Miten suhtautua harrastajaa pissittäneeseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mb508, 2.10.2009.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    mitä helvettiä? eikös tää oo jo niin kauan rellestänyt että luulis olevan jo saatu mies aisoihin?
     
  2. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Niin, en tiedä, miten toi vedätys poikkeaa, esim. ennen jokkiksessa harrastetusta suojatarjouksista, jolloin oli kymmeniltä sukulaisilta ja kylänmiehiltä tarjoukset yhtä ja kahta kilpailijan tekemää tarjousta vastaan.

    Oleellistahan hyvässä kaupankäynnissä on, että molemmat tietää pelin säännöt. Enkä ymmärrä tuota "vedätystä", tokihan ostajan täytyy itse miettiä, mitä on valmis maksamaan. Hienoa, jos saa halvemmalla, mutta itsehän sen viimeisen hinnan sinne asettaa. Miten se olisi yhtään reilumpaa, jos myyjän olisi pitänyt tyytyä alihintaan, vaikka ostaja olisi valmis maksamaan enemmän. Just kuten tuolla edellä kerrottiin, paras kauppa on silloin, kun ostajaa ostaa vähän halvemmalla kuin raja ja myyjä myy vähän kalliimmalla kuin olisi pitänyt rajana, silloin molemmat ovat tyytyväisiä.
     

Kerro tästä muillekin!