Moottorin koneistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Galaxie500, 26.2.2008.

  1. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Elikkäs tarkoituksena olis porauttaa tuolainen fordin 302 kone... Askarruttaa vaan että onko normi katukoneessa tarvetta stressilevyjen käytölle porattaessa, vai meneekö tarpeeksi tarkasti ilmankin? Toinen mieltä askarruttava kysymys on männän välys, eli jos poraus tehdään ilman stressilevyjä tarvitseeko huomioida isompana välyksenä?
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Nuo fordin normi 302-lohkothan ei hirveän tukevia ole et suositeltavaa vois olla käyttää stressilevyä ja sellainenhan löytynee melkein jokaisesta etelän koneistamosta..

    Kyllä ne hoonataan ihan samalle välykselle oli levyä tai ei!
     
  3. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    no niin luulisi että löytyis, mutta joka paikka on vaan tarjonnu checyn ja moparin stressilevyjä... Mutta tarvinnee jatkaa etsintää.
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Oletko kysynyt R-koneistuksesta tai Lahden kansityöstä?

    Kannattaisi ehkä täälläkin kysyä et jos joku lainais/vuokrais sinulle levyä tai teetä oma levy niin aina on sit saapuvilla :D
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mulla ei kyllä mene jakeluun että miksi ihan perusmotti pitäisi porata stressattuna?? Jos sillä olisi jotain mullistavia vaikutuksia niin kylläkait tehtaatkin tota tekis, mutta eipä taida olla kukaan käyttänyt??
     
  6. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Ärrästä en oo vielä kysynyt, kun en sinne lohkoani kairattavaksi vie... Ihanhenk. koht. periaate syistä... No tarvinnee alkaa soitella josko jollain koneistamolla olisi moiset levyt valmiina. Tai sitten menee ihan raakasti ilman levyjä, katsotaan nyt kuin käy.
     

Kerro tästä muillekin!