    onko golffi? siinä tapauksessa joko puola tai hall-anturi.
    Häviääkö kipinä vai polttoaine?
     
  3. El kamina

    El kamina 3rd gear

    EI GOLFFI! MUTTA VW! MIKÄ HALL? EN TIEDÄ VIELÄ KUMPI!
    NO POLTTOAINE SUODATTIMEN VAIHDOIN JA OLIKIN SEN TARPEESSA! VETTÄ TULI VANHASTA JA MELKO RAPASTA! FORTEA LAITOIN TANKKIIN PURKIN! EI AUTTANU AINAKAAN VIELÄ! EIPÄILEN ENEMPI KYLLÄ SÄHKÖ PUOLTA! LÄMPENISKÖ SIELLÄ JOKIN! RELE TAI....?
     
  4. Speed Bird

    Speed Bird 1st gear

    Sytkän ohjain yksikkö.
     
  5. DeVille60

    DeVille60 Gearhead

    Mulla teki vanha Jetta :oops: noin kun siitä meni puola. Se toimi 10 kilsaa ja sammui, kun odotti että puola jäähtyy niin sitten mentiin taas hetki. Laitoin uuden puolan ja menoksi. :D
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Puola tosiaan oireilee noin, lämmetessään pimenee ja jäähtyessään toimii taas
     
  7. El kamina

    El kamina 3rd gear

    JOO! KIITOS VAIN! TUOTA OLEN ITSEKKIN EPÄILLYT! PITÄISISKÖ Sen ulkopuolisesti lämmetä! Tämähän ei ole varustettu vanhanaikaisella ''öljypuolla'' VAAN on semmonen välimalli ei pelkkä sytkä boxikaan vaan siiitä... :eek:
     
  8. El kamina

    El kamina 3rd gear

    KIITOS ÄIJILLE TAAS!! No vikahan oli HYVIN dramaattinen! :rotfl: Alipaine letku oli irti ilmapuolen termarilta!! PIENESTÄ KIINNI JOSKUS!! Ei vain heti huomannu!! TÄSSÄ OPPIA EHKÄ MUILLEKKIN! ELI TARKASTA KUNNOLLA ENNEN KUIN.... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!