Mönkijä projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja chevy76, 28.4.2008.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    en tiijä kuuluuko mönkijät tänne topiciin, mutta kai tämä on lähinnä. :D Vaikka onkin rekistteri otteessa Nelipyörä :D Onko muut täällä hurahtanu mönkkäreihin, vai mahdanko olla ainoa. ostin pari kk sitten derbi DXR250 katu crossarin ja tätä tietty rakennetaan vähän komiammax.

    ne ketkä tuntee aiempia projekteja, niin arvaa jo mitä on tulossa.. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Eli ensin kun se on matalampi, leveämpi niin sitten siihen laitetaan popit.. :D

    Madalluspalat tein itse kun ne olisivat liikkeessä maksaneet yli 200e..Edestä siirsin kiinnityskohtaa 5cm ulospäin. Takaa 3cm taaksepäin. Säilyi ajettavuuskin.

    Pyöriä siirsin edestä ja takaa ulommas niihin tarkoitetuilla pulteilla. PRo OFF / Onnin auto myy niitä tuolla malmilla. levittää takaa 6,8cm/per puoli ja edestä 3,8cm.

    Maantie nopeuksissa kun se kone huuti kostoa, niin vaihdoin takaa rattaan 40 piikkisestä 32 piikkiseksi. ei vaan meinaa vitosella enää jaksaa kiertää maantie nopeudessa. Vakio renkaat ja vanteet tosin vaihtuu katurenkaisiin ja aluvanteisiin,joten katsotaan mihin lopullinen välitys asettuu.

    Tällä hetkellä on työn alla subbari kotelo, kaiutinkotelot, korisarja ja siihen liittyen uudet valot eteen ja taakse.

    mahtaako muilla olla myös jonkinasteista projektia vai lienenkö ainut.. :D

    Tuolta saa seurata projektin edistymistä. päivitä jahka kerkeen. Kyllä se kesän cruisingeihin valmistuu.. :D joihikin niistä..heh

    http://picasaweb.google.com/pekkavalkeapaa/MNkij
     
  2. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    määtuunasin omaa mönkkäriä ku ei vitun romu strartannu ni keittiö jakkaral!? :poff: taisin olla sillo iha saatanan sååsis.. :oops:
     
  3. terroristo

    terroristo 1st gear

Kerro tästä muillekin!