Mobilistin muinoinen projekti Chevy 1948

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja homer, 9.10.2012.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    Tuli tuossa vanhoja 80-luvun Mobilistejä iltalukemisena luettuani että mahtoiko tuosta luiskaperästä koskaan kenenkään toimesta autoa syntyä? Autohan oli vanha 2 ovinen Suomi auto ja Porin suunnalta löytynyt. Lehden projektinahan se oli noin 1982-1985 ja sitten loppui veto. Tai meni hommasta maku kun parempia alkoi saada halvemmalla maailmalta.
     
  2. orhi

    orhi 1st gear

    Itellekin tuli mobilisti tuolloon ja tuli sen vaivalloista rakentelua seurattua.
    Mitä usiee kokki sitä sakiampi soppa :).
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Jatkossa lehdessä oli silloin tällöin mainintaa tuosta autosta mutta lopullinen kohtalo taisi jäädä avoimeksi.
    Nuo 40-luvun luiskaperät vaan ovat niin helkkarin hienon mallisia jotta surku jos jäi ikuiseksi keskeneräisyydeksi tai joutui sulatemalmiksi.
     
  4. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Muistaakseni jossain moblassa luki et se ois hiekkapuhallettu tai jotain ja se homma ois menny reisille siinnä vaiheessa? Tai jossain peltihommissa tai jossain tuli jotain et homma kai haudattiin?? näin muistelen lukeneeni jostain vanhasta lehestä.
     
  5. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    tallessa taitaa olla. 8)
     
  6. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Jollen väärin muista niin kyseisestä autosta on ollut juttua vuoden tai parin sisällä.Taitaa olla edelleen projektikuntoisena jossakin.Korjatkaa jos olen väärässä.
     
  7. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Jaahas.Naukkis sieltä valaisikin asiaa.
     
  8. homer

    homer Double Gearhead

    Peltihommat meni ensimmäisen "ferrarin pajalla töissä olleen" eteläeurooppalais lähtöisen peltisepän toimesta pieleen. Kori oli takaosastaan kiero. Seuraava kotimainen teki kunnon työtä mutta hommasta olisi tullut liian kallis. Tälläinen oli lehden yhteenveto vuoden 1986 numerossa.
     

Kerro tästä muillekin!