Mitkä vanteet??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Cnn, 14.3.2013.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Onkohan kellään mitään tietoa tällaisten vanteiden valmistajasta? Vanteista ei löydy mitään valmistajan stanssausta. Eihän tuolla niin suurta väliä oo mut ois ihan kiva tietää. :D Nämä pyörii capricen alla, niin kävi sekin mielessä et voisko olla jotain GM:n "omia" malleja?

    [​IMG]
     
  2. martti-66

    martti-66 3rd gear

    Näyttäs vähän ATS:sän vanteilta,tää oli villi veikkaus! :eek: :eek:
     
  3. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Pitääpä tutkiskella noita ats:än vanhoja vanne malleja jostain. Jos ne sattuis vaikka oleen ne. Vaikka olikin villi arvaus, niin oli se paljon parempi kuin mun oma arvaus. Eli itellä ei noista oo tosiaan mitään käryä.:)
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mäki sanoisin et ATS kopiot jaappanin kilpavanteista, pelkät niitit valuvanteessa.
     
  5. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    kylhä tuo hieman ats rinkulaa muistuttaa, mutta eiks tossa ole teräskehä ja niitattu valukeskiö...?
     
  6. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Juu. Kyllähän tuossa nimenomaan on teräskehä ja niitattu valukeskiö. Olen koittanu ettiä ATS malleja netistä mutta ei oo samanlaisia tullu vielä vastaan.
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mitäs stanssauksia tuol takapuolel on nois puolien takana?
     
  8. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Tuollaisia oli 80-luvulla amerikkalaisissa tukkureiden tarvikeluetteloissa, esim. Keystone automotive ja JC Whitney. Ei ole minkään merkin alkuperäismalli.

    Voin olla väärässä, mutta muistaakseni siihen aikaan Soumessa oli joku sääntö että vanteet ei saanut olla tuollalailla ja eri materiaaleista kyhätty?
     
  9. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Näkyy olevan jonkunlaisia stanssauksia vanteissa puolien takana. Mutta ei oo kahta samanlaista numerosarjaa. Joka vanteessa on kolme numerosarjaa ja kaikissa tosiaan erit. Ulkokehä noissa vanteissa on siis terästä, ja sisäkehä alumiinia. Jos tuollaset vanteet on ollu ainaki aikoinaan kielletyt suomessa. Niin nää on sit varmaan joskus häätyny tilata ulkomailta?? Koska auto on ainaki alkuperäinen metro auton maahantuoma suomi auto.
     
  10. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Tollaset vanteet sai chevy van gt-series pakettiin 89 tai 90.Keskikupissa luki muistaakseni keystone.
     
  11. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Keskikupin tarroja ei oo enää luettavissa. Ne on näköjään kulunu pois. Yritin googletella noita keystonen vanteita mutta ei oikein tärpänny. Voi olla näköjään haastavaa tää vanteiden tunnistus.
     
  12. nixon

    nixon 3rd gear

    Mikäs toi edessä oleva vanne on?
    [​IMG]
     
  13. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Tossa olis [​IMG][/url][/img]
     
  14. Samilainen

    Samilainen 1st gear

    Jos äly puhelin niin lataa google goggles ohjelma, ota kuva ja se googlettaa sen kuvan perusteella oikeat tai vastaavat
     

Kerro tästä muillekin!