Montakos Chrysler '62:sta löytyneekään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ZYN-5, 17.8.2004.

  1. Jake

    Jake Gearhead

    Kyllä, Espoossahan me emännän kanssa vaikutetaan 8)
     
  2. NY stw 62

    NY stw 62 1st gear

    Toi vaaleanpunasen värinen 300 pyöri mun mielestä viimekesänä porissa tosiaan ruotsin laput päissä. On kuulemma jonkun tän kylän asukin tutun auto... :odroll:
     
  3. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Noni...rupeaahan näitä löytymään. Hyvä Hyvä..ei silti liikaa ja jokainen on kumminkin oma yksilönsä..missään vissii samaa varustelutasoa tai jos on niin ulkokuori muuttunut.
     
  4. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Dodii.
    Mahtaneekos näitä tullut lisää käyttöön nyt? Tai lisää omistajia tänne overdriveen...

    Edelleenkin otetaan lisätietoja vastaan ZYN-5:stä, jos vain jollakin on kuvia ym ym kyseisestä epelistä.

    Meille tuli tuossa viime keväänä yksi suomi-chrysler new yorker '62 varaosiksi (puolet autosta jo purettuna) josta on nyt tarkoitus purkaa tarpeelliset osat omaan käyttöön ja joitakin osia on jo lupailtu eteenpäin.
    Tästäkin voidaan ottaa lisätietoa historiasta... NEK-52

    Kenes oli muuten se 300:nen American car show:n pihassa?
     
  5. MH

    MH 3rd gear

    Mihinkäs mahtoi kulkeutua Porista -62 Chrysler 4d tolppa(en muista oliko Newport vai yorker) . Tuli kuumaan uustuontiaikaan 80/90 luvun taitteessa oli ruskea ja erityisesti jäi mieleen amerikan kustomointina että takaovenkahvat oli poistettu.
    Myöhemmin oli mykillä hepuilla Turussa? Autoon tuli myös ehkä maailman rumimmat liekit ko. mykkien toimesta?
     
  6. NY stw 62

    NY stw 62 1st gear

    Kun nyt tästä vuosimallista puhutaan tuli mieleen tämmösellä tunnuksella varustettu auto FJ-10 Ostettu kuulemma uutena pariisin autonäyttelystä porilaiselle rakennusfirmalle josta veljen kaverin isä sen osti. Ostettaessa mittarissa 25tkm ja myytäessä 150tkm. Myyty Porista helsinkiin varmaan 70-luvulla. Auto oli väriltään metallin sininen ja katto oli valkoinen. Kyseinen vanha herra vaan mietti että onkohan K.O. auto enään hengissä.... Jos joku tietää niin ilmotelkaa ihmeessä... :oops:
     
  7. mauno75

    mauno75 1st gear

    minulla on Lappeenrannassa reilut 100 tuhatta mailia ajettu alkuperäiskuntoinen ja ajanpatinoima "62 newportti. yritin laittaa tähän kuvan mutku en osaa. :mad:
     
  8. jart$u

    jart$u Gearhead

    Mulla on hatara muistikuva, että kokamäellä oli yhellä hepulla -62 newport. Tummanharmaa metalliväri, ihan siisti peli. Tän vuosikerran crysyt onkin ainoita mopareita, mitä pystyy katteleen naama peruslukemilla. On ne muut niin saa*anan rumia. (mun mielestä)...
     
  9. trooper

    trooper 1st gear

    Satuitko ostamaan auton Pohjois-Satakunnasta...
     
  10. eq9027

    eq9027 1st gear

    Montakos Chrysler 62:sta löytyykään

    Kulhosa joensuun lähellä on siisti 4d sedan 62 viininpunainen.
     
  11. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Itselläni oli ´62 4dHT Windsor mutta myin n.5vuotta sitten auton Tampereen suuntaan vanhemmalle harrastajalle. Auto ei ollut minulla ikinä käytössä vaikka muutaman vuoden tallissa makasikin. Oli väriltään punainen, ilmeisesti ollut aiemmin valkoinen. Auto oli muistaakseni tullut suomeen v.1965 muuttoautona. Kilpi oli IHL-34. Onkos tuo Windsor malli miten yleinen v.´62. Ei ole ainakaan tullut vielä vastaan toista jossa olisi Windsor merkit kiinni. Takalasi oli myös sellainen korkea malli jota en ole nähnyt muissa ´62 4dHT malleissa. Muutama kuva löytyy vanhoista veekaseista.
     
  12. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Haapavedellä oli/on? n.15 vuotta sitten pinkki 62:en työnalla.
     
  13. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Turun mobilisteilla on hieno musta 62 Windsor 4d Suomi-auto. Ilmeisesti lahjoituksena? saatu entinen edustusauto, joka taitaa olla ihan maalia ja sisustaa myoten alkuperainen.
     
  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Pihkura, tuo IHL-34 on varmasti se valkoinen 4d HT Chrysler jonka bongasin Kuopiossa valkoisena silloin vuosia sitten. Rekkari kuulostaa tutulta. Auto oli muuten alkuperäiseksi kunnostettu mutta alla oli pinnakapselit...
     
  15. Moppe70

    Moppe70 1st gear

    Osaako kukaan kertoa kuinka harvinainen peli on tollanen 62 4d ht farmari??
     
  16. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    no vois sanoa että kyllä se ainakin Suomen leveysasteilla on harvinainen kun sellaisen löytää. jos löytää.

    Ja eipä noit Windsoreita ole kyl vastaan tullut viel yhtään. aikas harvinainen tuntus olevan.
     
  17. spinout

    spinout Gearhead

    Se '62 Windsor on Kanadassa valmistettu uudelleennimetty Newport. Detroitissa ei enää ko. vuonna valmistettu Windsoria, vaan se päättyi '61:een. Kanadan (Windsor, Ontario) Chryslerin plantilla Windsorin valmistui jatkui edelleen.
     
  18. Adventurer

    Adventurer Gearhead

  19. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  20. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Se on hävinnyt tuosta västinniemestä, mutta minne??? Siinä talon päätyssä se majaili viime kesään saakka. Onko liikenteessä vai projektina?

    -P-
     

Kerro tästä muillekin!