mootorin esivoitelu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ck, 28.4.2008.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Pyörittelin tossa porakoneella painetta uuteen sbm koneeseen. Painemittari nousi 100psi asti ja sitten porakoneesta loppu akku. Tuntuu aika paljolta paineelta, onko normaalia? Koneessa on uusi hv pumppu ja milodonin isoreikäinen sihti. Konetta en vielä pyöritellyt.

  :odroll:
   
 2. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  öljyhän ei pääse poistumaan oikeista paikoista pois öljykanavalinjoista,jos et samalla pyöritä konetta kampurasta, mistä johtuen tuli noin kova paine linjaan.
   
 3. Ylli

  Ylli Gearhead

  100psi=6,9bar
   
 4. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Mikä on pumpun paineventtiilin arvo? Voi olla hyvin lähellä tuota 100psi.
   
 5. kime2

  kime2 Gearhead

  Konehan oli täysin kylmä niin öljy on aika jäykkää niin ihan hyvin voi nousta tuohon arvoon,etenkin kun/jos konetta ei oo pyöritetty paineen noston aikana!
   
 6. mopster

  mopster Gearhead

  On se ihan normaalia, porakoneella saa yllättävän kovat paineet nostettua, samoihin mullakin meni. Ajossa on n. 70 psi.
   
 7. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Joo ei tuossa ole pelättävää. Eikun seuraavaan vaiheeseen.
   

Kerro tästä muillekin!