Mitenköhän tuo katsastus menee ens vuonna. Onko joku perehtynyt tarkemmin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C '70, 27.7.2019.

 1. C '70

  C '70 3rd gear

  Ihan mielenkkiinnosta tämmönen kysymys kun jollain varmastikkin tietämystä/tutkinut asiaa.
  Mietiskelin kannattaakohan omaa autoo enää tän kesän lopussa katsastaa. Jos ne meinaa vapauttaa yli 40 vuotiaat autot tosta katsastuksesta kokonaan, vai onkohan huulten heiluttelua vaan. Tosta aiheesta kun en sen enempää oo juttua kuullu. Ei siinä että leima pelottais, auto kyllä kunnossa. Aattelin vaan meneekö se harakoille että katsastaa tänä vuonna auton ens vuotta varten, sitte talven seisoo tallissa ja kuulee että ei oliskaan tarttennu leimata enää. Eli turhaa hommaa teetättää harraste ihmisillä.
   
 2. matti R

  matti R 2nd gear

  Olen ymmärtänyt että yhden kerran pitää kuitenkin katsastaa vielä sen jälkeen kun laki on tullut voimaan. Jos se nyt joskus tulee voimaan.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 3. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Ja muistakaa, että lain voimaantullessakaan se ei poista muutoskatsastusvelvollisuutta yli 40 vee ajoneuvoilta.
   
 4. Jukkaw

  Jukkaw 1st gear

  Just kysyin ku pari viikkoa sitten kävin konttorilla, niin eivät tienneet kuinka nopeasti etenee nyt kun hallitus vaihtu. Ja tosiaan kerran pitää ainakin sitten käyttää leimalla, että saa tietoihin merkinnän "vapautettu katsastuksesta"
   
  Camino'79 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!