Mk1 Granadat jemmoissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja cncwoo, 8.7.2007.

  1. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    mulla seisoo hangessa moottoriton 3,0 gxl aut vinyylikatolla tarpeettomana! ihan suht siisti peli,,kilvissä ja kaikkea,,tuplaputket ja peltisarjat olemassa.....
     
  2. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    täällä roissa ois yhellä tuttavalla coupe granada myynnissä.auto on alkuperäis kunnossa ja kaikki piste osat on paikallaan ja on suora peltinen,moottorina 2,3 sisustassa tehtävää kun on hieman palanu aikoinaan.auto ollu ainaki 20 vuotta kuivassa ja lämpimässä tallissa talon alakerrassa,mutta ei lähe satasilla kuitenkaan uudelle omistajalle
     
  3. aira

    aira 1st gear

    oisha tuo tullu haettuu, mut ku sattu olee 800km matkaa yhtee suuntaa.. :cry:
     
  4. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Hyvinkäällä on eräässä pihassa noita Mk1 pelejä, kun lähtee Porvoon/ Lahden motarista johtavalla tiellä (55?) ensimmäisellä mutkaisellä kohti Hyvinkään keskustaa(?) johtavalle tielle..

    Jos on silmää noille granaateille. Niin ne huomaa..
     
  5. Rod&Kustom

    Rod&Kustom 2nd gear

    Tallessa ainakin yksi alkuperäinen manuaalivaihteinen Granada Coupe 3000 -72, joka oli aikoinaan mulla. Myin tälle nykyiselle omistajalle parikymmentä vuotta sitten ja on edelleen samalla henkilöllä. Tallessa on myös toinen mun entinen Foordi, eli -73 Consul GT 3000 Coupe myös manuaalipeli. Myin nykyiselle omistajalle viitisen vuotta sitten. Itsellä on ollut noita kolmelitraisia Coupe Consuleita/Granadoita useampiakin, mut muut hävinneet teille tietämättömille.
     
  6. Razorass

    Razorass 1st gear

    Jos jollain on jemmoissa niin ostan kohtuu korisen mk1 sedanin. Tekniikkaa en välttämättä tarvitse.

    yv
     
  7. Rod&Kustom

    Rod&Kustom 2nd gear

    Taas on tallessa yksi -73 GT3000 Coupe. Hieman töitä tiedossa...
     

Kerro tästä muillekin!