Mitäs sieltä puskasta löytyykään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja C-barge, 7.7.2011.

 1. hantta

  hantta Double Gearhead

  Kiitos 383: selle tiedosta. Onneksi on taltioituna kuvia Wagonista, valtterista ja Heraldista, kunhan opin niitä etsimään ja lähettämään, kun eivät tahdo tulla näkyviin koneesta edes itselleni:)

  Hantta
   
 2. Zege

  Zege 3rd gear

  heitin tuonne parin sekunnin pätkän siitä valitettavasti ainoaksi jääneestä lähdöstä Motoparkissa.

  http://www.zegetion.com/MotorSport/DragRacing/Videos/

  Kamera vähän heikosti sijoitettu, ettei ajamista näy kun muutama metri, mutta onhan tuossa ehkä hieman havaittavissa ettei mene ihan tasaisesti.
   
 3. Jza

  Jza Double Gearhead

  Annetaan burnismerkki ja sen jälkeen joku menee eteen toikkaroimaan, mitä ihmettä? En tiedä mutta äkkiseltään näytti siltä että burnis jäi tuosta syystä keskenm renkaat kylmät ja siten pitokin oli mitä oli..
   
 4. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mul on sellanen käsitys et kaveri on jonkinlaisessa "kulttuurivaihdossa"? Ei oo eka kerta, milloin edessä, milloin takana pomppimassa, kaks burnistakin kuitenkin on sallittu ni ois ihan kiva ettei siellä takana oo heti joku perse pystyssä selin kykkimässä.
  Tos tapauksessa sil ei kuitenkaan ollu merkitystä, ei vaan oo kokemusta burniksesta tolla autolla yhtään. Voi olla et kykä ei viel kolmosella tarrannu kunnolla ku burniskierrokset niin matalat, voi olla et ei ollu tarpeeks jarrupainetta tms. Kyl rengas kuitenki tuntu tarraavan sen päätteeks aj yllätys kabiinissa oli kyl melkonen ku päästi lähtökierrosrajottimen ja rundit oli salamana tapissa. Mä luulen että syy oli siinä vetarin katkeemisessa, kyl se yhellä pyörällä sutii. Porissa kuitenkin piti ihan suht ok yhtä kesyillä burniksilla ja tuolla pito oli parempi.
   
 5. Jza

  Jza Double Gearhead

  Okei, kiitos täsmennyksestä. Jotenkin tuo oli vaan hullun näköinen tilanne kun voisi luulla että burnista tekevän auton edessä ei kenties ole turvallisin paikka konttailla. Kerkee siinä käyskennellä vaikka 10 sekkaa lähdön jälkeenkin.
  Mutta hyvä ettei ollut esim OL ajovuorossa:)
   
 6. 1320

  1320 Gearhead

  Minäkin sain tuon ainoaksi jääneen lähdön nauhalle. Tää oli pakko mennä kattomaan, kun rullasi meidän ohitse siinä varikolla. :D Karmeesti tärisee toi kamera, tai toi runsas zoomaus taitaa korostaa tuota pientä tärinää aika reippaasti (Seliseli :rotfl: ).

  https://www.youtube.com/watch?v=ILk3JUe9PPQ
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

 8. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Missäs moinen kuva otettu?
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Walkka MC:n tallin pihalla Parnilan Ekin 70-vuotisbileissä.
   
 10. 440

  440 Gearhead

 11. Tero2

  Tero2 Double Gearhead

 12. C-barge

  C-barge Gearhead

  Toi dartti oli kyl oikeesti halpa, näin sen myynti-ilmon itekin. Siin oli motti ja kaikki.
  Vallun tilasta sen verran et auto on edelleen talviseisonnassa. Toinen vetari on poikki, mut uudet on jo tallilla, stranget jaffulta, samoin 35 spline spooli. Jännityksellä odotamme mitä ratkee seuraavaks... Vielä on epäselvää mitä ens kesänä ajetaan, riippuu siitä miten vippi valmistuu ja muutenki logistiikkahommista. Finaalit nyt ainaki.
   
 13. Herje

  Herje Gearhead

  Vipin trailerin perään koukku ja siihen dollylla valiantti kiinni. :lol:
   
 14. C-barge

  C-barge Gearhead

  No onhan vippiinki koukku, et ei tarvi edes ku yhen trailerin.b
   
 15. Herje

  Herje Gearhead

  Kyllä passais lähtee Vipillä vetämään vallua vaikka kalajoelle. :poff:
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Pitäis vissiin vähän katella reittii sitä mukaa et mis on bensa-asemii. 40 litran tankilla ajais ehkä sen sata kilsaa max.
   
 17. merc

  merc Gearhead

  Hyvinkäällehän pääsis melkein jo tankillisella... :rotfl:
   
 18. jallu81

  jallu81 3rd gear


  Tää olis jo kovempi juttu kuin jenkkien drag weekit :D ne hinaa vaa kilpurilla työkalukärryä, mut kyllä suomessa pitäis kilpurilla vetää toinen kilpuri kisapaikalle :rotfl:
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Siinä olisi kieltämättä tyyliä.
   
 20. hantta

  hantta Double Gearhead

  Tulee mieleen legenda vuosien takaa, kun Tami Branderin Novan vetoauto,- taisi olla Wagoneer, simahti Maarianhaminan satamaan, eli Blowernova pois kärryltä, ja vetämään koko letka laivaan.

  Hantta
   

Kerro tästä muillekin!