Miten nää eroaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja sampop, 24.10.2003.

  1. sampop

    sampop 1st gear

    http://www.rickdorekustoms.com/portfoli ... acturer=gm

    Tämän ei ole tarkoitus olla fleimi. Haluan vain ihmetellä erästä seikkaa.

    Musta nää vaikuttaa aikaslailla tuuninki vehkeiltä. Toki kustom-miesten tyylikäs ote ja tyylitaju näkyy - osassa. Enkä siis ota nyt kantaa noihin sivuilta löytyviin vanhoihin vehkeisiin, vaan nimenomaan tarkoitan näitä kolmea.

    Mutta oikeasti tässä ollaan jo aika lähellä oiromiesten touhuja. Vai ei?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    tuningeja mitkä tuningeja.ei näillä ole kustomien kanssa mitään tekemistä.
     
  3. JR

    JR Gearhead

    Niinpä kyllä näyttääkin. Kaipa tuo ero on siinä että USA- auton laittaminen on customointia ja euro/japsi vehkeiden nyt sitten sitä tuningia. Ja vanhempien vehkeiden hinkkaus onkin sitten Kustomointia... :smile:
     
  4. B 49

    B 49 Gearhead

    Welcome to Rick Dore Kustoms.com

    Radically Customizied Fords, Oldsmobiles, Buicks, Cadillacs & Ponitacs, early models cars from the 30's - the 60's. "Tangerine Dream", "Tango", "Breathless", just to name a few have graced the covers of Street Rodder, Custom Rodder & Americian Rodder.

    Restyled late models 2000 - 2003 Fords, Dodge, GM, & Hyundia cars, trucks and SUV's. Features in Truckin, Street Trucks, Truckin's SUV, Sport Truck, Car Sound & Performance magazines

    Siinähän se sanotaan mitä sivut pitää sisällään
     
  5. 46Juippi

    46Juippi 1st gear

    Jurri näin, eli Dore kutsuu "tuningia" nimellä "restyling". Siinä on ehkä se hiuksenhieno ero että restylingissä on kyse nimenomaan kosmeettisesta parantelusta, kun tuningissa on kyse paljon muustakin.

    Dorehan ei itse taida paljon vasaraa käteen ottaa, vaan tekee suunnitelman, jonka mukaan teettää projektinsa alihankintapajoilla. Siinä mielessä Dore kuuluu samaan kastiin kuin vaikkapa Zocchi ja D'Agostino, paitsi että nämä viimeksimainitut rakennuttavat kustomeita vain itselleen, eivätkä sekaannu tuning-peleihen
     

Kerro tästä muillekin!