Mobilisti -Lehti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Mercury_king, 24.5.2004.

  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    eräässä foorumissa:

     
  2. O.M

    O.M 1st gear

    Paikalliset kossusierratuning hemmot v*ttuilee ("yllätys") kun luen "pappojen lehteä" mutta omasta mielestäni se on paras autolehti ikinä.
     
  3. Oldtimer

    Oldtimer 1st gear

    Olen tuntenut KLB:n jo vuosikausia (Hänen isänsä kirjoitti minulle aikoinaan sotilaspassin Utista) KLB oli perustamassa vanhojen autojen ymmärtämistä ja säästämistä edes auttamaa järjästöä ,SAHK:ta jo 50-luvulla. KLB vieroksuu autojen "rodiksi ym muuttamista,mutta myöskin paheksuu museoautojen pilkuntarkkaa entisöintiä. Olen tavannut monta V-8 tilaajan siirtymistä Mobilistiin,
     
  4. perkele

    perkele Gearhead

    koskas muuten seuraava mobilisti ilmestyykään???
     
  5. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    eikös se tällä viikolla pitäs tulla?!palautus viikko o 14 ja tilaajilleha pitäs ilimestyä...
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Mielenkiintoista romua olivat Ranskan maalta löytäneet... Luulisi Oldsmobile neljäneljäkakkosesta Ranskassakin muutaman frangin kuittaavan joten ei sitä kannattaisi maaksi maaduttaa.
    Mitähän kuuluu niille Ranskassa jossakin kosteassa puutarhassa makoilleille Rolsseille, Bugateille, Cordeille, Ferrareille sun muille joista oli juttua mm. Veekasissa kymmenisen vuotta takaperin?
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo se oli hauska/kiukuttava juttu veekasissa sen yhen hullun kokoelmasta.Aikaa taitaa vaan olla hieman enemmän kuin kymmenen vuotta siitä kasista....Vai mitenköhän se nyt meni.... :odroll:
     
  8. spinout

    spinout Gearhead

    Se oli joskus 80-luvulla.. ja oli siitä Teknarissakin juttua. Homma meni myöhemmin kai niin, että hullu tuli järkiinsä ja myi ne jämät autokeräilijöille jämättäviksi.
     
  9. SK

    SK Gearhead

    Tänään tulleen Seniori-Mobilistin pääkirjoituksessa on mielenkiintoinen uutinen. KLB:n mukaan Jan Enqvist palaa Moblan päätoimittajaksi "aikaisempaa laajennetummin valtuutuksin."

    Hyvä homma. Ei niin, että Moblan linjassa olisi ollut sen suurempaa eroa näiden parin vuoden aikana (pirun hyvä koko ajan lehti), mutta mielestäni Seniori ja molempien Moblien pikku-uutiset ovat ehkä hieman kärsineet KLB:n aikapulasta (oma tulkintani). Mutta hyviä lehtiä molemmat, ja jatkossa varmaan vielä parempia.

    KLB pistää samassa pääkirjoituksessa pisteen huhuille lehtien myymisestä: "Aiomme jatkossakin pysyä omapäisenä suomalaisena perheyhtiönä, jonka toimissa on sydän mukana."
     
  10. perkele

    perkele Gearhead

    huh.... enää ei tarvii pelätä että matti&mervi+muut paskajutut leviää moblaankin...
     
  11. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mummun veli 86v oli päässy siihen simca 1000 juttuun, vanhoja lehtileikkeitä nääs...

    intiassa kävivät ajelemassa 8)
     
  12. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Toi vaikuttaa erittäin hyvältä.
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    HIP HIP HURRAA!
     
  14. BRC1

    BRC1 Gearhead


    LOISTAVAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Yksi ikävä piirre vain on nyt Seniorissa, niinkuin oli aikaisemmin Mobilistissakin: Ne on painettu niin kiiltävälle paperille, että jollei valo tule juuri oikeasta suunnasta, niin sivut peilaavat silmiin. Tämmöinen paperi rypistyy myös helpommin. Muuta moittimista ei sitten lehdissä olekaan.
     
  16. Makinpa

    Makinpa 1st gear

    Samoja ongelmia kuin Samil:llä.
    Toinen vika on, etten ole tajunnut tilata moblaa jo 20 vuotta sitten. :mad:
     
  17. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Muistaakohan kukaan, missä 90-luvun numerossa oli juttua 100A:asta??
     
  18. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Eikaisiinä: Loistava magazine!

    Ja USA-autoilun lisäksi siinä on kiinnostavia artikkeleita €uro-kaaroista...itselläkin on euroja ollut ihan riittävästi: 3 kpl VW K70 -autoja (lompakossa on euroja kylläkin aivan törkeesti, mutten niistä valita eikä niitä ole riittävästi).
     
  19. homer

    homer Double Gearhead

    Toinen vika on, etten ole tajunnut tilata moblaa jo 20 vuotta sitten.

    Itte aloin tilata Mobilistia vuonna 96 ja sen jälkeiset lehdet aina vuoteen 82 olen hankkinut divareista, huutonetistä ja ison pinon muutama vuosi sitten messukeskuksesta (taisi olla näyttely 2004). Tuota vanhemmat alkavat olla jo pirun kalliita joten niitä mustavalkoisia ei ole tullut hankittua. Saas nähdä tekeekö tänään löytöjä?
     
  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Missäpäin mahtaa olla se muovikupla ja -huoltiska, mistä oli juttua uusimmassa lehdessä? Ja onko ne avoimia yleisölle vai puhtaasti yksityis"käytössä"?

    Jutussa puhuttiin jotain Pohjanmaasta, mutta sitten kuitenkin sanottiin niiden olevan jollain Keski-Suomalaisella keräilijällä.
     

Kerro tästä muillekin!