Mittatilausmännät?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja saresks, 24.9.2016.

  1. DD6

    DD6 Gearhead

    Mennään toistaiseksi mäntiä ihmetellen, putkitusta en edes harkitse nyt. Ja tarkoitus on tosiaan pitää orggis nappiloota.
    On tässä varmaan aika suossa noiden tilavuuksien laskemisten kanssa, kun lukemat pitää ottaa vanhoista osista, eikä (toistaiseksi) tiedä siitä, miten firmat ottavat huomioon nuo venttiilien kolot yms. mitä ei edes osaa vielä sanoiksi pukea. Mutta kysymällähän siitä selviää.
     
  2. DD6

    DD6 Gearhead

    RaceTec: alun hyvin toimineen kommunikoinnin jälkeen radiohiljaisuutta.
    JE Pistons: männät + tapit $1100
    Ross Pistons: männät + tapit $1000

    Omassa tapauksessa on siis kyseessä käytännössä ylikokomäntä pikkuisen kasvatetulla puristuksella.
    Avuliasta porukkaa. Jokaisessa tilauskaavakkeessa on jotain pientä poikkeamaa termistössä, joten niitä joutui vähän selvittelemään.
     
  3. DD6

    DD6 Gearhead

    Ross Pistons valikoitui toimittajaksi ja nättiä palikkaa sieltä tuli. Tästäkin on kohta kuukauden päivät, mutta päivittäminen tahtoo unhoittua. Ovat nyt lohkon kanssa yhteen hierottavina.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!