Miten kiinnittää ikkunalistat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Kimmeli, 7.3.2015.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Tuuli-ikkunan ja takalasin ulkopuoliset listat pitäisi furyyn saada jotenkin kiinni, alkuperäiset listojen klipsut kadonneet ja uusia ei tietenkää löydy mistään. Olisko jotain liimaa tai teippi joka kuitenki olisi tarvittaessa helppo poistaa, perus liima/tiivistemassa on liian jämerää kamaa, saniteetti silikoonikaan ei oikein houkuttele.
     
  2. r/t

    r/t Gearhead

    kato nippeli tepolta.
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Parit klipsut jo tepolta hommannut mutta eivät passanneet. Alkuperäisiäkään ei ole yhtään jäljellä niin en edes tiedä minkälaiset niiden pitäisi olla.
     
  4. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    oikeilla kiinnikeillä ne pysyy...

    listat kuoraan ja ajetet paikalliseen automaalaamoon, niillä ruukaa olla monenlaista listan kiinnikettä miljuunalaatikossa.

    tahi lataat kuvan listasta ja kiinnikken kohdan korista, kyllä siihen joku osaa vihjata oikeat kiinnikkeet
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  6. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Täytyy jälleen tunnustaa oma tyhmyys, yllättäen nuo nippeli tepolta hommatut klipsit käykin kun ne asentaa oikein päin :oops:

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!