mitkä on fiilikset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  tämä alakerta on sama mikä tehtiin ja oli ennen virivirikonetta... tää on sellainen miedompi malli samalla kannella ja samoilla kaasareilla:) konehan on ollut paikallaan jo siitä asti kun edellinen räjähti mutta kaksvuotta sitten heinäkuussa alkoi kytkin pitää liian kovaa meteliä niin jäi seisontaan?
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Siinä missä 20 vuotias slant sickness meni Dartin kojetaulun taakse elvyttämään pientä sähkövikaa ketterästi ja 40 vuotias samainen tyyppi pääsi muutaman voimisteluliikkeen myötä samaan tilaan, huomaa liki 60 vuotiaana hän, että auto on ikään kuin kutistunut tai muu vaiva, mutta ei sinne meinaa millään päästä. Siksipä hän siirtää tässä huolto-operaatiossa mm sulakkeet paremmin esille, jottei tulisi tuskailemaan 80 vuoden iässä, että ei sinne vaan enää pääse.

  Moottorinohjainasennus käynnissä. Siivoan samalla "ylimääräiset", pääosin omaa tuotantoani ja korjailen pikkuvikoja.

  Ei kellään sattuisi olemaan 66 Dartin oikein hyvin toimivaa km/h nopeusmittaria myytäväksi asti? Nykyinen on hieman levoton (=ei siitä saa mitään tolkkua kun viisari hakkaa reunasta reunaan).
   
  leksa tykkää tästä.
 3. jariha

  jariha Gearhead

  olikohan mulla vika mittariston vemputukseen mittarin vaijerissa??
   
 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Vaijeria veikkaisin minäkin. Ekassa valiantissani mittarinneula poukkoili noin 50kmh asti niin, että nopeuden joutui lähinnä arpomaan, kovemmilla vauhdeilla alkoi tasoittumaan ja näki jo suunnilleen nopeudenkin.

  Sen jälkeen ei mennytkään kauaa ku tasoittu lopullisesti, eli neula ei noussut enää lainkaan. :D
   
  jariha tykkää tästä.
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tämän mittari on poukkoillut yli 20 vuotta. Tai pidempään, jos teki sen jo edelliselle kuskilleen.
   
 6. K_Sa

  K_Sa Gearhead

  Mites täältä, löytyskö vinkkiä -68 a-bodyyn passelista pyyhkijöiden 2-speed katkaisijasta tai koko mittaristoa?
   
 7. K_Sa

  K_Sa Gearhead

  Hyvät on fiilikset, muutamana päivänä pakerrettu Valianttia, vois alkaa soitteleen katsastuasemalle.

   
  jariha tykkää tästä.
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Nopeusmittari jäi entiselleen. Koneistoa oli joku jo sepitellyt. Laitan navin ikkunaan mittariksi. Se on nykyaikaa.  Maxxecu asennettu. Ränttätänttänokallekin saa ihan kelpo käynnin sekventiaalisella ruiskutuksella. Tuossa se ei vielä ole ihan parhaimmillaan. Oli sen verran helppo ruiskun asennus, että kehtaan suositella toisillekin tuota merkkiä. Se säätöohjelma ja helpit on ihan premiumia. Laitan 883/1200/turboon ens talvena samanmoisen. Ehkä.
   
  Maatila tykkää tästä.
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kakskytkaksi vuotta olen katsellut Dartin hi-taas-ti vilkkuvien vilkkujen merkkivaloja ja jo useammassa katsastuksessa vain puhumalla saanut asiantilan hyväksytyksi. Siis selvästi alinopeudella käyvät. Kolme, neljä naksahdusta kadunkulmassa. "Mä itse syön betasalpaajia ja autoni on hengessä mukana" kelpasi vuonna 2020 selitykseksi.

  No tänään sitten etsimään 2-napaista vilkkurelettä kaupoista. Pikkuisen ajatti. Ei oota myytiin yhtäällä ja toisella oli ovi puodista reikelissä. Lopulta löytyi.

  Vaan ei se uusi rele naksu Dartissa. On ihan samalla X ja L navoituksella ja vilkuttaa irtopolttimoa iloisesti, vaan ei Dartin johtosarjassa jaksa edes syttyä. Omituista. Ei auttanut kuin pistää se 22 vuotta laiskasti iskenyt Triton takaisin.

  Ja mitä se Triton nyt teki? Oli hetken irti ja nyt vilkku iskee kuin poikakani olisi päässyt hommiin. Polttimot ehjiä ja kaikki toimii. Tiktiktiktik. Erinomaista!

  Joskus näinkin päin.
   
  FuryIII '71 ja jariha tykkäävät tästä.
 10. signet

  signet Gearhead

  Autosähkö on ihmeellistä...
   
 11. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Kontakti häiriö releessä joka nostanut vastusta.
  Oisko uusi rele elektroninen jonka napaisuudella on väliä? Noi elektroniset vilkkuu sitten aina vakio nopeudella kuormasta riippumatta
   
 12. Fin65Valiant

  Fin65Valiant 1st gear

  Mukava päivä maanantaina. Valiant katsastui 17. kerran peräkkäin ensiyrityksellä.
   

Kerro tästä muillekin!