Mobilisti Jamb-O-Ree 4.9.2021 Lahti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 5.9.2021.

 1. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  esmi ja Inlinee tykkäävät tästä.
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Saattoi osallistujakuntaa rokottaa raakasti aikaisemmin ollut jokimaan rompetori. Hyvin liki samat autot oli kun ite kävin kolmen jälkeen pyörähtää.

  Jokimaalla olikin sitten ja helvetisti autoja, ja myyjiä. Se olikin hieno tapahtuma.
   
 3. sbc350

  sbc350 Gearhead

 4. 1320

  1320 Gearhead

  Hyvin oli porukkaa Mobilisti Jamboreessa vaikka samalle päivälle sattuikin useampia päällekkäisyyksiä tapahtumien suhteen. Me kurvailtiin Porvoon Näyttelystä pikkuteitä Lahteen ja kerettiin juuri sopivasti Jamboreehen. Hienoa ja harvinaista kalustoa olikin runsaasti, eli kannatti käydä tälläkin kertaa.:odcool:

  Tuossa lisää kuvia, jos joku vielä jaksaa katsella: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Mobilisti+Jamboree,+Lahti+4.9.2021/
   
  Desoto57 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!