Moottorin pesu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Temu, 1.3.2020.

  1. Temu

    Temu 1st gear

    Pientä huoltoa moottoriin työnalla ja Amerikan poika ei ilmeisesti ole ollut kovin innokas öljynvaihtaja kun joka paikka paksussa lietteessä

    Moottorissa on männät paikallaan mitkä kyllä oli suunnitelmissa käyttää pois ja vaihtaa renkaat, mikähän olisi paras keino pestä tuo moottori? Liuotinta ja kuumaa vettä perään, miten ruostuminen ehkäistä?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. tero79

    tero79 3rd gear

    Kaikista helpoimmalla pääset ku manuaalinen kaavinta lastalla.. yms.. ja osien purku ja laatikossa paikalliselle koneistamolle kunnon pesukoneeseen.. isännälle 20€ Lapaseen ni bueno..
     
  3. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Voi pestä myös kuumavesipesurilla+paineilmakuivaus ja heti perään esim. wd 40 päälle. Toi on jo sen näkönen et proput kannattaa ottaa päädyistä auki ja kanavat rassilla harjaten, sama homma myös vesitiloille.
     
    speedy tykkää tästä.
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    [​IMG]
    Vesi alkaa kirkastua
    [​IMG]
    Eiku värit pintaan.
    [​IMG]
     
    rane58, Vuppe ja SauliK tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!