Mitäs sieltä puskasta löytyykään?

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja C-barge, 7.7.2011.

 1. anglia67

  anglia67 3rd gear

  Olen täysin samaa mieltä :)
   
 2. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Ja tasaisempaa ja oikeaa kilvanajoa noo ei herneitä.
   
 3. C-barge

  C-barge Gearhead

  Se ois kaks kuukautta american car shouhun... tekniikkaa ei oo just edes alotettu vielä, lohko viel koneistamossa, kannet aloittamatta, kykä täys kysymysmerkki... Koppa rupee olee sinnepäin ulkokuoren maalausta varten mut on siinäkin viel vähän hommaa ja osa asioist senkin suhteen täysin auki vielä. Josko kuitenkin pyyhkäsis koko roskan keltaseks sisältä ja alta sen sijaan et sisusta ja alusta olis valkonen kuten silloin joskus? Pääsis vähemmällä peittelyllä sit ku tos toivottavasti muutaman viikon päästä alkaa värjäysvaihe. Mut suunnilleen tos ollaan nyt, täs välis vois yrittää parii mottii edistää...
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 4. JariV

  JariV 2nd gear

  Todella hyvältä näyttää C-barge. Oliko sulla ajatus laittaa vanhan tyylin grafiikat/mainokset tähän autoon vai miten? Ulkoasu samaksi kuin vanhaan aikaan?

  Jos näin, niin pakko raahautua paikalle kilpailuihin ens kesänä.
   
 5. JariV

  JariV 2nd gear

  Chrysler 300TT näyttää saavan samaa käsittelyä. Minkä värinen siitä on tulossa?
   
 6. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joo, tarroi pitäis varmaan ruveta seuraavaks utelee, en oo koskaan sellasii hommaillu et se on ihan hakusessa. Mut muuten tarkotus et tulee ne sponssitki mahdollisimman liki, eli borgin divari ja hot rod lehdet, sekä sit automaalaamo ? Alunperinhän se oli E.Polvi, mut josko siihen jotian muuta..., ekana tietty käväs mieles automaalaamo helmine, tai pöly ja sit tos pohjamaalailusession yhteydessä tuli mieleen et mitenhän ois "automaalaamo jukka ja poika" :D Tai sit englanninkielinen johdannainen edellisestä, "automaalaamo jukkasonni" :D :D Joo, rysyn pohjat kasn kutakuinki ok, siihen on jotain spoikkahommia vireillä ja etunen on jo muodoltaan valmiskin eikä mun mielestä mitenkään riko linjoja. Parin kolmen viikon siisään on ajatuksena pitää pikku maalaussessiot, vallu, vippi ja rysy väreihin. Nii, ja se rysyn väri, '68 ford highland green.
  Mähän jo tulin ilmottautuneeks rela streettiin kesäks kisaamaan, et jos toi auto muuten menee säännöistä läpi, ni sääntöjen mukaan ei renkaat sais tulla ulos kyljistä ja tietty pitää olla DOTit. No, kattoo ny, vetää vaikka pleksilevikkeet siihen kanttiin jos joku narisee...
   
 7. JariV

  JariV 2nd gear

  Vennu Björkman pystyy varmaan auttamaan sut ainakin oikeeseen osotteeseen tarrojen suhteen. Vennu teki mun hotrodiin aikoinaan ne kustomoidut AAR-hockey stick -tarrat. Hyviä tarrafirmoja on paljon. Yksi ihan US-Partsin vieressä esmes.
   
 8. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 9. TBO552

  TBO552 3rd gear

  Jos ens kesänä on radalla niin pakko tulla katsomaan.Hienoa Jykä.
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tarrat pitäis tulla loppuviikosta, muuten auto on kesken ja levällään ku jokisen eväät. Mut alunperinkin on sovittu et se tulee näyttelyyn projektina ja sen päivän kunto nähdään sit reilu kahen viikon päästä. Ulkosesti voi olla sinnepäin, mut teknisesti ei valmis.
   
 11. Naumasto

  Naumasto 2nd gear

  Vitu väliä onko valmis vai ei,pokaali pitää antaa jo hommaan ryhtymisestä!!!
   
 12. kuula

  kuula Gearhead

  Ehottomasti!
   
 13. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mitään hirmu paiseita ei valmistumisesta alettu ottaa, mm. sähköt on vielä alottamatta, mut siellä se trailerilla kököttää showssa.
   
 14. Steve McQueen

  Steve McQueen 2nd gear

  Vetoauto on myös kohdallaan!
   
 15. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Tämä oli hyvä kaikkine Automaalaamo HELMINE tarroineen :D Mitenkähän on kulkupuoli kehittyvä 32 vuoden paussin päätteeksi?
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Huomenna toivottavasti valiantti ajokunnossa. Vastoinkäymistä ja muuta kiirettä on piisannut. American car shown jälkeen piti keskittyä muihin velvoitteisiin ja ne veivät oman aikansa, mut nyt vihdoin ja viimein on saanut motirin käyntikuntoon ja kytkimen sekä lootan yhdistettyä moottoriin. Vastoinkäymisdiäkin tuli kytkimen kanssa, samoin MSD boksin ja vauhtipyörässäkin starttikehä suti mieluummin kuin auton renkaat. No, nyt auto on käynyt ja jos hyvin menee niin Haapsalussa viikoloppuna vedetään parit läpiajot radalla ja ehkä sit seuraavana viikonloppuna porissa lisää. Ehkä, auto ei ehkä vielä kaikki säänötjä täytä ku lootatunneli on tekemättä ja tällä aikataululla myös jää jos ei tuu apuja.
   
 17. Herje

  Herje Gearhead

  Varmasti lämmittää mieltä päästä testailemaan valsua.
  Minkälaisia aikoja ois toiveissa tällä saada ajettua?
   
 18. juhapih

  juhapih Gearhead

  Pitää tulla Poriin kattoon... pitköstä aikaa... Vallua.
   
 19. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei kyl tuu vallu poriin, kytkimn painelaakeri hajos eikä jaksa laittaa kuntoon, ei kyl ole osiakaan. Tarvii miettiä vähän paremmalla ajalla mitä siihen touhuis.
   
 20. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  No voi helvata :mad: Kyllä se nyt tökkii.
   

Kerro tästä muillekin!