Mönkijä kuumetta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Rotten, 29.12.2017.

 1. Andde

  Andde 3rd gear

  Venttiili poikki etupytyssä, löytyi männästä pystyssä.. Tämä -05 mallia. Lämmöstä ilmeisesti suuttui :) Kallis remppa tuli, kun kampuraa myöten uutta, vanhaa jäi käytännössä vain takapytyn kansi, noin 2500€ tuli osille hintaa ja jenkeistä kaikki tilattu.
   
 2. Rotten

  Rotten Gearhead

 3. palontie

  palontie Double Gearhead

  No onhan toi mattamusta.
   
 4. Rotten

  Rotten Gearhead

  Saahan tuo olla vaikka pinkki, :poff:
  mattaamaan pystyy jos sillä mitään tekee! Siis mönkijä versus tuo, hyvät vs huonot puolet toisiinsa nm
   
 5. Rotten

  Rotten Gearhead

  Just joo ja niin! Ostin viikko sitten 500 60kmh 2 paikkaisen trappeein uutena, tarkoituksena vetää landelta puut, tehdä ne ja kuution kotia, yleisiä teitä sen 20km. Kaikki meni hyvin, pankokärryn otin osamaksulla mukaan 180kg painavan.
  No rekisteröinti, 150kg sallittu vetomassa liikenteessä! Jesh voit viedä terveisiä, mut mitään muuta et vedäkkään, et ees sitä panko kärriä!
  Pari paskaa tarjoiusta tuli keljon koneesta, ilmeni et ne 40kmh traktorit vetää sen mitä tarttee, mut oli yks paikkaisia, ja 40kmh njääh tyhjänä??? Njääh
  Valkokilpinen can ami ei missään mitään tietoa vetomassoista????
  Ei jälleenmyyjillä ei maahantuojalla? Onko kokemuksia paljon 400 can am outlander 2006 tieliikenne mönkijällä saa vetää?? Mut sekin on yks paikkainen!??
  Vitun sääntösuomi! Saat vetää vaik mitä kunhan ei kulje, kun kulkee et saa vetää mitään!?? Mönkkäriinhän ei voi soveltaa omia sääntöjä taakan vetoon, vaan sillä on saatava mennä jousittamattomalla kärryllä 60kmh 750kg perässä ja jousitetulla kärrillä saat ajaa sen 80kmh, mut yksikään mönkijä ei taivu noihin?! Vai taipuuko, se et miun ei tartte talviliukkailla hakee rajoja, mut ei miulla ole varaa ostaa kolmee eri mönkijää jotta haaveet toteutuisi!
  Vinkkejä!??? Mikä tai miten?!
   
 6. Rotten

  Rotten Gearhead

  Paitsi nyt sain oppaan lontooksi, voinko ymmärtää tän niin että 500kg on mahdollista vetää??
  [​IMG]
  Ja tällä maahantuojan antamalla linkillä saisin paperiin mustaa valkoisella sallitun tieliikenne vetomassan siihen! Siinä ois se melkeen noin heittokuution verran painoo sallittuna?? Kun kärry painaa sen 200kg!?

  Edit, vieläkö pärjää tuolla metsässä?!
  Edelleen noobi mönkijöissä, kokemus 110 comansesta tjms. Ja maantiellä 20km trapperista!?
   
 7. palontie

  palontie Double Gearhead

  Kyllä mä oon omalla tuonut metsästä tuoreita rankoja että kuorma on pankkojen ylälaidassa, ja aika pahoista paikoista.
   
 8. ramman

  ramman Double Gearhead

  sama. miulla polariksen 570 ja saa lastata mettäkärrin täyteen ja tulee ihan mukisematta perässä. oon tullu sellasesta kivikostakin kärri täynnä monta kertaa, että välillä on toinen eturengas ilmassa.
   
 9. malvasto

  malvasto 3rd gear

Kerro tästä muillekin!