mitkä on fiilikset?

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

 1. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Jos kyseessä pukamaleikkaus, niin ajankuluksi voisi lueskella sotakirjaa:

  Reino Lehväslaihon AUNUS TULESSA....

  jos yhtään helpottaa... :lol:
   
 2. Kuutoshullu

  Kuutoshullu 2nd gear

  Ei ole pukama leikkaus vaaan häntäluun alapuolelta sellanen onkalo... No aivan sama maata täytyy kun ei istua saa liikkua saa kylläkin mutta ei se palju lohruta kun ei pääs kuitekka mittä tekemä.... :mad:
   
 3. jariha

  jariha Gearhead

  kutosella ajettu juuri :wink: ensin kaivettu hangesta :D
   
 4. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Löyty pari leveetä slotti vannetta darttiin taakse ja asensin ne tuos yhtenä päivänä. Melkosen härskin näkönen tuli nyt dartista. Tulipaha samalla sahattua kutonen käymään ja nätishä se edelleen pelas. Talvirenkaatki pitäs joku päivä käydä laittamas vanteille jos tänä talvena pääsis vaik jääradalle kokeilemaan.
   
 5. Tero2

  Tero2 Gearhead

  Aika hjyvät fiilikset! Darttiin sain nyt hommattua toisen 400cid koneen mikä suoraan ajosta ja se tarkotus sovittaa nokalle lähi viikkoina
   
 6. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Eka a-body alla ja tunnelma katossa 8) mistäs vois haeskella aiheeseen sopivaa lukemistoa, tarkoitan korjausopasta. Etupyöränlaakerit pitäis vaihtoo nimittäin ensimmäisenä ja toinen asia on että kone ee oikein lämpiä vaikka on pahvi keulassa.

  Härveli on siis '65 Valiantti ja konneena pitäisi olla 170cid joka kyllä tuntuu pikkukoneeksi yllättävän tehokkaalta :eek:
   
 7. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Asiaa. 8) Kansa (=ainakin mä) vaatii kuvia.

  Laakereiden vaihto ei oo paha rasti, ja siihen lämpeämättömyyteen; kannattaa vaihtaa termari "kuumimpaan" mahdolliseen. Itellä 82ast. termari ja kesällä pahimmillakin helteillä lämmöt mittarin mukaan minimissä, joten tuskin se näillä keleillä yhtään lämpösempänä kävis... Ja saattaa olla et joku on repiny koko keksinnön sieltä huitsin v*ttuun, kuten mulla oli. :odroll:
   
 8. jariha

  jariha Gearhead

  se on normaalia toi termarin puuttuminen, sen kun laittaa niin vuotaa syyläri tms :rotfl: 170cidin tunnistat siit vesiletkusta kannen ja lohkon välis, pitäis olla sellanen 4cm pitkä ja "isolohkossa" puolet pitempi nii ja se kone on piiloutunut syvälle konehuoneeseen :rotfl: 225 ja 198 koneet ei erotu ulospäin mut senkin voi tarkistaa lohkon dekkitasolta laturin kohdalta :wink: ei muutaku nauttimaan :D
   
 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Ja kun laittaa jähdyttimenkorkin mikä pitää paineet, ni rupee lämppärinkenno kusemaan... :poff:
   
 10. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Ulkoilutin eilen vähän aakkosta ja sain melkosen kivan kuvankin sinisellä hetkellä. Nyt vaan odotellaan et tulis joku hyvä tekosyy et vois ottaa liikenteeseen ja käydä ajelee ihan enemmänkin kun vaan navettaa ympäri. Talvirenkaatkin ois vaiehttuna nyt alle.

  [​IMG]
   
 11. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Hahaa, kiitti vinkeistä! Rokkiautolla näytti olevan termarit ja lämppärinkennot yms hilut jarruosista alakaen tosi edullisia. Onko suomessa yhtä edukkaita osatoimittajia vai pitääkö se ruveta rapakon takaa tilailemaan?
   
 12. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Kysyt tuossa sivuston oikeassa laidassa olevilta firmoilta hinnat ja valkkaat sopivimman tarjouksen

  Muista että hiluihin jotka tilaat jenkkilästä tulee rahti+tulli+alv ja se on loppuhinta...
   
 13. HVA76

  HVA76 1st gear

  kysyppä myös TUUMACID nimisestä firmasta... omaan -64 valluun ostanu termostaatin(oli hyllyssä), perän laakerisarjan + stefa ja bensa tankin grommetti tiivisteen joka löytyi ebay:sta, perän remppasarja oli rokkiautosta. ja homma toimi hienosti eikä olleet hinnankiroissa eli tää tuumacid hoiti tilailut ja ottivat yhteyttä kun osat oli heillä
   
 14. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Perhana joo.. /\ /\ Teppohan on ihan sun nurkilla. Hoitanut mullekin kaikenmoista osaa ja aina pelannut hommat hyvin.
  Kannatta kysäistä.
   
 15. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Laakerit löytyy vaikka laakerikaupasta: ovat maailman yleisimpiä kokoja

  9" rumpujarrut

  Ulompi LM11749 / LM11710 = d17,462 D39,878 T13,843
  Sisempi L44649 / L44610 = d26,988 D50,292 T14,224
  Stefa 41257


  10" rumpu- ja 11" levyjarrut ("pikkujakoiset" nelimäntäsatuloilla)

  Ulompi LM11949 / LM11910 = d19,050 D45,237 T15,494
  Sisempi LM67048 / LM67010 = d31,750 D59,131 T15,875
  Stefat
  8121S levyt
  6840S 10" rummut

  Mullakin on ylimääräisiä joitain kokoja, myös taakse.
   
 16. jariha

  jariha Gearhead


  kaunista, aakkonen lumella :D
   
 17. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Mikähän mahtoi olla etupyörännavan kiristysmomentti jos ne laakerit vaihtaa tässä?
   
 18. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Ei hajuakaan momentista, mut ite oon kiristäny ekaks sen räikän/avaimen kans ihan kunnolla kiinni (ei kuitenkaan takahampaat loistaen), et se laakeri on varmasti pohjassa asti, ja sit ottanu vähän auki ja sit vääntäny käsin pelkän hylsyn kanssa mutskun kiinni. Viime kesänä tuli 10tkm lasiin, eikä ainakaan vielä oo rengas irronnu, eikä laakeri leiponu kiinni.
   
 19. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Jossain neuvottiinkin hieman tuonkaltaisesti. Kaivoin muuten Valdon hangesta ja lähdin sillä toimittamaan kaupunkiasiat. Lämpöä ei ole yhtä reilusti kuin emännän käyttis- Saabissa mutta tunnelmaa moninverroin :)
   
 20. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Juu, toinen on et vetää sen ekaks kireelle ja sit varttikierros auki ja that's it, mut mun mielestä se jää ainaki itellä turhan kireen tuntuseks. Siks ite teen tuon hylsyllä käsin kiristämällä. Se on kuitenki pienempi vaiva kiristää sitä laakeria jos se sattuu löystymään liikaa/jäämään löysälle, ku se et rupeaa vaihtamaan koko pilalle sorvautunutta pyörännapaa...
   

Kerro tästä muillekin!