Miten saa vilkkuun naksahduksen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja itkonen, 3.12.2007.

 1. itkonen

  itkonen 3rd gear

  88 pikkarissa ärsyttää vilkun hiljaisuus. Eli se, että vilkku ei naksuta päällä olleessaan kuten kaikissa muissa ajamissani autoissa. Onko olemassa jotain "naksahtavia" jenkkimallin releitä noiden äänettömien tilalle? Tai kuuluuhan sieltä ääni jos laittaa korvan kiinni releeseen ja auto ei ole käynnissä. Mutta isompiäänistä kaivataan, onko tarjolla ja jos on niin mistä löytyy?
   
 2. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Motonetistä löyty sellanen, ettei varmana unohdu vilkku päälle. :D En muista merkkiä, mut oli sellainen aika pitkä pyöreä pötkylä läpinäkyvällä kuorella. Seuraavasta kohdalle osuneesta varaosaliikkeestä häin samalla reissulla toisen. Saundi on hyvä, mut ei aina herää ennenkuin koputtelee sulakeboksin kantta. Made in Taiwan molemmat. Ainakin mun edelliseen Chevyyn ja nykyiseen Dodgeen sopii kaikki kaksnapaiset releet. Dodgen alkuperäinen ei toiminu kärryn kanssa, vilkutti n. 3 kertaa minuutissa.
   

Kerro tästä muillekin!