Mobiilien bensankulutus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja kaarne, 30.7.2017.

  1. kaarne

    kaarne Gearhead


    Luulisi että rengas kuluu tasaiseen tahtiin kuviopinnaltaan on se sitten kapeaa tai leveää mallia mutta eri renkaissa voi olla eri vahvuiset kulutuspinnat.
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Mikäli sulla on ihan brändnyyt merkkikumit alla niin kyllä on nopeusrajoituksien puitteissa käytännössä mahdottomuus saada vesiliirtoa aikaiseksi. Ja tämä siis jonkinmoiseen kokemukseen pohjautuvaa tietoa ottaen huomioon että päivittäin useita uudehkoja/uusilla renkailla varustettuja autoja joudun koeajamaan.
     
  3. kaarne

    kaarne Gearhead


    Ehkä mutta jos tie on rajun sateen takia kuin vesilätäkkö voivat parhaatkin renkaat menettää pitonsa.


    [​IMG]
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Varmaan, en tiiä missä koulussa olet ollut. Yläasteella tutkittiin palikan liukumista kovaa pintaa vasten, inssikoulussa tutkittiin jo rengastakin ainakin jossain määrin ja sitä että kumi käyttäytyy eritavalla. Mun muistaakseni tuo toinen ilmiö toimii myös asvaltilla "ilman luistoa ei ole pitoa". Vielä erikseen oli kuivan alfaltin voimat, en muista nimeä ja märän hystereesivoimat(olisko olleet?) joita sitten jotenkin ihmeteltiin.

    No en jaksanut kys. koulussa olla vuotta kauempaa kun oli ihan ammattikoulun toisintoa koko vuosi niin mietin että ihmettäkö täällä olen.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Pelästyinkin jo, että insinööri...
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Suurin osa tuolla ihan ok porukkaa mutta oli muutamassa oikeen inssiainesta.
     
    markmi tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!