mitkä on fiilikset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Jepjep, tuokin kuulostaa tutulle :D A-body pelittää niin komiasti että tuli siirryttyä projektoimaan aakkosissa seuraavaa :D
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    mul on siis vielä mahollisuus kun ei oo ku 3kertanen pelti osassa kohtaa etulattiaa :rotfl:
     
  3. 69

    69 Gearhead

    Hieno olis ilma nytkin ajella, vaan Dartti laitettiin tänään talviseisontaan. Kipsijalassa kun ei kytkintä käytetä.
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jaa-a. Auto on kallellaan kuskin puolelle, auton takaa kuuluu välillä narina ja pauke, joten periaatteessa pitäis varmaan täälläkin laitella auto jo talviteloille... Kuskin puolen takajousista vissiin toisiks alin lehti ainakin toisesta päästä poikki. Ja kun auto makaa kuskin puolelta alempana, ni jäljistä ja paukkeesta päätellen riipuke ottaa välillä kurveissa ja voimakkaammissa töyssyissä runkoon kiinni. :odroll:

    Vaan jos nyt laitan ton talviteloille, millähän hitolla sitä sit liikkuis? Julkiset ei oo vaihtoehto, ja töihinkin on vajaat parikytä kilsaa ni apostolinkyyti ei oikein houkuttele sekään. Talviauto(kin) on edelleen leima kylmänä, ja ennen ku siihen leima irtoais ni näperreltävää riittäis siinäkin "jonniin verran"... :odroll:

    Fiddu että pitää olla näin saamaton. :x
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Fiilis korkealla!!

    Päräytin Valdon piiiitkästa aikaa käymään. Kone lämpimäksi, pyöräytys pihassa ja takaisin talliin. Ensi kesä on tulossa ja Valdo öljyn vaihtoa vaille valmiina. 8)
     
  6. kinde

    kinde Gearhead

    Päätin sitten lopettaa tämän MoPar-harrastuksen ja myydä koko kaluston pois ja muutkin oheislaitteet mitä tallista löytyy. En vaan enään jaksa ja tämä on jo pidemmän pohdiskelun tulos. Siis jotain uutta on mielessäkin mutta en vielä ole päättänyt. Siis jotain muuta kuin MoPareita. :lol:

    Kun on itselläkin ikää jo kohta puolivuosisataa niin voisihan sitä jotain vanhempaa talliinkin työntää.

    Seuratkaa myynti-ilmoja....... 8)
     
  7. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    HÖH! :-?

    Ja haet kuitenkin kamat takaisin muutaman kuukauden päästä. NYT jarruja...
     
  8. signet

    signet Gearhead

    Niin oli käynyt myös aikaisemmin...
     
  9. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Ihan jeppis fiilis! Soviteltii ekaa kertaa Dartin keulille tota 400cid lohkoo ja vähän noita käytettyjä pakosarjoja samalla... Eihän siel oo ees ahdasta!
     
  10. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Oma Dartti kävi työntää melko rankasti öljyä huohottimen kautta pihalle Lahen reissulla. Semmonen kaks litraa meni kuudensadan kilsan reissulla öljyä ja kaikki tuli koneen korkeimmasta kohasta ulos. Vähän mystistä miun mielestä. Oli muutenkin melko hieno kesän päätös reissu, vaiheltiin yöllä vetaria sun muuta kaukana kotoa... Ens viikonloppuna viel pienet ajelut ja Dartti laiteltava talviteloille.

    Kaverille käytiin hakemas perjantaina parasta a-ryhmää vuodelta 75 etelä suomesta. Pääseepähän tutustumaan harrasteautoilun saloihin heti hävinneiden jarruvalojen kanssa... Muuten kyllä melkosen hyvän olonen aihio miun mielestä kun kesti ajella pitkälti yli 500km kotio... Itellekki kyl tuli pienen livakka a-kuume kun ihan mielenkiintonen yksilö tuli myyntiin mut nyt kuulemma rajotettava autojen määrää... Ja krooninen rahapula vaikuttaa kyl kieltävään ostopäätökseen vaik pari yötä sillä autolla on jo tullu ajeltua...
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Eli haitte emännykseni vanhan Dartin poies :D
     
  12. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Juu se sieltä lähti matkaan... Tulipahan samalla reissulla testattua uuden käyttiksen kulutus ja todettua et samal bensa määräl menis Darttikin...

    Tullu tämä päivä askarreltua Dartin kimpus, josko se öljy jo alkas pysymään koneessa. Venttiilikopan tiiviste oli revenny ja huohotin täynnä töhnää.
     
  13. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Ei nyt mikää järin innostunut fiilis. Koko kesän ollu ongelmiä kun ei noi kromiset tarvike venakopat meinaa pitää öljyä sisällään. Tiivisteitä vaihdellu, liimalla ja ilman kokeillut ja aina se apparinpuoli kusee takakulmasta pakosarjan päälle reilusti öljyä. Pari viikkoa sitten laitoin sen kasaan uudella tiivisteellä ja liimalla ja tuntui pelaavan hienosti koko illan mitä ajelin ympäriinsä. Viime pe tuli sitte lähettyä vantaan cruisinkeihin ja takasin tullessa alkoi julmettu käryttäminen motarilla ajellessa. Kotona katsellessa koko konehuone ihan öljyssä, jostain syystä alkoi kummatki kopat vuotaa ku seula. Taitaa kaiken pahan alku olla tää professional producksin crosswind imusarja, niiden kanssa kuulemma ollut ongelmaa muillakin, ettei kopat pidä öljyjä sisällään tai sitte kopat yksinkertasesti niin pirun kieroiks menneet ku kiristelty ja renailtu irti ja auki jatkuvasti. Jos sitä alkas ajokautta lopettelee ja koittas myöhemmin jonkinlaista ratkaisua kehitellä tähän :D
     
  14. 69

    69 Gearhead

    ^Taitaa kantaa siittä imukanavan kohdalta, ettei istu kunnolla. Pikku viilaus venakoppiin auttanee. Näin mulla on aig-gapin ja mopar perfin alukoppien kanssa.
     
  15. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Eilen selvisi syy mystisiin käyntihäiriöihin, pe...leen kiinalainen jarrutehostin. Takaiskuventtiili hajalla.
     
  16. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead


    Ei hätiä.. vika tiedossa ja eteen päin!!

    tarkastus lähenee :wink:
     
  17. kinde

    kinde Gearhead

    Oikein loistavat viilikset.
    A-koppasten harrastus on nyt historiaa. :)
    Ehkäpä yhden B-koppasen kanssa joutuu vielä pulaamaan tai sitten en.
    Sen aika näyttää ja jos en tarvii siihenkään koskea ni sitten hankin harrastevehkeen kun on saatu tää talojen myynti ja uuden osto päätökseen.

    Hauskaa talvea vaan kaikille A-harrastajille jatkossakin.
     
  18. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Hyvät on fiilikset dartin suhteen, on toiminu kivasti ja tuntuu toimivan vieläkin. Täytyy tosin kohta laittaa talviteloille, josko tossa vielä yhdet kauden päättäjäiset kävis lohjalla pyörähtään niin eiköhän se oo sitten siinä. Ei tosin seisomaan, jotain kai pitäs rakentelua kehittää. Perän kavennukseen on hommattu jo osia, tai siis tulee oikeestaan kokonaan uus perä. Ja sitten jos sais viimeinki ton toisen takaluukun maalailtua niin sais sinnekki lukon paikoilleen eikä pelkkää reikää.

    Takarenkaita tuo jostain syystä tuntuu syövän, neljäs pari tälle kesälle alkaa olla jo huonona, täytys varmaan kattoo pyöränkulmat tms.. :odroll:
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Oho, huomasin eilen että Valtsu on päässyt seisomaan jo kuukauden :eek: Eihän tuossa taas ollut kun muutama kaasun pumppaus ja avaimesta käyntiin. Pitänee ottaa itseä niskasta kiinni ja ottaa huommena arkiajoonkin takaisin :) Jollain reissulla vois hakea tuoreen leimankin paperiin. Kohtahan tuota pitäis jo kattella tuoreemmat nastarenkaat taakse, viimetalviset otti jostain kumman syystä itseensä talven aikana :odroll:

    Huomasinpa senkin että bensamittari taitaa sittenkin toimia, ei ole vaan ollut niin paljoa bensaa tankissa tähän mennessä :rotfl: Ihan oikeen ei kuitenkaan näytä...
     
  20. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Ihan mukava fiilis vaik Dartin laitoinkin launtai iltana seisontaan. Käytiin vähän perheen kans vielä ajelee ja sit talliin kuivamaan. Pitäs vielä tehä pienet talvi huollot ja viedä varastoon oottelemaan kevättä tai aikaa et tekis taas vähän isompaa remonttia. Reilusti yli 10tkm tuli kesän aikana mittariin...

    Perjantaina kävin pienellä roskis kierroksella ja sieltä löyty vanha 225 lohko jonka voi ehkä viel pelastaa ja pikkulohkon kuskin puolen pakosarja joka vaikuttas olevan numeroiden perusteella 67-68 a-bodysta. Aikam mahoton tuuri kun tuommoset löyty roskiksesta... Koetin kaivella mut muuta en asiaan liittyen löytäny.
     

Kerro tästä muillekin!