Mittariston korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MarkoT, 26.12.2012.

  1. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Nii että korjaako enää kukaan autojen mittaristoja ja jos korjaa ni paljonkohan ne ottaa, ku tuossa Newportissa Trippimittari kyl pyörii mut nopeutta se ei suostu näyttämään.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  3. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Oman Mustangin alkuperäinen mittaristo oli Palannolla korjattavana.
    Toimii erinomaisesti, palvelu oli nopeaa/ystävällistä ja hinta mitä sovittiin. Suosittelen!
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Pitääkin soitella tuonne. Olisi parikin sököö HD:n rundaria. Uusia orikinaaleja ei saa ja kinuskit ei kestä.
     
  5. theropi

    theropi 3rd gear

    Ääni myös täältä Palannolle.
    Korjasivat kapilaari toimisen moottorinlämpömittarin järkevillä kuluilla ja kohtuu nopeasti!
     
  6. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Toivottavasti onnistuu Suomessa teillä paremmin kuin itsellä.
    Pari turhaa korjausreissua tuli mittaristo paketoituna lähetettyä tuonne
    Itäiseen Suomeen radioiden ym erikoispajalle ja yhtä huonoina tulivat takaisin eli koekäytön jälkeen olivat taas oikosessa eivätkä edes yrittäneet käämiä vioittuneita mittareita tai läpikäydä oikosulkupaikkoja kunnolla vaan tökerösti viritelty ylimääräisiä maadoituksia mittarikuorissa tinapaakuin kylmäjuotoksin sinne tänne....
    Kahdesta paketissa lähetetystä romu mittaristosta yksi ehjä tähän kolmanteen ja parhaaseen kasattuna,kiitos.
    Lähetin "oppirahojen"jälkeen Jenkkilään talveksi "aurinkomatkalle" Arizonaan kunhan toki olin ensin ollut nettiyhteydessä,kertonut murheistani ja sovittu mitä tehdään,vikana ja paljonko taaloja tiskiin.
    It ok mister,no problem,send here!
    n3-4 kk kuluttua mittaristo tuli korjattuna ja toimivana,niinkuin oli puhekin ja kuvia+väliaikatietoja+infoa tuli välilläkin.
    Ihmettelivät kovasti että kuka ja mikä ihme "korjannut" tätä aiemmin aivan totaalisen väärin eli purkivat kaikki "Suomikorjaamon" viritykset...joo-o,eli hyvä Suomi.
    Hinta oli just mitä piti ja matkalla vahingoittunut lämpömittarikin hoitui yhteydenotolla korjaajaan joka pisti ehjän kyselemättä tulemaan ilman että lopuksi edes halusi rikkinäistä takaisin.
    Oikeastaan ainut miinus oli että ulkoinen puhdistelu+puunaus oli jäänyt kaukaiselle asiakkaalle tekemättä kun ei kait tule heti valittamaan pikkujutusta ja laitoin itse ylimääräisen maadoituksen läpi mittariston kun kehottivat moiseen mikäli vieläkin maa-ongelmia...mikseivätköhän itse laittaneet joskerta moista epäilivät jo siellä?
    Kallis reissuhan tuo oli köyhälle,yli 700$, mutta kuntoon vuosien tuskailun jälkeen tulivat ja säästetään sitten muualta. Mittarivalot+Öp+Bensa+lämpö+amp+nopeus+kierrolukumittarit ok nyt ja kyseessä Electrolumicent mittaristo joka oma juttunsa korjata eli tarvii enempi radiokorjaajan taitoja yhdistettynä perinteisiin mittarihommiin.
    Tokihan tämä menetelmä ei sovellu kiireiselle,ei mikään halpa ja korjaaja tosi kaukana mutta ainakin itse olin ihan tyytyväinen,maksoin turvallisesti PayPalilla eikä vedetty retkuun,lähettivät jopa takaisinkin tms "kusetusta" ja oikeastaan oli jo pakkorako riskeineen lähettää USA:an näille netissä mainostaville erikoiskorjaajille jos edes meinasi saada joskus toimimaan eikä yhä ajella pimein+rikkinäisin mittarein...
     
  7. ari2004

    ari2004 Gearhead

  8. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Voishan tuo olla mutku on vaan väärä =)

    Kattelin et Canadasta sais myös koko mittari paketin ja kilkkeetkin ympärille kojetauluun mut laitoin jo palannolle tiedusteluja.

    Kiitos vinkeistä.
     

Kerro tästä muillekin!