Mobilisti-henkiset Ahvenistolle 18.-19.8.-12!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja turboman1, 9.8.2012.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Tuolla tapahtumaosiossa on Historic Grand Race -kisasta enemmänkin asiaa, mutta laitetaan nyt tännekin mobilisti-puolelle vinkkiä että Ahvenistolla on harrasteparkki kaikille yli 25v vanhoille ajoneuvoille (mopot, mp:t ja autot) 18.-19.8. viikonlopun aikana. Lisäksi rataa kiertävät vanhat kilpamoottoripyörät ja harrasteparkin helmet kilpailun väliajalla, jolloin yli 25v harrasteajoneuvon omistajalla on maltillisella nopeudella mahdollisuus päästä ajamaan ympäri Ahveniston legendaarista rataa.

    Ko. parkkiin ajetaan Hiihtomäentietä pitkin (parkki aukeaa klo 10 kumpanakin päivänä) ja sinne pääsee kisan normaalilla pääsymaksulla (la 8e, su 10e tai koko viikonloppu 15e, alle 12v ilmaiseksi). Parkki on samalla yläkatsomo, joten parhaimmillaan kisakatsojan ei tarvitse kävellä metriäkään... :eek:

    Tila ylhäällä on rajattu, joten aikainen lintu madon nappaa... N. 150 autoa sinne saadaan kumminkin mahtumaan ja moottoripyörät ja mopot mahtuvat aina jonnekin väliin.

    Uudempien moottoripyörien (siis alle 25-vuotiaiden) parkki on alemman katsomotasanteen päässä (Suksipolku, mutta ajo Hiihtomäentietä n. 100m ja oikealle) ja käyttöautot parkkeerataan Poltinahontien varteen, jäähallille tai urheilukentän parkkiin, kaukalon viereen, os. Meijerikatu 1.

    Tuolta kaikki oleellinen lisätieto:

    viewtopic.php?f=1&p=2359442#p2359442

    http://www.historicrace.fi/HGR12/HGR12.html

    Tervetuloa nauttimaan hämmästyttävän hienosta tapahtumasta Eläintarhan ajojen hengessä!

    Kummatkin kuvan vehkeet ovat ilmoittautuneet Ahvenistolle - tule ja ihmettele! Viimeisen kilpailun ajettua maaliin päivittäin, on yleisöllä mahdollisuus päästä kisalipulla varikolle tutustumaan kisakalustoon!
    [​IMG]

    Mukaan kannattaa ottaa sään mukainen varustus, retkituoli tai istuinalusta ja kamera. Katsomotasanteella kahvila-ravintola ja WC:t, joten eväitäkään ei välttämättä tarvita!
     

Kerro tästä muillekin!