Mk1 Granadat jemmoissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja cncwoo, 8.7.2007.

  1. cncwoo

    cncwoo 1st gear

    Onko piireissä tietoa jossain navetassa tai ladossa nököttävistä consuleista ja granadoista.Alkaa käymään harvinaiseks nämäkin vaikkeivät ihan antiikkia olekkaan.Vai onko sittenkin. :lol:
     
  2. MustangGT

    MustangGT Gearhead

  3. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    ´72 Consulin myin toista vuotta sitten, viimeisin tieto että majailee Lempäälässä. Oranssi ja tekniikka 2.8i V6
     
  4. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Helisngin kaupungin puhtaanapitolaitoksen hylkyautovarikolla seisoo siistin näköinen Granada Ghia, sininen mustalla vinyylikatolla.
    Menee varmaan paaliin jos ei kukaan pelasta, vai voiko sieltä enää pelastaa niitä autoja ?
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Harmittaa kun nuorena ei ollut tuota kameraa koskaan matkassa. Siivosin viitisentoista vuotta sitten paikallista rengasliikettä ja jollain työntekijöistä oli "waxenberger" Granada tai Consul. Tuon nimen keksin itte, mutta neliovisessa autossa oli aivan julmetun kokoiset levitykset edessä ja takana. Se oli oikein herrasmiessportti kuutoskoneella, puuviiluilla olikohan automaatilla ja mitä herkkuja niissä nyt aikanaan oli. Väri oli muistaakseni sininen.
     
  6. signet

    signet Gearhead

    Pystyy ostamaan ainoastaan jos on ympäristöluvat autojen käsittelyä varten.
     
  7. cncwoo

    cncwoo 1st gear

    Jaa eikö niitä huutokaupata enään siellä?Eihän tommosia saa hävittää.Pitääpä soittaa sinne.Onhan noita granuja jo 59kpl käyny läpi käsien ettäs joteski alkaa olla tuttuja.Nro 60 tulee oleen limo joka oli nettiautoski kaupan joku aika sitten.En tiä mitä sillä teen mutta pihalla sattuu oleen tilaa ni pitää säästää sekin. :wink:
     
  8. w9816

    w9816 1st gear

    2.3 Granada -72 löytyy. Pitäisi hommata uus kytkinvaijeri jostain (mahdoton tehtävä?) ja laittaa rekisteriin.
     
  9. mie

    mie Gearhead

    Siis sellaisella Ghia-maskilla oleva, eli kulmikas krominen, MK1 malli, vai uudempi Taunuksen näköinen MK2?
     
  10. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Lempäälässä yhdellä tyypillä oli joskus Irwinin vanha Granu vissiin 3.0 V6 koneella. Samalla tyypillä oli myös granu tai consul 360cid ja luvat ahtimelle. Eipä taida kumpaakaan autoa enää olla olemassa
     
  11. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Mielestäni se on se ensimmäinen Granada.
     
  12. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Kaverilla 2D sedan '77 otettu käyttöön mut viissiin '76 2.0 OHC + 4v. Manuaali.
    Varustetaso on mallia Neger. :rotfl:
    Ja Väri on K9 Eli joku kirkas sininen.
     
  13. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Kyllä sieltä romuautotarhalta saat auton. Siinä (melkein) vieressä on SAPOMAn purkamo, jonka omistaja on hyvinkin auttavainen kaupan ekemisessä. Hänellä on ympäristölupa ja tekee kauppaa muutenkin kauppaa kaupungin kanssa.

    Hyvällä tuurilla voit päästä katsomaan autoa ennen kauppaa, mutta yleensä sinne ei päästetä. Itsekin ajoin taannoin yli 300 km kuulemaan , että "ei tänään pääse, mutta huomenna voisi!"

    Jos jollakin tutulla on ymp.lupa kunnossa, ei kauppa ole vielä mahdollista. Pitää olla solmittu jonkinmoinen sopimus kaupungin kanssa liiketoimen harjoittamisesta. Sitä ei kai ihan käden käänteessä saada aikaiseksi...

    Että näin...
     
  14. cncwoo

    cncwoo 1st gear

    Näitä 3.0 ghioja mk1 oli pari vuotta sitten enää kymmenkunta rekisterissä että jos tuokin on aito eikä vaan maski ja merkit vaihettu niin siinä olisi jollekkin harrastelijalle harvinainen kapistus säästää ja laittaa ylös muutaman vuoden päästä.Tontilla on 3 kpl mk1 ghiaa että ite en tarvi enempää kun oikeen ajattelee mutta sääli jos tuo nyt paaliin menee.Hakisin pois jos ois 300km lähempänä.Noita v8 versioita on putkahellu esiin vähän väliä.Viimeks kun laskin oli kaverituttupiirissä niitäkin muistaakseni 8 tai 9 kpl jotka on liikenteessä tai tulossa.Naapurin kans siinä kyhätäänkin yksiä versioita ja toinen oliski liikenteessä jollei aod tökkis.Kilvet siihen naapuri saikin jo.Niitä vähän ajettuja mummojen ja vaarien autoja oon kyttäilly vaan ei oo tainnu monikaan säilyä.
     
  15. MustangGT

    MustangGT Gearhead


    Mielenkiintoista :)
    Onko mitään tarkempaa tietoa?
    Ei tienneet vanhat gurutkaan Lempäälässä tuommosesta mitään...
     
  16. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Se tyyppi on jo monta vuotta ollu täys rappioalkoholisti, en tiedä onko sillä kämppääkään. Irwinin vanhan granun se paloitteli rälläkällä
     
  17. cncwoo

    cncwoo 1st gear

    Näitä v8 Granadoita onkin nyt putkahdellu esiin usiampikin.Viime laskujen mukaan jopa 15 autoa olis varustettu 8pannulla.Laittakaas kansa tänne lisää tietoa niistä mitä tiedätte niin saan kerättyä listaan nämät autot.Listan saa sitten halukkaat spostilla jos kiinnostaa.Ei tarvi olla rekkareita täällä voorumissa koska se saattaa aiheuttaa närää omistajissa mutta jos omistaja haluaa niin mielellään otan senkin tiedon ylös.


    ari(ät)granada.fi
     
  18. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Eilen vitostiellä pohjoiseen ajeli siisti sininen Mark II Granada. Vaikka topikki onkin markI:sistä, niin kyllä noi II:setkin ovat nykyään harvinaisia.

    Yhden siistin V6-koneisen Mark I:sen matkan pään näin livenä joskus 80-luvulla ennen Jännevirran siltaa. Ajoi edellä sillan aukeamiseen pysähtyvän auton perään. Keula sisään, kyyläri paskaksi yms. Tuskin sitä enää korjattiin. Sääli, sillä oli niin siistikuntoinen. Autossa oli vanha pariskunta, joka ei onneksi kiitos turvavöiden loukkaantunut pahasti.

    Pölähti kuumana kesäpäivänä se kyyläri aika miehekkäästi..

    Joo ja sitten joskus -96? kävin ostattelemassa Joensuun keskustassa todella siistiä sinistä vinyylikattoista Ghia MarkI Granadaa V6 -koneella. Säilytetty talllissa ja ajaettu muistaakseni 100 000 km tai jotain siihen suuntaan. Myyjänä vanha mies, joka ei halunnut auton päätyvän huithapeliksi kuvailemalleen pojalle - "joka ei kuulemma ymmärtänyt auton päälle".

    Pyynti oli kuitenkin siihen aikaa suht kova..

    Ja noihin aikoihin kävin katsomassa yhtä ohc-koneista Granadaa Vehmersalmessa. Olisi ollut halpa, mutta oli aika katiskakunnossa.. Varmaan nyt palvellut jo useita vuosia kattopeltinä?
     
  19. [Vee8]

    [Vee8] 3rd gear

    Tuommoinen -72 Consul 302 koneella ja C4 automaatilla tuli väsättyä nuorena ja innokkaana 90-luvulla. Oli hiljan seuraavan omistajan toimesta myynnissä ja näkyy päätyneen Vantaalle. Toivottavasti auto on parantanut tapansa eikä enää yritä tappaa omistajaansa, oikea Christine Fordiksi oli se :mad:
     
  20. aira

    aira 1st gear

    löytyy 72 coupe gxl v8....
     

Kerro tästä muillekin!