Mitäs me MacGyverit...eli Mahdoton pako -reality

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 29.8.2019.

 1. Tulipa katsottua sellasta paskaa, että oksat pois. Tämä voittaa jopa Paimelan Paronin epäuskottavuudellaan. Jotenkin silti jumiuduin koko jakson pariin.

  Eli Me Naiset -lehteä lainaten:

  "Ensimmäisen kauden viidessä jaksossa vaihtuva ryhmä insinöörejä yrittää keksiä keinot siihen, kuinka päästä takaisin ihmisten ilmoille esimerkiksi aavikolta tai vaikeakulkuisesta vuoristosta. Apunaan heillä saattaa olla satunnaisia romuja ja moottorin osia. Niistä pitäisi sitten yhteistuumin saada aikaiseksi pakoon tarvittava kulkupeli.

  Usein vaikuttaa siltä, että rakentaminen on se helpoin tehtävä kun taas sopuisan yhteisymmärryksen löytäminen osoittautuu lähes mahdottomaksi. Kun yhteistyö toimii, se on kaunista katseltavaa. Omien alojensa asiantuntijoiden hoksottimien toimintaa on viihdyttävää seurata."

  Tässä eka jakso:

  https://areena.yle.fi/1-4297861
   
 2. Jakso 2
  to 5.9.2019 20.00 Yle TV2

  Tässä jaksossa viiden insinöörin ryhmä joutuu kiperään tilanteeseen karulla vuoristoseudulla. Haasteena on rakentaa erilaisten ajoneuvojen romuista toimiva kulkupeli, jolla päästä pois syvästä kanjonista ja ajaa turvaan läpi vaikean vuoristoseudun. Operaatiota vetää Ant Middleton.
   
 3. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Ai semmosta paskaa että jatkoit katsomista :rolleyes:
   
  Rotten ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 4. Ajattelin katsoa uusimman telkkarista. Mut joo, ihminen on todella omituinen välillä..o_O
   
  caprice305 tykkää tästä.
 5. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Se on se tiede arvo sekä viihde arvo ;)
   
 6. ramman

  ramman Double Gearhead

  Katoin kans eka jakson. :wc:. Olisivat nopeammin kävelleet tuolta pois ku käyttivät aikaan sen koneen romun kanssa. Matkaa oli kuitenkin huimat 30km. Nyt ne rakenteli yli viikon sitä konetta siellä :odroll: Ei tuota matkaa kauaa tallaa vaikka ois kuinka extreemit olosuhteet.
  Aika paljon oli käsikirjottettua paskaa muutenkin. Kaikki vesikriisit ja riitelyt ymym.
  Ei jatkoon.
   
 7. Taatttua "laatua" oli tämäkin jakso..:D Odotan jo jännityksella seuraavaa..
   
 8. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Laittaisivat insinöörien seuraan taloustieteilijän joka voisi olettaa että auto on kunnossa kun siellä kuitenkin on ne romut, ja voisi silti vaikkei romuja olisi. Ei menisi tollaseen turhaan pähkimiseen ja rakenteluun aikaa.
   
  juko7 tykkää tästä.
 9. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  kattoin kans suurimman osan tosta vuoristokanjoni jaksosta.. kelasin tupla tai 4x nopeudella suurimman aikaa sitä tohinaa.. aika turhanpäivänen jakso.

  kovin oli demografisesti taas valittu osallistujat.. oli pakollinen tytteli.. joku etninen edustaja.. joku jolla händikäppiä tai siis puuttui käsi.

  kun en kattonut alusta asti ja koko jaksoa niin jäi mietityttään miksi siihen tarvi yhdistää kaksi autoa? miksi iso winnepaako eteen ja jeepin nokka perään? monimutkanen kahden ohjattava rakenne. eikö kevyempi olis ollu järkevämpi ratkaisu. esim jeepin keulan perään vaan pätkä runkoa ja pyörät/navat jne.

  ja huvitti kun kattoi brittien tv-kanavalla olleita kuvauksia jaksoista..
  eka jakso : 5 insinööriä (3 naista 2 miestä)..
  toka jakso: 5 britannian parhaimpia insinöörejä..
  kol jakso: 5 expertti insinööriä..
  neljäs jakso: 5 hylättyä insinööriä..
  viides jakso: 5 expertti insinööriä..

  jos tuossa 2 jaksossa jonka näin oli 5 britannian parhaimpiin kuuluvaa insinööriä toimimassa niin voi hellanlettas sentään.. seuraavassa sitten oli jo hekin todenneet että ehkä ne ei oo parhaimpia vaan ovatkin asiantuntijoita vaan.. ja toisiks viimises oli menny usko heihinkin.. :D
   
 10. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Meneeköhän samaan kastiin, kun nää ohjelmat joissa vaelletaan extriimi oloissa viikko jossain metikössä ja sit lopulta käydään läpi nää 10 kilometrin tapahtumat :odeek:

  Siis oikeesti ton 10km kävelee suolla kiireesti kamat matkassa varmaan pariin tuntiin tosin samalla korjaten aitaa ja tarkastellen tolppien kunnon :poff:


  Ja tää formulakuski offroad seikkailulla heillä on tää päivä aikaa ehtiä käymään jossain kukkulan päällä, matkaa kaikki hiton 3km :odeek: ja huipulle oli erittäin mutainen nousu ja he ei päässyt sinne kun 200m jäi matkasta pääsemättä
  Pakko tilanteessa on tullut vinssattua jotain kilsan luokkaa mettäauto tietä eteenpäin, et pääs tielle, ton 200m vinssaa kahdella kolmella vedolla :soosoo:


  Edit: vilkasin tota ekaa jaksoa alusta ja jos noilla on 30km sitä matkaa mikä pitää kulkea päästäkseen pois, kävelemiseen menee 6 tuntia löntystellen
   
  Muokattu: 6.9.2019
  ramman tykkää tästä.
 11. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Välillä noinkin päin, yleensähän kaikki käy kuin Strömsöössä. Autonrakennusohjelmissa kaikki rikkinäinen aukeaa tai irtoaa aina suit sait, ei koskaan ährätä tuntitolkulla pultin tms, sokan, tms. kanssa ja lopulta päädytä avaamaan sitä rälläkällä ja sitten projekti viivästyy viikkoja kun etsitään korvaava osa tilalle. Eri juttu sitten että kuka sitä jaksaisi katsoa mutta olisihan se joskus opettavaista. Gääs Monkeyssa oli kerran realistinen jakso jossa se lyhyt partasuu polki Harrikkaa käyntiin puoli päivää eikä lähtenyt vaikka kokeili kaikki konstit.
   
  juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!