Mitäs tykkäätte 24"-vanteista ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Rocket engineer, 18.2.2005.

  1. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    No hyi hitto! Ei voi kyllä muuta sanoo. Ei noin isoilla vanteilla tee mitään ja hirveen näkösiä nuo 24" tai isommat jossain h2:ssaki.
     
  3. Midnightbandit

    Midnightbandit 1st gear

    Hyi helvetti ku on kamalan näköset, Noin isot vanteet ei MUN mielestä enää sovi oikee mihinkää kehonsiirtovälineesee :soosoo: Kai noi sit on joittenkii mielest hianot, Hiano oli ainakii hinta koko romust.
     
  4. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Maksaskohan joku ton rahan munkin kaprisesta, jos tilaisin tollaiset Ameriikasta? Mitäs insinööri sanoisi noihin, kun ajaisi näytölle :-?
     
  5. timppa

    timppa Gearhead

    Juu noi 24 tuumaset on kyllä todella kivat esim. Lokomon tiekarhussa... :wink: 20 tuumasetkin passaa aika mainiosti Mska:n alle... 8)

    kiva tehdä capricesta citymaasturin näkönen Tai toi on kyllä sitimaasturi-wanabii... (Citymaasturi =ei mitään asiaa maastoon)

    Minkäs teet kun ajatusmaailma on jämähtänyt aikaan ennen syntymää jolloin vanteet olivat pieniä, housunlahkeet leveitä ja jenkkiautojen perän korkeudet suuria...
     
  6. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Ihan hirveen näkönen :eek:
     
  7. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Pukatkaapa cardomain.com Googleen ja hauksi Caprice niin tulee oikeita pimp wagoneita 26 ja 27-tuumaisilla kiekuroilla.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

  9. Cowboy

    Cowboy 1st gear

    Minkä hel***in takia tuollaisia laitetaan autoihin??? :mad:

    Onko tuollaiset vanteet ja umpikumirenkaat muka jonkun mielestä oikeasti hienot??
     
  10. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    HAhahaha, aika härskin näkösiä, ihan liian isot... Ei voi muuta sanoa.
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tyypillinen Matchbox-leikkiauto Looker...just tollaset kun laittaa alle ja kuvaa paikassa jossa ei ole mitään vertailukohdetta,mistä oikea mittakaava selviäis,niin näyttää just leikkiautolta... :rolf:

    Jos laittaa alle yli 20" vanteet,niin auton täytyy olla kokoluokkaa Sisu SM... kuorma-autossa alla 22.5"...:rotfl:

    Ihan sama kun laittaa 1.3 Corollaan alle 17" vanteet jollakin 35-sarjan renkailla....lopputulos näyttää naurettavalta... :rotfl: :rotfl:
     
  12. timppa

    timppa Gearhead

    Jossain oli sellainen pilasarjis jossa rekkakuskille tarjotaan "LowRyder"-mallia (matala, isot vanteet, muutenkin tunattu)
    Vastaus on tyyliin "Naw! I like the traditional.
     
  13. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Amerikassa mustat ja latinot ajavat 70-80-luvun kanttiautoilla ja ISOT vanteet ovat must. Valkoisille pojille jäävät sitten Camarot ja muut pikkuautot.
    PIMPIN`WAGON AND SHAGGIN`VAN.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nooo eenmää nyy pahaksi sanois jos noihin löytyis talvipyörää niin helpottais tos hangessa rämpiä. 175/05/26
     
  15. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Pervitsaa mä seolin. :mad:
     
  16. Kuupakko

    Kuupakko 1st gear

    Hei tuunari-pellet, siinäpä alkas olla silmälle ruokaa, mitä häh?? Pitis olla ainakii tarpeex isot? Oispa komiat kiekot johonkin "kylä-korollaan"... Eiköhän liika oo kuitenkii jo liikaa??? Menee hyvät/komeet jenkkiraudat ihan piloille!
     
  17. SamiL

    SamiL Gearhead

    täysin typerää

    Alkaa näköjään ilmarenkaiden alkuperäinen idea olla unohduksissa. Kaikki kumipuslat kun vielä korvataan metalliholkeilla, kierrejouset vastaavan kokoisilla putkenpätkillä ja penkin toppaukset vanerilevyllä, niin eiköhän ala ihanneauto olla valmis...
     
  18. timppa

    timppa Gearhead

    Saadaan optimaalinen tuntuma autoon ja tiehen, pystytään hallitsemaan megavauhdissa paremmin. :wink: Juu ja lehmät lentää 8)
     
  19. WSE

    WSE 1st gear

    Eipä ole juuri mauttomampia esityksiä nähty. On pojilla tyylitaju tuntematon käsite...
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suuri voi olla kaunista... mutta ei makeeta mahan täydeltä, vaan rajansa kaikella. Tulee ihan mieleen ne ajat kun ite opetteli piirtämään, ja silloin luuli ettei vaan osaa, mutta nyt ilmeni, että olikin rutkasti aikaansa edellä, kun aina vaan tuli raktorin pyöriä auton alle, vaikka kuinka mallista zoomas :D

    Osasta noilla nettisivuilla olevat autot on melkein siedettäviä, mutta ilmeisesti 17 tuumaa on viimeinen siedettävän vannekoon raja, ja osasta noilla sivuilla on aivan kammottavan naköisiä virityksiä. Miten jollekin tulee edes mieleen pistää jonkun Belarus traktorin vanteet kenkälaatikko Capriceen?

    Vai pitäisköhän vaan antaa kaikkien kukkien kukkia omia aikojaan, kai tuokin hullutus lopulta tukehtuu omaan mahdottomuuteensa.
     

Kerro tästä muillekin!