Mitähän kexis...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Käkö, 31.10.2003.

  1. Käkö

    Käkö Gearhead

    Talven ajaksi tekemistä?
    Teuvalta on tulos isolohko-papereilla oleva '66 Dart ja Kiekun Valluun pitäis perävälitys vaihtaa, Farmariin pitäs etupään remppa tehdä (nyt jo, eikö ne kestä 37 vuotta?), Avoon pitäs lehtijouset vaihtaa, ja Moparinkuletusväline pitäs ehjätä ('69 bedbedbedbed, joo ei oo tarvittavia loppukirjaimia täs näppixessä)ja yrittää leimalle... :grin:
     
  2. seiska

    seiska 1st gear

    Juuh..talvex tulevax on kyl mul kans rojektia kiitettävästi..amerikan postia odotellessa...kohta pitäis kilahtaa pukinkonttiin 2kpl edelbrookin alukansia ja muuta kivaa vipua ja vempelettä..niitä sitten kiinnittelemään autoon. sain muuten vakuutusyhtiöltäni ok korvaukset varastettuuni autoon tehdyistä ilkivalloista ja varkauksista. joten siltä osin positiivinen juttu :smile:
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    volareen pitää vaihtaa jarrulevyt eteen. jospa löytäis caliber adapterit, niin laittais isommat levyt...
    kevääseen taitaa jäädä dartin kunnostus. pitää vaihtaa levyt eteen ja nivelie, puslien vaihto. kone pois ja moottoritilan kunnostus. ja joutuu perskeles hieman hitsaamaankin. ympärivuotinen käyttö jättänyt jälkensä. huh, siinähän riittää askartelua...
     
  4. wolfman

    wolfman Gearhead

    Pitäis jostain löytää b-koppanen mopar niin alkais jotain tapahtuunki. Ei noi chevyt oikeen oo autoja....koko ajan kuralla.
     
  5. petro_din

    petro_din Gearhead

    dartin kuskinpuolen lattiaan pitäs hitsailla neliön kokonen paikka, sitte ois jälellä pieni ~10 cm reikä takalattiassa ja sitten takakontin sisustan uusiminen ja muutama reikä helmasta... loput jääkin sitten ens talvelle, ellei tässä ny ihan vallan innostu :smile:
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    Hei wolfman, aakkoset alkaa A:sta :grin:
    A-koppa rules... :grin:
     
  7. wolfman

    wolfman Gearhead

    Mut kun A-koppasia on jo ajettu on ollu hyvin kiihtyvää (Piikkilän Scamp) ja sitte perusmallia (kaverin 68 Valiant 225+3lovinen). Ja kun mulla yks b-koppa on ollukki mutta sanoin liika pienen hinnan kun kysyttiin mitä se maksaa. Vaikka kyyllä toi a-koppakin kelpaa jos jostain löytys edullinen kasitekniikalla liikkuva.
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Kyllä se Vellun Scamp:pi kiihtyy...
    Ja kiihtyy muuten Vellun Darttikin...
    Velluhan kävi ajamassa mustangeilta ne vähäsetkin ovet loppusyxyllä... :grin:
    edelleen A-koppa rules :grin:
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Waltzustä -66 purettu 8km johtoja jotka eivät alkaneet mistään eivätkä päättyneet mihinkään.Kone valinta vaikeuksia Slantti ja kova aski tai automaatti,273 V8 ja automaatti hmmm.Kaikki jarru heepelit uusiks ja sisusta,vielä jos ehtii niin väri pintaan.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    Raaka hei myy mulle se 273+automaatti ja laita se 225+kova aski siihen Valluun ni pääset sinäkin ajelemaan :grin:
     
  11. wolfman

    wolfman Gearhead

    Se vaan on kohta liian nopee peli meikäläiselle toi a-koppa :grin: Mutta kyllähän a-koppanen paras ajettava on noista mopareista, sen huomasin tämän kesän aikana. Toi kutos-valianttikin on mutkateillä aika kova luu kun ruvetaan meneen tosissaan.
     
  12. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Sorry.
     
  13. petro_din

    petro_din Gearhead

    päteekö sama darttiin 8:lla?

    en kyllä usko ennenku pääsen kokeilemaan :wink:
     
  14. Matti

    Matti Gearhead

    minäpä en keksi muuta kuin pöllytellä dartilla lumisilla teillä,tosin sais se lumi jäädä tulematta
     
  15. wolfman

    wolfman Gearhead

    Ruvetaan muisteleen vanhoja. Nyt on sitte kaupat sovittu yhestä 73 A-kuupasta. Eli propaganda A kopan eduista on tehnyt tehtävänsä. Toivoa sopii että ei olis yhtä surkee ostos kun toi chevy oli aikanaan...
     
  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Huonoinkaan A-koppanen ei ole koskaan niin huono kuin... che... :grin:
    Onnex olkoon susimiehelle Dartista!
     
  17. Lassi

    Lassi Gearhead

  18. jaketin

    jaketin Gearhead

    aikas nätiltä vallulta näyttää...
     
  19. Lassi

    Lassi Gearhead

    Kuvissa ei luonnossa.
     
  20. jaketin

    jaketin Gearhead

    tollasen 2 ovisen tolpan kun saisi...
     

Kerro tästä muillekin!