Mobilismin taso

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Eyetech, 7.3.2002.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Onpa tullut viime päivinä raaputeltua museoauton pintaan ilmestyneitä halkeamia ja vaikkei mätää ole paljoakaan, niin kittiä ja muita virityksiä senkin edestä! Esim. konepellissä ja takaovessa ja -kyljessä lommot paikkailtu n. sentin pakkelikasalla ilman minkäänlaisia oikomisyrityksiä! Ja muutakin räpellystä riittää ympäri auton. Huvittavinta on, että tästä vekottimesta Mobilistin kuvateksti kertoi suunnilleen: "Toimituksen hatarien muistikuvien mukaan tämä auto on ollut jo pitempään asiantuntevissa käsissä". Niinpä...!
    No, nyt se on ainakin sellaisissa käsissä. Korjattuani pussihousujen turailut, voinkin viedä remontin pitemmälle kuin edelliset omistajat, ja entisöidä autosta korimallin, minkä tehdas unohti kokonaan valmistaa...
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Nyt kun olen omin silmin nähnyt niin voin syvällä rintaäänellä osallistua tähän ketjuun sanomalla että Suomessa on myös todella taitavia mobilisteja jotka entisöivät autoja sellaisella taidolla että kestää vertailun ihan minkä vaan maan parhaimman ammattipajan kanssa!
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Onhan niitä, ihan kuin on taitavia ja vähemmän taitavia roddareita.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    mut mitä on sivusta seurannut niin kyllä suhteillakin saa vaikka minkälaisen räpellyksen läpi
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Yks asia mikä kans kyrsii on se ku joku juntti entisöi pikku-valmetin maalaamalla koko vehkeen (eleensä raskaankaluston maalilla ja kromit kromispreillä) Niin sitä pidetään sankaritekona, mutta jos entisöit vaikka sunbeam avengerin, niin vi't'illaan vaan että, mitä teet jos tulee sadekesä taitaa jäädä ajot vähiin hehheh "nuo oli paskoja jo uutena"... toista se on jos on nätti valmetti..
     
  6. Tanjis

    Tanjis 1st gear

    Kertokaa nyt vielä tyhmälle, mitkä nämä mobilistien käyttämät "pussihousut" ovat...?! Mielenkiintoista... Mä luulin, että vaan nykyteinit käyttää sellaisia. :x
     
  7. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Entisöinnistä

    Ne, jotka Avengeriä tai jotain muuta haukkuvat, eivät a) itse harrasta mitään autoja b)pilailevat c) ovat mulkkuja d)eivät arvosta mallin aikanaan menestymistä kilpa-autona. Sehän on sitä paitsi aika linjakas peli.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    "Ne, jotka Avengeriä tai jotain muuta haukkuvat, eivät a) itse harrasta mitään autoja b)pilailevat c) ovat mulkkuja d)eivät arvosta mallin aikanaan menestymistä kilpa-autona. Sehän on sitä paitsi aika linjakas peli."

    Hey maaaaann! you can't be serious!!!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onkohan Suomessa yhtään GT Avengeria?
    Sääli ettei noita kukaan arvosta?
     
  10. Simo

    Simo 1st gear

    Eivätpä taida kaikki nämä täällä kirjoittelevat nykyteinit tietää mistä oiken puhuvat.. :D :D

    Olen kuullut, asiaa sen paremmin tuntematta, että elokuva Eight mile (olikohan oikein) on varsinainen pussihousujen must. Eli siis mobilistienkö? :D
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikäs niissä Avengereissa on, ettei niitä arvosteta? Tyylikäs auto, joita vieläkin romutetaan ihan surutta.
     
  12. spinout

    spinout Gearhead

    > Avengereissa on, ettei niitä arvosteta? Tyylikäs auto, joita vieläkin romutetaan ihan surutta.

    Löytyyköhän niitä edes enää romutukseen asti.. Eihän niitä näy edes hylkyinä missään enää.
     
  13. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Tuommoinen meni stuntromutusnäytökseen, ellei joku sitä jossain vaiheessa pelastanut.. tuskin.
    Juttelin autoista vastaavan kanssa, ja puheesta sai sen mielikuvan että ei se tuollaista pätkääkään arvosta. Ihmetteli että mitä osia tuommoisesta muka haluaisi purkaa (kun kysyin luvan saanko irroitella joitain osia)
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ainakin avengeri olisi vaikea entisöidä museorekisteriin kun uusia osia saa tuskin mistään eikä noita varaosa autojakaan enään tahdo löytyä... Marina ja Viva ovat samassa asemassa.. Tämän takia juuri pitäisi museorekisteri tarkastuksia vähän järkiperäistää.. Miten Esim. minin ja avengerin omistaja voi olla samassa asemassa, kun toiseen saa mitä tahansa osia uutena ja toiseen voi joutua etsiä kannentiivistettäkin parivuotta.. Tuossa nyt voi vähän pähkäillä että kummassakohan on matalampi kynnys ruveta entisöimään.. Vaikka Avegerissa onkin enemmän munaa, niin yleensä varaosien helppo saatavuus ja huokeammat hinnat voittaa. :)
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pussihousuthan on semmoset housut, joissa on polven ja lonkan välissä, ulkopuolella ihan liikaa matskua, joka sitteen losahtaa pussiksi, kun vedetään jalkaan kunnolliset jatsarit.

    Oli aikanaan tosi komeet saapasjalkaupseerien univormuissa ja autokuskeilla, silloin kun autokuskikin vielä tosissaan oli "jotain" oikein koppalakin ja univormun arvoista erikoista. Ja näitähän näkee vielä vaikkapa Suomi-Filmin 50 luvun leffoissa.

    Mutta tähän uljaaseen aikaan viitannee tämä mobilistienkin pussihousuvillitys, ja sitä aikaahan voi muistella. Vaikkapa kaiholla 8)
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    näytti olevan taas pobeda esillä kun poikkesin ohimennen :eek:
     
  17. jantunen

    jantunen 1st gear

    Vanha ketju mutta on ollut näköjään puhetta Sunbeam Avengerista.

    Minulla on 41-vuotias Avenger liikenteessä.
     
  18. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Itsekin kävin ihmettelemässä.. Odottelin että milloin joku asiantuntia tulee kysymään minulta että milloin meinasit entisöidä tuon oman Pobedasi... Olin liikkeellä tuolla -42 aerosedan Letukalla... :poff:
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Sun taitaa olla se Beessi liukupeffa? On se vaan kommee peli... Etenkin kun siinä on Fenterit! GeeÄmmän luiskaperä mallit huutavat niitä enemmän kuin mitkään muut automallit. Pisteenä kruunun päällä.
     
  20. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Re:

    pitäis omaa pobedaa jaksaa hitsailla kasaan :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!